Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Z607

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Datorhögtalare (42)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  28 dagar sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  Mycket bra design av ingångar samt BT och AUX...Men ljudet är helt fel...basen är jättestark och burkig och sateliterna låter som en gammal am radio....har kastat dessa i återvinningen så dåliga är de att de inte ens går att ge dom till någon annan gratis.

  Värst av allt så stänger av dom sig själva om det inte finns något som spelar efter en kvart....skitirriterande att sätta på som hels tiden! Bara det gör att jag ville slå sönder dom med hammare!
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Snubblade över ett returnerat exemplar för en femhundralapp så jag kunde inte låta bli att köpa dem. 😀 Tyvärr blev jag inte särskilt imponerad, ljudet är alldeles för vasst, det riktigt skär i öronen efter en stund. Det finns inga tonkontroller heller, det enda du kan ställa in är volymen (individuellt, så du kan exempelvis sänka satelliterna i förhållande till basen men då får du en grumlig och dov ljudbild istället). Basen är väl ok för prisklassen men ganska burkig.

  Kvalitetskänslan är under all kritik. Plast av värsta sort. Elementen är papper och saknar skydd så det är väl bara en tidsfråga innan det är trasigt.

  Äkta 5.1 surround står det på kartongen MEN tänk då på att det är RCA-kontakter som gäller, vilken pryl har det? Inte min Xbox, Apple-tv eller Chromecast i alla fall. Så i praktiken krävs någon form av signalomvandlare mellan.

  Ger en extra stjärna för blåtand som fungerade mycket bra.