Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Arlo Ultra VMC5040

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arlo Övervakningskameror (36)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Kameran visar bra bildkvalitet och funkar bra, men för folk som bor i ett land som upplever vinter nån gång per år är det viktigt att känna till att de behöver köpa till en utomhuskabel för att kunna ladda kamerorna på plats, kostnad 500 kr. Och är det kallt ute (idag 2 minusgrader) kommer appen säga till att laddningen är pausad av säkerhetsskäl och kommer inte börja förrän det är varmare runt kameran. Så - jag hade inget val än att skruva ner kamerorna igen och ta in dem och ladda inne. Otroligt irriterande och dåligt. Jag är själv ganska höjdrädd och att få upp kamerorna första gången var en pers. Hade jag kunnat klicka dit den magnetiska laddkabeln hade det vart snabbt, och kunnat bara rycka ner sen, men ska jag upp och skruva ner dem, ladda och sen upp igen och vrida kameran till rätt position (som jag bara kan få om jag tittar i appen samtidigt, vilket är mer än jag vågar 4m upp på en stege) ja då blir det väldigt mycket svårare.

  Detta drar ner betyget REJÄLT för mig, speciellt eftersom jag redan efter 2 månader tvingades ladda batteriet! Såhär kan jag inte fortsätta.

  I tillägg får man inte med säkrade fästen till kamerorna, dvs vem som helst kan rycka ner din kamera på 2 sekunder med en kvast och sticka. Varje kamera är värd över 2000 kr.

  Så det är bara att gå online och leta efter tillbehör för hundratals kronor. Lite att jag får känslan att Arlo försöker göra som GoPro och bli rika på att sälja tillbehör och tillval vilket Oftast är ganska irriterande.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vill höja varningens finger att i dagsläget så funkar denna kamera ej med gamla bas-stationer. Det finns planerat stöd i framtiden för det. Så vill ni komplettera i dagsläget med en ny Ultra-kamera måste basstationen uppgraderas (VMB5000-100EUS)