Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nedis FNTB10CWT30

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nedis Fläktar (62)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Köpte den hos Elgiganten. Satt ihop den, dessvärre gick den icke igång när jag tryckte på 1. kunde gott få igång den på 3 och ibland på 2. Reklamerade den samma dag och köpte en annan.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Instruktionerna var inte ens för fläkten. På lådan står det "Nedis", så jag kommer lägga en recension där (här) med.

  Instruktioner: Det finns en gummicylinder som sitter på själva axeln som fläkten monteras på. Jag var tvungen att ta bort den helt då jag inte fick på fläkten med hela den på. Sen när den var av så lät fläkten mycket, då själva fläkten "åkte fram och tillbaks" på axeln. Då klippte jag av 1cm av gummicylindern och satte på den på axeln innan fläkten, och då försvann ljudet.

  Som sagt, instruktionerna visar inte rätt produkt, så resten får man lista ut själv. Tips: Skippa den lilla skruven längst ner på gallret. Mest för barnsäkerhet.

  Tips 2: Diska fläktbladet innan då den luktar en del plast, och slipa eventuellt av lite plast då min hade kvar plast från tillverkningsprocessen.

  Ful. Luktar. Plastig och knakig (chinesium). Men "fungerar" och har lite olika funktioner antar jag. "Okej" för 200kr (Kjell o Company).