Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 55PUS8804

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (213)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Köpte denna för ungefär ett halvår sedan under Black Friday-rean 2019 för ca 8000 kr.

  Gillar mest:

  Prisvärd för 4K och HDR med både inbyggd soundbar och Chromecast, till och med röststyrd Google Assistant. Ambilight förhöjer upplevelsen en del. Bra allround-TV som vi tack vare TV-modul i kortfacket har ALLT i ett med en enda fjärrkontroll, till och med ljudet, och ändå en annars tom TV-bänk. Och Chromecast fungerar så mycket bättre utan hack vid streaming från mobilen än AirPlay när både mobil och TV ligger på wifi.

  Ljudet:

  Speciellt med denna TV är inbyggda soundbaren. Riktigt bra förutom i basen som tyvärr lämnar en del att önska. Man kan med fördel dra upp den en del i equalizern, men även då sker inga underverk. Däremot är TV:n helt befriad från det klassiska "burkljudet" i alla fall, och har finesser som "kvällsläge" med tydligare tal vid låga volymer om barn sover osv.

  Gillar minst:

  Att den inte har ett dedikerat subwoofer-uttag där effekten följer med volymen. Det finns externa utgångar men de följer inte med TV-ljudet. Det finns också fristående subwoofers som hade lyft denna TV till nya höjder med fortsatt helt clean TV-bänk/väggmontering. Frustrerande och en ganska grov miss av Philips. Enda alternativet är komplett hembioanläggning över vanlig HDMI och stänga av den inbyggda soundbaren som är i övrigt bra, men varför köpte man då just denna TV?
 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Snygg TV med bra ljud och bild. Inget att klaga på bildmässigt, den är riktigt bra out of the box, och går att justera ordentligt om man vill. Jag använder den främst till Netflix, barnkanalen, Youtube etc via inbyggda Android TV operativet. Det fungerar riktigt bra.

  Analoga bilden (Com Hem) är förstås riktigt usel ingångssignal, men TVn bildbehandlar det otroligt mycket bättre än min förra LED TV från 2012.

  Ljudet via inbyggda soundbaren är helt makalöst. Visst går det inte upp mot ett hemmabiosystem i dynamiskt omfång, men om man inte tänkt köra via ett sådant så är denna TVns ljud fantastiskt bra. Så bra att jag jag flytta mitt hemmabiosystem till landstället, där gör det mer nytta (och stör färre då hemmabiosystem tenderar att ha alldeles för mycket bas för att vara kompatibelt med god grannsämja i flerfamiljshus och med sovande småbarn).

  Ambilight. Säger bara det. Har man vant sig vid det kan man inte se på andra TV-apparater mer. Oavsett om de har lite bättre bild ger Ambilight en känsla och upplevelse av att se på TV/film som inte går att jämföra med något. Det är kort sagt fantastiskt.

  Om det är något jag märkt som inte är kanon, är det att Android TV blir laggigt någon eller ett par ggr i veckan. Troligtvis pga automatiska uppdateringar av operativ/appar i operativet (något man inte kan schemalägga bort eller stänga av så man får låta den tugga i några minuter tills det går över eller irriterat försöka navigera TV trots ping på 1-3 s).
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Köpt för 8490kr på komplett

  Vi är supernöjda med tvn.
  Innan denna tvn hade vi en Samsung smart-tv 55", 4k, som vi köpte 2014 för 14 000:- Och det är med denna tvn som jag främst kommer att jämföra med.

  Den inbyggda chromecasten är laggfri och snabb svarar snabbare än dem andra två externa chromecasts vi har hemma (2 gen chromecast).

  Google assistent fungerar riktigt bra.

  Riktigt bra ljud från den inbyggda soundbaren.

  Det enda negativa enligt mig är att jag hade hellre haft ett snyggt stativ istället för två "ben"
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Riktigt prisvärt tv. Bilden är kanon bra.
  Ljudet kanske är dubbelt så bra som ”vanligt” tvljud med den inbyggda soundbaren, alltså ingen större upplevelse.