Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 499P9H

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Bildskärmar (210)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Edit: Till "Borche"; Säger inte att det du säger inte stämmer, säger att det inte stämmer helt och hade du faktiskt läst vad jag skrivit så hade du förstått vad jag menar. Problemet du nämner finns utan tvekan, vilket jag även bekräftar i mitt ursprungliga omdöme. Men vad jag säger är att problemet går att lösa om man är villig att försöka lite och och leta lösningar på nätet (jag nämner även en lösning man kan prova), läs igen nedan:

  Ursprungligt omdöme: Tråkigt med enbart 60Hz, men annars en väldigt trevlig skärm. Kommer dock satsa på Samsung C49RG90 istället just pga 120Hz + HDR1000.
  Föregående omdöme stämmer dock inte helt, det kan vara problem med upplösningen på Mac, men det går att fixa så man får 5120x1440 men man får ändra lite inställningar. Oftast räcker det med att gå in i mission control och kryssa ur rutan "Bildskärmar har separata områden" för att få det att fungera. Finns även fler workarounds att hitta på nätet att testa om det ej fungerar.
 • Acceptabel
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Edit: Till "EddieC" som sa att det jag säger om Mac inte stämmer: kolla in denna tråden på apples forum https://discussions.apple.com/thread/8641919?page=20 så ser ni att alla som inte har en dedikerad GPU (dvs Macbook Pro 13", Mac Mini, Macbook 12") har samma problem.

  Orginal: Inte alls imponerad med tanke på priset. Har denna i hemma-kontoret och har testat på både Windows 7 och MacOS. På MacOS får man inte skärmens fulla upplösning 5120x1440, utan man får nöjja sig med 3820x1080. Pengar i sjön för många Mac-användare.

  på Windows 7 däremot (har bara testat 7) så ser det jättebra ut, och 5120x1440 stöds direkt, plug and play.

  + Bra med arbetsyta.

  - Dålig svärta.