Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

BeSafe iZi Plus X1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla BeSafe Bilbarnstolar (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  4 mån sedan
  Vi gjorde som många andra och gick på att denna är bäst i test. Det känns tryggt. Att den är stor och kan användas länge är också bra.

  Det finns dock ett par problem:
  1: lutningen är, som någon tidigare recensent sagt, ganska rak. När sonen var mindre så föll huvudet lätt fram när han somnade, även i det så kallade sovläget. Vi har lagt en vikt handduk under stolen för att justera vinkeln, då blir det bra.

  2: bältet är trögt att dra åt och verkar kinka lite så att det inte drar lika mycket över höger och vänster axel. Man måste verkligen ta i hårt för att få en bra tryck över axlarna. Det känns sådär, för om någon som är ovan med stolen, tex far eller morföräldrar, ska skjutsa, så finns ju risk att det ej dras åt tillräckligt.

  Sammantaget så är detta störande punkter, men inte värre än att de går att arbeta runt och vi har köpt två stolar, så allt för missnöjda är vi inte.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  För oss var det en självklarhet att köpa den bästa bilbarnstolen på marknaden. Spelar ingen roll vad den kostar. Ska man köpa en stol som ska användas 4-5år behöver man inte snåla när det gäller säkerheten för sitt barn. Helnöjda! Vi har den i passagerarsätet fram, så behövde en stol utan ISOFIX. Annars hade vi valt BeSafe iZi Kid X3 i-Size.

  Löjligt att man ger denna bilbarnstol en halv stjärna för att man inte kan reklamera en trasig produkt på rätt sätt. Reklamationer görs mot återförsäljaren där man köpt produkten. Inte direkt mot tillverkaren.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Bra stol, men väldigt stor.
  Det är lite bökigt med bältade stolar, men den kommer i gengäld kunna användas länge så vi inte tar en dumt beslut att vända våra barn för tidigt för att vi behöver köpa en ny stol.
  Haft den i en Hyundai i30, då satt man inte gärna i passagerarsätet
  Har nu en Skoda kodiaq och där är det absolut inga problem i passagerarsätet
  Så om du vill nyttja passagerarsätet så är det en bil med stort baksäte som gäller.
 • Usel
  10 mån sedan
  Köpte denna eftersom Folksam hade den som bäst i test. Dock fick jag en defekt produkt och ett dåligt bemötande per mejl i min korrespondens med tillverkaren. Nonchalans och uppläxning i reklamationsrätt trots att jag är godkänd i två kurser handelsrätt. Väljer man att registrera sitt varumärke "BeSafe" så bör kundtjänst vara med på noterna vilka kunderna är, hela syftet med att kunden inhandlar produkten osv.

  Att hänvisa till att reklamationer riktas till återförsäljaren är ingen hit, att inte kunna förstå att jag inte ville reklamera hos tillverkaren utan varsko tillverkaren om hur en återförsäljare hanterar deras produkter innan de når slutkunden. Det är trots allt en säkerhetsprodukt som jag köpt, kan jag inte förvänta mig en säkerhetsstrategi från tillverkaren i säljledet genom en återförsäljare till konsument? Känns otryggt med en produkt från denna kategori att tillverkaren inte har högre krav än vem som får sälja den vidare trots att jag har förståelse för att vi lever i en marknadsekonomi och förstår innebörden av detta system.

  Återförsäljare som inte har rutiner för hur de hanterar dessa säkerhetsprodukter och leverantörer som troligtvis inte heller tänkt på vilka brister som kan uppstå när där inte finns krav på vem och hur deras produkter hanteras.

  Min upplevelse efter att ha mottagit en defekt produkt inom denna kategorin är att jag känner mig otrygg och osäker inför att handla och använda oavsett leverantör och återförsäljare.