Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

McCulloch ROB S600

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla McCulloch Robotgräsklippare (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  24 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Är nu inne på säsong 2 med denna klippare,

  +Hyfsad tyst och gör det den ska. Men...

  -Luckan har inget lås, så åker den under/intill en buske eller dyl. med nedhängande gren/kvist är risken stor att luckan åker upp och fastnar eller som min till slut bryts av.

  -Klipper långt från staket, husväggen m.m. så det blir mycket att trimma

  -App med väldigt få funktioner så man måste ändå böja sig ner och trycka på den
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  Roboten uppfyller mina krav. Tyst, effektiv och kör i ur o skur.
  Alldeles för få märlor, så se till att köpa extra.

  En stjärna mindre för något oklar manual, tillverkarens sida som är halvtrasig och en app som är väldigt begränsad när det gäller funktioner (schema, start/stop, det är typ allt)

  uppdatering april 2020
  stendog efter 1 vecka på den nya säsongen. Blinkar rött (error on internal antena) och laddar inte. Klipparen och laddstationen vat inomhus hela vintern
  Just nu skvalpar den på netonnets service, nya delar beställda. Återstår att se när man går den tillbaka. Så hittils inte imponerad av kvalitet på denna.
  Fått tillbaks den 4 maj, laddstationen byttes ut. Får se hur länge den håller nu...

  uppdatering 4 Juli 2019
  Fullständigt omöjliga att komma i kontakt med. Enda sättet att kontakta de är via ett sketet webformulär som leder till ett svart hål. Går ej att ringa de, går inte att maila de. Sänker antalet stjärnor pga det.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mycket prisvärd!
  Gör sitt jobb perfekt på en gräsyta strax under 500m2.

  Smidigt med app så man kan ställa in schemat med mobilen.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Jag har en trädgård på ca 300kvm och för det fungerar den perfekt.
  Installationen var enkel att göra och denna skulle jag rekommendera till alla som har en trädgård på max 400 kvm
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Vi har haft Robbie I tre veckor och är mycket nöjda. I vår trädgård finns backar, fruktträd, lekstuga mm och det är inga problem alls. Robbie har inte kört fast en enda gång och hittar alltid hem. För halva priset mot en Husqvarna känns det som ett kap, får se hur den håller ihop över längre tid. Gräsmattan har aldrig varit finare.
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Sådär. Mer högljudd än min Landscape 790 som är 2000kr billigare. Man hör knivarnas ljud vilket inte bör höras.

  Har en tendens köra fast i min studsmatta trots att jag satt upp 12 cm höga väggar utmed benen. Den backar med sin bakända som tycks sakna sensorer och fastnar.

  Känns inte premium alls. 2 stjärnor för klipparen som sådan och en halv stjärna extra för dess app som dock är i enklaste laget.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  14 dagar sedan
  Jag har haft en WORX robotklippare i 5 år men nu var batteriet dött och det laddades inte. Så gick för en ny i budgetklassen och den här var förmodligen den bästa i testet.

  Jag har nu pågått i en vecka med detta felaktigt av en okänslig maskin. När allt fungerar ingenting på det. Den blå tandanslutningen är ett skämt, eftersom 90% av det du vill göra måste du fysiskt göra det. Det saknar det viktigaste - bärhandtaget för att bära det hem. Det tar slut mycket snabbt. Den klipper inte heller gräset, utan bara köra runt och klippa då och då. Jag har följt den och hör att den inte skärs utan bara kör runt. Mitt gräs ser ut som en berg-och dalbana med lågt och högt gräs överallt. Har bara en kvadrat på 300 m2, men det är uppenbarligen inte tillräckligt bra för detta. Dessutom måste du ange lösenord hela tiden. Och sifferkoderna måste väljas med piltangenterna och ok, så om du har det väldigt bra är det här för dig.

  Jag kan inte tro att den här kan skryta i molnen. Det kostar 2 000 mer än min tidigare och är 100 gånger sämre.
  Här måste du ha tillåtelse att använda shop-online-garantin. Klart.

  Styr bort!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har bara haft det några veckor, men hittills väldigt nöjda. Tog lite tid att ställa in begravningsgängan. Läs aldrig manualen, men använde instruktionsvideon för den gamla R600-modellen. Denna vido är detaljerad. Videon för S600 är lite grunt.
  Allt fungerade direkt. Har valt att inte gräva ner tråden för tillfället. Man borde troligen lämna det några veckor för att se var det kan fastna. Då kan du enkelt justera tråden.
  Jag har många stora träd och ett minnesställ i mitten av gräsmattan. Har valt att inte lägga gränserna kring dessa, eftersom det finns mycket tråd i trädgården. Då blir det knäckt med dessa också. Nackdelen är att det blir några repor och märken på chassit. Men jag tror det kan tåla. Den har fastnat två gånger. Den en gång det sprang mot ett träd i en sluttning. Där har jag nu satt ett par växtstöd runt vilka det kan stöta på att det inte klättrar upp i trädet och vinklar över. Den andra platsen lägger grindtråden lite långt bort från staketet, så att den glider ut i regnet. Flyttade tråden lite och det har inte hänt igen. Ett par gånger har jag observerat att det har fastnat, men sedan har det funnits ett tag och lossnat. Har läst mycket i användarhandböckerna före köpet. Denna modell som heter S600 har några saker som är mycket bättre än den gamla R600. För det första har den ett IPX-betyg på 5 på både laddstationen och på klipparen. Den gamla har IPX 4 på gräsklipparen och endast IPX 1 på laddstationen. Det betyder att du kan spola den ren under. Och man behöver inte vara rädd för fukt på laddstationen. Dessutom hanterar detta upp till 35% ökning mot 25% på den gamla modellen. Dessutom hanterar Gardena Sileno-modellerna inte mer än 25%. I övrigt ägs Mcculloch och Gardena av Husqvarna och jag tror att all teknik kommer från moderbolaget. App fungerar bra nog. Inte så mycket du kan göra. Ställ in tider för önskat klippintervall, starta och stoppa samt felmeddelanden. Det är Bluetooth så att du inte kan styra det via internet. Men planerar att ansluta en gammal telefon till den. Detta kan jag sedan styra via Teamviewer och därmed få det online. Men har inte kommit så långt än.