Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SoundMAGIC E11BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SoundMAGIC Hörlurar (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Mina är helt slut. Köpte för knappt ett år sedan, så de verkar ha hållt längre än de recensioner jag läst här. Det går inte att ansluta via BT och när eller om de gör det, sä fungerar dom någon timme och måste då vara fulladdade. Jämt.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Så extremt tråkigt att dessa slutar fungera efter en tids användning! Aldrig varit så nöjd med ett par hörlurar som dessa. Tills de gav upp. Är inne på 3e paret nu på 4 månader och även dessa har givit upp. Går inte att ansluta till dem då de slutar kommer upp i listan över tillgängliga bluetoothenheter. Samma problem för samtliga.

  När de fungerar: bästa lurarna jag haft overall
  Tyvärr håller de max några veckor...
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Kan inte annat med att hålla med tidigare omdömen. När de fungerar som de ska är de oerhört prisvärda och har fungerat bra för mig och jag är nöjd med ljudkvaliten. Jag har inte haft några som helst problem med Bluetooth med min Oneplus 6. Däremot så är det ingen vidare kvalitet. För mig så lossnade gummiskyddet som sitter framför knapparna inom 3 månader (något jag sett har hänt för andra också). Kan nog rekomenderas för den som inte vill lägga för mycket pengar och vill testa trådlöst, men inte för den som kommer använda de mycket.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Måste tyvärr varna för dessa.

  I teorin är E11BT bland de allra bästa i sin prisklass:
  Balanserat och klart ljud
  20-40h batteritid(!)
  Komfortabla

  I praktiken visar det sig dock att de har betydande kvalitetsproblem.
  Har testat två par, och båda har inom några dagar tappat Bluetooth-kopplingen och sedan varit omöjliga att para ihop med andra enheter igen.

  När man söker på nätet visar det sig att jag är långt ifrån ensam om att uppleva detta, och att mängder av användare upplever kvalitetsproblem.

  Snudd på full pott om de hade fungerat felfritt, men efter två par blir det dock uppenbart att de inte håller måttet.