Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Gardena Smart SILENO Life (1000m²)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Gardena Robotgräsklippare (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 23 dagar sedan
  Jag har inte hunnit köra den så mycket hittills men den har gjort sitt jobb precis så bra som jag förväntade mig att den skulle. Det är helt enkelt en Husqvarna till ett lägre pris.

  Smart-delen är jag dock inte så där jätteimponerad över. Den gör det jag främst vill ha den till, skickar en notis till mobilen om klipparen har fastnat eller om något annat har hänt och så kan jag skicka hem den till laddstationen eller skicka ut den för att klippa direkt från appen. Men i övrigt är det inte mycket mer. Jag saknar att kunna göra alla inställningar i appen som finns i klipparens menyer. Det är inget stort problem eftersom 99% av inställningarna är något man gör i början och sen aldrig igen, men ändå, det hade ju inte varit svårt att lägga till det i appen så att man slipper stå på knä framför klipparen och ändra.
  Sen hade jag gärna sett att man kan slå in koden för klipparen genom appen eftersom den måste slås vid många tillfällen.
  Trots bristerna så tycker jag att det är värt den extra tusenlappen som "smart" kostar, bara för funktionen att klipparen själv meddelar när något är fel.

  I slutändan är det här en toppenklippare och jag ser framför mig att sommaren kommer att bli bekymmersfri när det kommer till gräsmattan. Om något ändras så kommer jag tillbaka hit och ändrar mitt omdöme.

  (Jag lägger in samma omdöme på 750 m2-modellen också eftersom jag har en sån också, och dom är identiska till utseende och funktion)