Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

MSI Optix MAG271CQR

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla MSI Bildskärmar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Väldigt bra skärm för prislappen men lider av colour banding vilket går att avhjälpa lite men inte mycket. Har en "Black Tuner" inställning som inte går att stänga av utan bara ställa till olika nivåer där 9 är standard och steget upp, 10, är för ljust, skulle behöva cirka 10 nivåer mellan 9 och 10... eller möjligheten att stänga av inställningen.

  FreeSync funkar bra med mitt RTX 2060 och bortsett från problemet med colour banding så är bilden väldigt snygg.

  Alla in all så är jag positiv till skärmen men skulle nog försöka hitta en motsvarande skärm till liknande prislapp som inte lider av colour banding.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Ville ha en riktigt bra 1440p skärm, svårt att hitta en som är höj och sänkbar, men också inte alltför dyr.
  Kollade på Asus 27 rog swift pg279.
  Alldeles för mycket folk som har upplevt
  dålig kvalitet döda pixlar osv. Denna panel använder Va panel från Samsung.
  Bra med joystick på baksidan av skärmen, men det finns även en Gaming osd program att ladda ner. Då finns det ännu mer inställningar. Bra färger, bra svärta. Lite ovant med curved display, men man vänjer sig efter ett tag. Funkar bra med Nvidia grafikkort. Kör Rtx 2070.
  Rekommenderas varmt denna skärm
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Denna skärm är väldigt stabil och snygg med sina små kanter. Det som är tråkigt är att det är lite ghosting och latency om man inte sätter på "fastest" på response time. Vad som händer när man gör det är att bilden blir mycket mörkare och när det läget är på kan man inte ändra ljusstyrkan på skärmen heller. Detta leder till att jag sätter på det läget på kvällen eller nära jag spelar fps spel. I andra spel där reaktioner och snabba rörelser inte är så viktiga fungerar den utmärkt. Det finns även lite lite light bleeding men det märks inte om man inte har en helt svart bild framme. Det är dock ganska vanligt med denna typ av panel. Man kan manövrera inställningarna lätt med den ergonomiska styrspaken men det finns även ett program som man kan installera från deras hemsida där man kan ändra inställningarna från datorn.

  +USB passthrough
  +Pris för 144hz 1440p
  +skön styrspak och program
  -mörkt med low latency mode
  -lite light bleed