Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

A Plague Tale: Innocence (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  1 år sedan
  Helt ok om man gillar Last of Us vilket de kopierat rakt av vad gäller spelelement och faktiskt även delvis story - att ta ett litet barn till ett speciellt ställe. Det känns kanske inte så jättekreativt. Däremot är settingen i sig rätt intressant även om det förvånade mig att själva pesten är ett slags övernaturligt element, som att inte pest och råttor hade varit otäckt ändå?

  Det är som sagt svårt att inte jämföra med LoU. Jag tycker tyvärr inte man når upp till ett lika engagerande spel, även om det inte är dåligt. Det är så många saker som bara känns.. fel.. Te.x att alla verkligen vill slakta de oskyldiga stackars barnen (5-14 år-nånstans) känns näst intill komiskt vad gäller trovärdighet, varenda fiende är en skogstokig Jason liksom. Det tar bort en del av känslan av en verklig värld och det blir mer en dataspelsvärld där saker är antingen goda eller onda.

  Områdena man rör sig på är väldigt små och begränsade, mer än i LoU. Hittils i alla fall. I spelets öppning så känns det lite större men det krymper till totalt linjära små nivåer.

  Grafiskt så ser det ganska så fantastiskt ut ibland. Karaktärerna är lite stela. Om smygandet och A.I samt story varit bättre hade det kunnat få 8/10, men 7/10 är det värt, en bra, men inte fantastisk LoU klon helt enkelt.