Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

BeSafe iZi Plus X1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla BeSafe Bilbarnstolar (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 månad sedan
  Köpte denna eftersom Folksam hade den som bäst i test. Dock fick jag en defekt produkt och ett dåligt bemötande per mejl i min korrespondens med tillverkaren. Nonchalans och uppläxning i reklamationsrätt trots att jag är godkänd i två kurser handelsrätt. Väljer man att registrera sitt varumärke "BeSafe" så bör kundtjänst vara med på noterna vilka kunderna är, hela syftet med att kunden inhandlar produkten osv.

  Att hänvisa till att reklamationer riktas till återförsäljaren är ingen hit, att inte kunna förstå att jag inte ville reklamera hos tillverkaren utan varsko tillverkaren om hur en återförsäljare hanterar deras produkter innan de når slutkunden. Det är trots allt en säkerhetsprodukt som jag köpt, kan jag inte förvänta mig en säkerhetsstrategi från tillverkaren i säljledet genom en återförsäljare till konsument? Känns otryggt med en produkt från denna kategori att tillverkaren inte har högre krav än vem som får sälja den vidare trots att jag har förståelse för att vi lever i en marknadsekonomi och förstår innebörden av detta system.

  Återförsäljare som inte har rutiner för hur de hanterar dessa säkerhetsprodukter och leverantörer som troligtvis inte heller tänkt på vilka brister som kan uppstå när där inte finns krav på vem och hur deras produkter hanteras.

  Min upplevelse efter att ha mottagit en defekt produkt inom denna kategorin är att jag känner mig otrygg och osäker inför att handla och använda oavsett leverantör och återförsäljare.