Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips The One 55PUS7304

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (235)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Jag har fått testa Philips 55PUS7304 via Buzzador och är väldigt nöjd med Tv:n.

  Den här en stilren, snygg design.

  Ambilightljuset förstärker verkligen känslan. Jag blev positivt överraskad av det. Trodde inte att det skulle bidra med så mycket som det gör.

  Bilden är skarp och hänger snabbt med utan eftersläpning. Bra ljud.

  Kontrollen och menyerna är lättförståeliga. Ett stort minus dock, är att man valt att ha vita symboler/siffror vilket gör att det är väldigt svårt att se vad som står där.

  I vissa appar finns det problem att lösa. Fel som behöver åtgärdas.

  De fel vi hade med Tv:n, fick vi bra hjälp med av Philips support.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Jag fick köpa denna tv genom ett samarbete med buzzador.
  Jag har nu testat den i en månad.
  TV.. har fin och skarp bild med grym svärta. Den har ren design och riktigt bra ambilight på 3 sidor. Det stärker djupet i bilden och upplevelsen när du ser på film.
  Det negativa är att den har lite för lite minne och den kan inte ta alla appar som Android har.
  Ljudet är ett rent och skarpt ljud.
  En mycket bra tv i sin helhet.
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Jag köpte denna Philips TV genom samarbete med Buzzador. Jag hade tyvärr oturen att köpa måndagsexemplaret. Jag hade ett mindre fel på skärmen så jag han bara testa TV en kortare period. Jag har annars en mycket positiv bild av TVn. Mycket stilfull och snygg design och passar perfekt i vår hörna. Förutom vårt lilla problem med skärmen så är det en mycket fin och klar bild. Ljudet är helt OK och effekten med Amblight ger en bättre film en helt ny upplevelse.
  När man väl kommer in i Philips menyer och funktion så är den lätt att använda. Många trevliga funktioner som röststyrning, genvägar och förfinade justeringar m.m.
  En mindre nackdel ser jag i att fjärkontrollen är grå med ljusgrå text på knapparna så vid sämre ljus så är det svårt att se vilken knapp du söker. Detta är såklart ett problem som löser sig med tiden.
  Jag rekomenderar denna TV då vi är nöjda och jag skulle vilja ge denna produkt 5 stjärnor men efter vårt lilla problem med skärm och att TVn nu varit hos ”Philips” för reparation i 3 veckor. Att fjärrkontrollen är grå och att man tagit bort ”tangentbordet” på baksidan av fjärrkontrollen så får mitt totala betyg bli en 4:a.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Jag fick köpa denna tv genom ett samarbete med buzzador. Den var väldigt mycket större än jag tänkt mig och i jämförelse med vår tidigare tv. Men då den är väldigt slimmad mot väggen och har en väldigt tunn ”ram” så vande jag mig snabbt vid storleken. Fin design och väldigt lättanvänd i gränssnittet. Kul med röststyrning för sök mm. Allt har funkat bra så länge internet funkar bra. Lätt att hämta appar och röra sig i menyerna. Jag gillar att fjärrkontrollen har en direktknapp till Netflix så man slipper några menysteg. Ambilight är en trevlig funktion som absolut inte är nödvändig men höjer den totala upplevelsen av tvn en smula. En nackdel med designen är att alla kabelanslutningar sitter på baksidan och inte kan kommas åt när tvn är monterad på väggen.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Har testat denna tv cirka 1,5 månad via buzzador och är helt såld. Första gången vi testar Philips och smart-tv men vi är så nöjda. Smidigt att navigera mellan appar och tv, till och med 7-åringen klarar av att få igång det han vill se. Ambilight funktionen var ovan till en början då det tog mycket fokus från det man tittade på, men efter några dagar vande vi oss och upplevelsen blir magisk med den.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Vi har fått produkten genom ett samarbete med Buzzador. Vi har testat produkten i ca en månad. Vi tycker designen är väldigt modern och fin. Bra och enkel funktion, barnen kan lätt manövrera och enkelt sätta på Netflix. Bilden är väldigt bra och ambilight funktionen är häftig och ger mer liv åt tv upplevelsen. Vi rekommenderar verkligen denna tv.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Jag säger bara Wow! Vilken bild! Amblight gör ett sådant jäkla lyft för hela upplevelsen av att titta på tv!
  Dottern säger att hon vill flytta hem igen..
 • Perfekt
  11 mån sedan
  I samarbete med buzzador fick jag möjligheten att köpa hem denna TV till ett mycket förmånligt pris. Jag kan ju säga att jag absolut inte ångrar det! Det bästa med TVn tycker jag är ambilight, jag älskar hur det lyser upp hela rummet. Det finns många bra funktioner och en hel del appar att ladda ner också! Rekommenderar verkligen denna TV.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  I samarbete med Buzzador så kommer här en recension av en tv jag köpt.
  Phillips Ambilight 55 tum.

  Har testat den nu i 3v.
  Var lite skeptisk först, eftersom jag alltid kört Samsung.
  Väldigt stilren och snygg. Dock lite tjockare än vad jag är van vid.
  Gillar skarpt Ambilighten på sidorna, de tillför en coolare upplevelse.

  Den är lättmanövrerad och enkel att förstå.

  Ljudet är helt ok. Jag älskar färgerna, djupet o kontrasterna.
  Mycket nöjd med upplevelsen jag får när jag ser exvis film.

  På fjärrkontrollen finns en knapp för Netflix😊. Kanon för oss som använder det🙏.

  Overall så är jag helnöjd och skulle lätt rekommendera tvn till en vän.
  Helt ok pris på den dessutom.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har vi testat den här TV: n, och den gjorde ingen besvikelse. Gillar storleken och designen och den har absolut alla funktioner vi behöver - förutom ambilight som gör både film- och musikupplevelser bättre eftersom ljuset följer ljuset eller bilden som du väljer. Bra ljud- och bildkvalitet. Super nöjd!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har jag testat Philips Performance 55 sedan juli. Här får du en fantastisk TV till överkomligt pris. I utseende finns det en elegant TV som passar i de flesta hem. Ambilight-funktionen är min favorit, tillsammans med en fantastisk bildkvalitet och fantastiskt ljud har jag filmkänslan hemma. Installation och anslutning gick som ett spel, casting av mobiler och surfplattor gick automatiskt. Den enda nackdelen är att det är lite knepigt att ansluta till Altibox-fjärrkontrollen, det måste göras manuellt och flera test kördes innan det fungerade. Jag rekommenderar den här.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har vi testat den här TV: n. Det var en helt ny värld för oss som hade en gammal TV. Perfekt storlek, gillar verkligen foten som låter dig vrida på tv: n. Ljuset bakom TV: n kan följa bilden eller rytmen. Så det kan vara snyggt att använda när man håller fest. ;) Håller med vad en författare indikerar att det hänger lite, men då har jag Get som är trevlig att, så vem som har skylden för det är jag inte säker på.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  I samarbete med Buzzador har vi testat den här TV: n.
  TV har en fin design, är enkel och monteras ihop. Ambiligth gör TV-upplevelsen helt ny för oss som inte har haft den förut. Det finns en extra vibe till hela TV-visningen.
  Fjärrkontrollen är lätt att trycka på men har en känsla av enkel / billig design.
  Kom ihåg att du behöver höghastighets-HDMI-kablar för att få full effekt på 4K-sändningar.
  Först när vi anslöt TV: n undrade vi om vi hade köpt katten i påsen, men genom att byta hdmi-kablar och ställa in altiboxen för att skicka i 4K-upplösning blev bilden kristallklar.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  I samarbete med buzzador har vi kunnat testa dessa två. Det är enkelt att ansluta, menyn är lätt att använda. Det faktum att det finns omgivande ljus på det är ett plus som gör att TV-upplevelsen blir ett hack bättre.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  I samarbete med buzzador har vi fått ett bra erbjudande på en philips 55PUS7304 smart TV som familjen är mycket nöjd med! TV: n är varken för stor eller för liten, den ger en bra bild med bra ljud. Röstfunktionen fungerar precis som den ska. På kvällen kan du lysa upp väggen bakom TV: n med många olika typer av ljus, du kan välja bland ett antal flaggor och färgkombinationer. Det enda man kan säga på TV: n är att när du trycker på fjärrkontrollen finns det en liten fördröjning som gör att utskriften ibland känns långsam. Sammantaget är detta en super-TV, det rekommenderas!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  I samarbete.med.buzzadoe fick jag testa den här TV: n. Efter att ha anslutit det fick vi en helt ny TV-upplevelse hemma. Mina barn kände att vi var på bio. Jag tycker att både ljud och ljus är fantastiska. Styrningen är helt enkel att använda och bonusar att den har netflix-knappen. Dessutom är det lätt att använda, vilket är ett plus. Bonusen är att det är amblight. Är så nöjd med produkten.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  I samarbete med Buzzador fick jag möjlighet att testa produkten.
  Bra TV, bra bild och bra ljud. Ibland kan det tyckas att bilden hänger lite i händelse av snabba rörelser. Snygg "bonus" med Ambilight-funktionen, det ger ett större intryck när det är mörkt i rummet. Rekommendera att prova de olika inställningarna eftersom de ger olika effekter.
  Precis som Netflix-funktionen på fjärrkontrollen.