Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Arlo Ultra VMS5440 (4st)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arlo Övervakningskameror (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Hjälpte en installera ett nytt Arlo Ultra-system. Det lät som ett mycket bra system. 4K-kameror, enkelt att installera, 160graders synvinkel, 90 meters räckvidd, mikrofon, högtalare, siren, belysning.

  Fördelar för systemet.
  + Enkelt att få igång om det fungerar så det är tänkt och användaren tror att det skall fungera.
  + Bra upplägg i App.
  + Bra 4K-bild.
  + Nästan 180-graders bild.
  + Bra ljud.
  + Bra högtalare.
  + Bra mikrofon.

  - Endast 1 års inkluderad 30-dagars sparning av video (Max 1920x1080) (Ändrade från plus ill minus då det var inkluderat på andra produkter.)
  - Tvingad att använda Arlos tjänst.
  - Enda backup-lösningen för materialet är hos Arlo.
  - Symbolisk siren
  - Fästen för kameror som ser ut som fågelholkar håller knappt upp kameran. Bank i vägg, kraftig vind eller fågel landar på kameran så ramlar den ner och övervakar marken.
  - Live kan ha 1 minuts fördröjning.
  - Hittade inte kamera som fysiskt 1-2 meter från basstationen.
  - Absolut max 50 meter med problem. Endast glasruta mellan basstationen och kamera. (Detta med inget wifi från grannar och allmänt låg strålning) Under 40 meter i verkliga förhållanden fungerar ok utomhus.
  - Kamera kan indikera rörelse via meddelande i telefon men appen säger att det inte går kontakt med kameran.
  - Kameran har ingen buffert-inspelning om den tappar kontakten med basstationen.
  - Kan inte förstora basstationens område med förstärkare eller extra antenner. (Endast med fler basstationer som då kräver expanderande av vanliga nätverket)

  - Kan inte spela in till egen NAS.
  - Människor kan gå förbi halva kamerans område innan inspelning börjar.
  - Reagerar på rörelse om en tvättlina gungar i vinden.
  - Alla fästen är skit.

  Slutsats:
  Sätt kameror max 50 meter från basstation (Dom har annonserat 300ft eller 90 meter som max. Alltså halverat i praktiken.) och magnetfästen håller kamera bättre än dom variabla armarna. Om du inte får korrekt vinkel fixa en vinklad träbit. När vinkeln är rätt, limma fast det. Månadsavgiften för 5 kameror och 30 dagars dataplan kostar 95 kr (1140 kr/år) respektive 145 kr (1740kr) beroende på 2k eller 4k-lagring. (Förut kostade det 3000 kr men vet inte om det var 2k eller 4k-pris.)

  Om du har pengar, vill ha ett enkelt system att installera på liten yta så är Arlo bra. Annars undvik.

  Ett system som i teorin låter mycket bra för den som inte kan teknik alls men fungerar inte. Det hade kunnat fungera. Jag ser systemets potential om det hade fungerat på alla områden. Själva kameran med lampa, bildkvaliten, ljudinspelningen och högtalaren är bra men bakomliggande tekniken behöver fixas.

  Uppdatering:
  Tänket bakom Arlo Ultra är bra. Ett system som är enkelt att sätta upp och konfigurera. Användarvänlig app i telefon. Hade gärna sett denna användarvänlighet och funktionalitet som Arlo-systemet har med bildkvalite, mikrofon, högtalare, lampa i andra system.

  Hade helst sett deras kameror vara nätverkskameror som är helt öppna för annan övervakningsmjukvara.

  Har sett många andra kamerasystem och dom känns som från 90-talet. Blåtburk med mekanisk hårddisk, en skärm och mus. Mjukvara från 90-talet som är knappt användbart. Inte alls lika smidigt och enkelt att använda som Arlo.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  1 år sedan
  Har haft varje Arlo generation men detta var skit - går inte att sync:a kameror. Efter flera timmar lyckades jag få några kameror synkade men fortfarande är två kameror och en ringklocka inte synkad trots flera försök.

  Vidare är signalen på hälften av kamerorna superlåg.

  Nu returnerar jag produkten.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  VARNING! Jag har Arlo Pro och Pro 2. Köpte Arlo Ultra då jag va nöjd med Arlo. MEN det ingår bara fri lagring i molnet hos Arlo i ett år, där efter får man alltså köpa till en tjänst för att kunna lagra det som spelas in. Det blev en retur direkt när detta upptäcktes när jag kom hem med dom. Synd, Mycket synd!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  4 mån sedan
  Verkade bra till en början, men efter ett år klipptes fler funktioner än vad som angavs vid köpet. Kundtjänst uppgav fel om vad man var tvungen att betala för, och kundsupport blev mindre och mindre tillgängligt. Tyvärr kan inte rekommendera Arlo.