Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yoshis Crafted World (Switch)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nintendo Switch-spel Nintendo Switch-spel (603)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Ettan var kanonbra, det här är minst lika bra.
 • Acceptabel
  6 mån sedan
  Som ett Yoshi-fan, sedan Yoshi's Island på SNES, måste jag tyvärr säga att jag grymt besviken. Dock betyder det inte att spelet är dåligt i sig, bara om jag jämför det med andra Yoshi spel.

  Jag är någon som alltid har älskat musiken i Nintendo spel, speciellt i Yoshi's Island och Woolly World. Tyvärr är musiken i detta spelet fruktansvärt dålig: det är mer eller mindre samma låt/melodi i varje bana.

  Men det är självklart inte bara musiken som gjorde mig besviken. Även animationerna på Yoshi, äggen, m.m., är betydligt sämre från Woolly World. Switchen är dessutom inte stark nog för Unreal Engine 4 och det gör att upplösning är mycket låg, framförallt när man spelar i Handheld.

  Det finns saker som är bra också! Jag gillar att banorna har två sidor och att man får uppdrag att hitta saker i bakgrunden. Detta ger banorna mer replay-value.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Acceptabel
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Det här spelet var ok, men jag förväntade mig en bättre mängd musik ... Det är nästan remixer av samma sång i hela spelet! (Samtidigt är huvudmusiken en fruktansvärd flöjt, AirRape-musik). Jag trodde personligen att Yoshis ulliga värld är ett mycket bättre spel. Med unik spelning och en fantastisk mängd musik som låter som ett mästerverk ... Så jag blev lite besviken när jag spelade den här, för jag förväntade mig samma stora erfarenhet som jag fick i Wooly World ... Men om du är en bra yoshi fan du borde nog köpa detta ...