Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 50PUS8804

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (235)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Denna tv har samma specs som pus7304 "the one" men med VA-panel och inbyggd soundbar. Jag är mycket nöjd med mitt köp. Soundbaren ger ok ljud med ganska bra tryck. Android-tv fungerar som det ska, skönt slippa casta ex svt play till den inbyggda chromecasten. Det man ska tänka på vid köp är att Tv:n är högre pga soundbaren. Mycket snygg med ett närmast exklusivt utseende. Nåt annat? Spel ser fantastiska ut. Fötterna står med 1 m mellanrum, vilket inte fungerade på vår lilla tv-bänk. Köpte ett stativ med fot.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Bra bild och ljud, stängde av all bildförbättring och sänkte ljusstyrkan lite för perfekt bild! Kopplade upp den via wifi och fick direkt uppdateringar till både teven och fjärrkontrollen.

  Har den kopplad till en box från comhem som är inställd på 4k.

  Går att installera kodi från play store samt går att koppla in en hårddisk mha usb. I tevens menyer så nämns inspelning vilket tyder på att det borde gå att spela in program, dock ej testat det.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Bra ljud och OK bild direkt ur rutan med den här TV: n.
  Kör och köp.
  Fungerar med Canal Digital CAM-modul. Fångar automatiskt alla kanaler utan andra inställningar efter att modulen har registrerats. Kundtjänst på Canal Digital svarade en att den här TV: n inte skulle fungera med CAM-modulen, men det gjorde :-)