Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ROG Gladius II Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Möss & pekdon (35)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.55)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Gillar hur den ligger i handen och med dom inställningar man kan göra i Armoury II. Så att du har en mus som är perfekt för ditt Game. Att du har 3 olika sätt att koppla musen är helt perfekt. Så att du kan förhindra att det blir störningar av andra enheter om du är på ett Lan eller annan miljö. Bra batteri tid. Det enda som jag upplevt lite negativt att första musen var trasig men det löste sig smidigt, samt att förinställda Surface calibration inte fungerar, utan var tvungen att göra manuellt.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Jag har en gladius II med kabel till min stationära rigg och sen till min bärbara så har jag skaffat denna trådlösa variant och den är verkligen up to date! jag har stora händer och den ligger perfekt i handen bra batteritid och man märker snabbt när den behövs laddas då den börjar tappa respons med klickandet.
  Men då är det bara att plugga in musen med usb in i datorn.
  Använder en asus rog strix scar II och aura sync tillsammans med musen är riktigt nice!
  det ända jag kan sakna är en laddningsdocka så man kan ställa musen i en hållare istället för att sätta in kabel för att ladda.
  rekomenderas starkt!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Har stora händer så denna musen passade perfekt!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Denna mus ligger perfekt i mina händer.
  Mitt förstahandsval att ta med på Dreamhack och andra LAN för att man kan köra både trådlöst eller om man torskar på batteri med kabel.
  Något jag tänkte på är att kontakten sitter försänkt framme på musen så den stöttar änden på kabeln på man inte knäcker kontakqten om olyckan skulle vara framme.
  Gladius II är den bästa musen jag haft och jag är riktigt glad att jag lyckades pricka rätt med en gång så man slapp att skaffa en massa andra möss innan.
  Något som jag tycker är ganska skoj och spenderar ganska mycket tid på är mjukvaran Armoury, som jag kan spendera lite tid i för att synka ljuset från alla mina ROG-produkter, magiskt snyggt blir det och jag är supernöjd.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Har haft några sladdlösa möss tidigare men denna slår dessa med hästlängder.

  Musen sitter bra i handen, den är stilren och enkel.

  Fungerar mycket bra i fps spel, skulle dock vilja ha några fler knappar på musen för tex mmorpg.

  Rekommenderas stark!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Jag brukar alltid dra mig från trådlösa produkter då dem jag testat tidigare aldrig har fungerat på det sättet jag ville det.
  Men det var annorlunda med denna mus, den fungerande perfekt efter att ha bara pluggat in den i datorn.
  Jag har absolut inget negativt att säga om denna.
  Rekommenderas!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Ligger bra i handen, har stora händer men ligger bra mot handen ändå.
  Bra batteritid!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Perfekt för mina tassar! skön tungt. Har prövat använda den trådlöst vilket funakr jätte bra till gaming osv.Grym responstid och härlig rgb en klockren rog produkt....
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Perfekt för mina händer, precis lagom stor. Ett stort plus är att den går att använda med såväl kabel som trådlöst (om man tex har slut på batteri eller av annan anledning vill köra med kabel.
 • Bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  ROG GLADIUS 2 ORIGIN WIRELESS

  Gladius är en trådlös mus från ASUS man skulle kunna säga att det är Generation 2 av trådlösa möss där vi vet att generation 1 inte imponerade förens Logitech lyckades med sina möss , detta är ASUS svar på Logitechs trådlösa.

  Vi kan börja med att förpackningen här inte är något speciellt , musen ligger I sitt plasthölje med plast ovanför som typ alla möss? Under detta hittar vi en MICRO-USB sladd som kan användas att sätta musen I trådat läge. Kartongen är en vanlig kartong , inget som imponerar här.

  Jag börjar med att känna av passformen och min hand känner igen denna form på något sätt och jag funderar vart jag känt denna innan. Passformen känns likvärdig en gammal Deathadder från Razer fast typ bättre på något sätt (Jag har normalstora händer och använder clawgrip). Är detta en värdig ersättare till Deathadder?

  Rent teknisk så kör jag med den medföljande sändaren och märker ej av något input lag och då sitter jag runt massor av andra datorer med både trådlösa tillbehör och andra “Störande” moment. Jag testar även att docka I och ur sladden flera gånger för att se om den växlar över utan problem, detta lyckas den med galant (bra jobbat ASUS).

  Jag försöker att göra detta test utan mjukvara men märker snabbt att det krävs mjukvara för att styra ljussättningen på musen. Detta är ett stort minus I min bok då jag helst slipper extra mjukvara som kan förstöra min gamingupplevelse, som tur är kan jag ändra färg och sen avinstallera mjukvaran (YAY)

  Inne I mjukvaran kan vi ändra allt som heter DPI, Färg och även vad knapparna ska göra. Jag gillar standardutförandet så jag behåller det och kan enkelt växla mellan låg och hög DPI med den extra knappen bakom scrollhjulet.

  Blåtand? Funkar det? Några latenser? I blåtand läget så kan jag märka en viss fördröjning men den är minimal och kan ha påverkats av att jag har “störande utrustning” nära min dator men ASUS rekommenderar att köra den medföljande stickan vilket jag inte har problem med (Den är minimal och kan döljas enkelt).

  Batteriet på en trådlös mus? Ja det varierar ASUS säger upp till men då är det utan RGB och beror på hur aktivt du använder den. Men klarar den ditt gamingpass på 24? Ja det gör den utan problem och skulle du råka glömma att ladda den , sätt bara I sladden och fortsätt.

  -Bra passform

  -Inga buggar med byte av läge

  -Kan ändra DPI direkt på musen med ett klick

  -Inga latenser I RF mode

  -Snygg Design om du har andra ROG produkter

  Det negativa med produkten är kravet på mjukvara för att ändra färg men kan enkelt lösas med att avinstallera programmet när man är färdig , för vem ändrar musinställningar mer än vart 5:e år?

  -Bra produkt som leverar konkurrentmässig prestanda till samma pris som konkurrenterna och jag ser ingen anledning att inte köpa den om du gillar passformen