Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Days Gone - Special Edition (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Har bara spelat ca fem timmar än men måste få upp en recension snabbt känner jag då spelet fått lite oförtjänt med kritik då det ska vara vara buggigt mm. enligt spelrecensenter som spelat spelet innan release! Det har redan kommit en patch som fixar de flesta buggar och fel (alla kanske det får mer speltid utvisa), jag har inte sett en enda bugg än på dessa fem spelade timmar iallafall. Jag spelar själv på Ps4 Pro och spelet är riktigt snyggt och flyter på bra med omväxlande miljöer och väder som ändras från strålande sol till spöregn mm. Spelet känns som en blandning av The Last of Us, Red Dead Redemtion 2 och Far Cry, närstriderna känns enormt tillfreställande då du har en yxa ett basebollträ (kanske modifierat med spik) eller något annat tillhygge som du sopar till fienderna med i full kraft! En yxa gör tex processen kort medan en planka inte gör värst mycket skada och är ganska meningslös om du möter mer än en fiende. Alla tillhyggen går dessutom sönder så du behöver reparera eller hitta nya, du har också alltid en kniv med dig men denna används med fördel endast vid smygattacker då du gör processen kort med riktigt brutala scener! Skjutvapen finns också en hel del allt från ganska värdelös pistol där många skott behövs om du inte träffar huvudet till betydligt bättre gevär och hagelbrakare som gör stor skada.

  Det grafiska på Ps4 PRO om du kör på 4K tv med bra HDR är riktigt snyggt! Det ser väldigt bra ut med skuggor och rök mm, en annan sak som också är riktigt snyggt är när det börjar blåsa och alla träd, buskar mm. rör sig trovärdigt i vinden.

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv

  **Vad innebär HDR och varför är det så bra?

  Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.