Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Redmi Note 7 (4GB RAM) 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Redmi Mobiltelefoner (70)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Recension uppdaterad nu (2019-09) efter en månads användning! Xiaomis bäst säljande mobil är en riktigt prisvärd mobil (klart mest prisvärda jag ägt), för runt 2300 kr får du här en riktigt bra mobil som spöar många betydligt dyrare modeller! Du får bra prestanda där allt flyter på fint, riktigt bra batteritid, enormt snabb fingeravtryckssensor på baksidan (Xiaomi ska tydligen ha några av de snabbast fingeravtryckssensorer som finns). Riktigt bra kamera från början och installerar du dessutom Google Camera (ladda bara ner som apk-fil, du behöver inte ens roota mobilen först) är den bland de bästa du kan få i ljusare miljöer i dagsläget! Mobilen är även riktigt snygg vilket är ett plus, speciellt den blåa (som jag köpt) och röda versionen sticker ut men även den nya vita (släpptes 2019-09) är enorm läcker (fick bli en vit till sambon då jag är så grymt nöjd med min Note 7). Vi hade båda Sony Xperia XZ2 Compact innan, inköpt för lite över ett år sedan för ca 6000kr som vi aldrig var riktigt nöjda med.

  +Priset (2019-08) 2290 kr! (mobilen är i klass med många betydligt dyrare)

  + Bra kamera. Bland de bästa i dagsläget i ljusare miljöer med Google Camera installerad. Se bilder här instagram.com/greeeenfrogphoto (läs mer om kameran längre ner)

  + Bra prestanda (allt flyter på bra)

  + Bra batteritid, de flesta klarar sig i ett par dagar (kapacitet 4000 mAh)

  + Fingeravtryckläsare på baksidan som är riktigt rapp (personligen vill jag ha den på baksidan då den fungerar direkt och det är supersmidigt att nå den med pekfingret)

  + Ansiktsigenkänning som fungerar utmärkt (lyft bara upp mobilen mot ansiktet för att låsa upp om det är aktiverat)

  + Har 3,5mm hörlursutgång (detta saknas på många mobiler idag)

  + Stödjer extra minneskort (upp till 256GB)

  + Går att använda mobilen som fjärrkontroll, styr Tv, Blu-ray spelare, receiver mm. med IR-sändare (via Mi Remote app)

  + Skal till mobilen följer med, genomskinligt i mjuk plast (detta borde givetvis följa med alla nya mobiler, bra där Xiaomi)

  - Kameralinserna sticker ut på baksidan (mindre med medföljande skyddet på dock)

  / Något stor med 6.26 tum display (högst personligt men lite under 6 tum hade varit perfekt för mig)

  / Har inte NFC (tänk på detta om det är något du kommer använda (jag hade NFC på mina två föregående mobiler och använde det aldrig så inget minus för mig)

  Jag valde mellan dessa Xiaomi mobiler nedan men då de är dyrare, har kameror som tar nästan identiska bilder samt att fingeravtryckssensorn på de nyare sitter i displayen så blev det ett enkelt val, Redmi Note 7!

  Xiaomi Mi 9 SE 64GB (kostar runt 3500 kr för tillfället 2019-08)
  +Snabbare och nyare än Redmi Note 7.
  -Fingeravtryckssensor i skärmen (inte så snabb och exakt som sensor på baksidan).
  !kameran tar likvärdiga bilder.

  Xiaomi Mi 9T (Redmi K20) 64GB (kostar runt 3700:- för tillfället 2019-08)
  +Snabbare och nyare än Redmi Note 7.
  -Selfiekameran måste åka upp innan användning vilket gör att exempel ansiktsupplåsning tar onödigt lång tid.
  -Fingeravtryckssensor i skärmen (inte så snabb och exakt som sensor på baksidan).
  !Kameran tar likvärdiga bilder.

  Xiaomi Pocophone F1 64GB (kostar runt 3500:- för tillfället 2019-08).
  -Äldre modell än Redmi Note 7 och sämre på det mesta.
  !Kameran tar likvärdiga bilder.

  Xiaomi Mi A3 64GB (kostar runt 2600:- för tillfället 2019-09, denna släpptes för bara några dagar sedan och är ett alternativ till Redmi Note 7 då den är väldigt lik).
  +Likvärdig snabbhet, nyare modell än Redmi Note 7.
  +-Super Amoled display (bättre eller sämre är en smaksak då den tyvärr är lågupplöst, 720p mot Redmi Note 7 som har 1080p).
  -Fingeravtryckssensor i skärmen (inte så snabb och exakt som sensor på baksidan)
  !Kameran tar likvärdiga bilder.

  Extra läsning om kameran på Redmi Note 7 nedan:

  Kameran är för mig mycket viktig på en mobil och är en av de saker som avgör vilken mobil jag köper, självklart spelar priset också en stor avgörande roll!

  Kameran på Redmi Note 7 är riktigt bra från början (stock). Men väljer du dessutom att installera Google Camera på Redmi Note 7 (ladda bara ner GCam som apk fil och installera) så har du en kamera i absoluta toppen i ljusare miljöer, ute som inne. Jag har jämfört bilderna från Google Camera på Redmi Note 7 med bilderna från en Samsung Galaxy s10 (pris ca 8000kr) som har en mycket bra kamera och i ljusare miljöer tycker jag att Google Camera på Redmi Note 7 går vinnande då denna fångar rätt färger och mer detaljer, detta är helt sjukt då Samsung Galaxy s10 kostar cirka fyra gånger mer! Samsung Galaxy s10 överdriver färgerna ganska mycket precis som stock kameran på Redmi Note 7 också gör och de ser inte ut som vid fotoögonblicket, och även detaljer i bilden kan blir lite grötiga. I riktigt mörka miljöer drar dock Samsung Galaxy s10 ifrån vilket inte är så konstigt då den är fyra gånger så dyr, tar du de flesta kort i mycket mörka miljöer bör du titta på en annan (betydligt dyrare) mobil än Redmi Note 7.

  Om man jämför stock kameran med Google Camera på Redmi Note 7 så får du nästan alltid betydligt mer detaljer (beror givetvis vad du fotar på) med på bilderna samt att ljuset och skuggorna blir bättre och mer korrekta, du får även färger som stämmer överens med verkligheten och inte är så överdrivna (det ser alltså ut som när du tog fotot, utan något extra filter tillagt). Alla bilder blir alltså sebart bättre, ofta ganska mycket dessutom med Google Camera än med stock kameran på Redmi Note 7! Detta gäller i såväl ljusare som mörkare miljöer ute och inne (jag kör nu med GCam 6.2, över 100 bilder är jämförda på en 60 tum 4k TV för att se alla detaljer bäst).

  Extra läsning om märket Xiaomi och om varför jag valde just Redmi Note 7 nedan:

  Xiaomi var för mig ett helt okänt märke för bara några veckor sedan men efter att ha dammsugit nätet på information om deras mobiler och hittat nästan bara positivt om deras olika modeller (speciellt deras Pocophone och deras kameror i diverse mobiler) så blev det dags att hitta en bra mobil med lågt pris, bra kamera, batteritid, prestanda mm. och tillslut blev det Redmi Note 7 som hade allt jag sökte i en mobil.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har aldrig haft en mer prisvärd mobil än det här. Den är bra på allting och man behöver egentligen inte komprimissa med något alls på den här mobilen ens om man jämför med telefoner som är 3 eller 4 gånger så dyra. Allt är verkligen bra även om ingenting är bäst (grym batteritid dock. Skärmen, kameran, bygget, OS och funktioner, flyt och snabbhet, batteritid, ljud i hörlurar från 3,5mm, klassisk snabb och pålitlig fingeravtrycksläsare. Det finns verkligen Ingenting som jag kan klaga på och framförallt inte när man tittar på priset den har. Helt makalöst egentligen. Går dessutom att installera Gcam på denna om man vill utan att man behöver låsa upp bootloader det är bara att installera som vanlig APK om man vill kräma ur det sista ur kamerasensorn.

  Jag ger aldrig 10 poäng till någonting egentligen för det finns alltid något att klaga på men jag har inte mage till det på denna mobil för det man betalar för den. Redan Pocophone var prisvärd men den här mobilen är billigare och bättre på nästan allt. Det enda Pocophone har som är bättre än en snabbare processor men det märks inte av vid vardagligt användande dock en betydligt sämre kamera och sämre skärm samt bygge. En riktigt fullpottare från Xiaomi denna mobil som soppar banan med många andra dyrare mobiler.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte två telefoner så fort jag fick nys om denna, en till mig och en till min fru.

  Negativt:
  Xiaomi-bloat förinstallerat på den, men de stör inte så mycket om man inaktiverat dess reklam.
  MIUIs Wifi-assistent tycker jag är störig, Den är känslig för om de Wifi du är ansluten till varierar i täckning. Då försöker den leta efter annat Wifi. Störigt om man bor i lägenhet som jag gör, där det dräller av Wifi överallt. Kanske jag som är okunnig om funktionen men jag stängde i alla fall av den.

  Positivt:
  Telefonen är över förväntan.
  Battertiden är bra, kameran och skärmen likaså.
  Den är snabb och jag har inte något emot MIUI som är Xiaomis customization av Android.
  Har kört Huawei innan och deras EMUI hade jag inte heller något emot.
  Om jag skulle få en telefon t.ex via jobbet och välja mellan Apple Xs,xr för 10k+, (eller vad f*n äppelskruttarna heter nuförtiden) och denna så skulle jag ändå välja denna. Har svårt att förstå hur man kan lägga 10k på en telefon. Visst behöver man ha en skärm med Superduper ultraHD deluxe 32K skyddad med vältad diamant, inramad med vitt guld och svärta som Marianergravens botten på en 7 tums skärm så kör till.

  Summerat:
  För 2290 kr som jag betalde per styck får detta ses som rena fyndet.
  Lägg på 300 spänn om du vill ha 128 gb-versionen. Jag tycker dock det räcker med 64 gb.
  Grym telefon helt enkelt för den nätta summan.
 • Alla omdömen

 • Usel
  1 månad sedan
  Äntligen! 18 månaders helvete är över, köpte denna så kallade mobil pga hyfsade specs till ett lämpligt pris, vilket visade sig vara ett hemskt misstag, mobilen lever sitt eget liv och är full av bloatware + att många applikationer inte fungerar i denna så kallade mobil.. Numera en lycklig ägare till en Motorola igen
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt bra mobil, osar kvalite och är snabb!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Bra mobil i stora slängar !
  Men min första fick jag returnera då den stängde av wifin plötsligt och det gick inte att få tillbaks den. Startade till slut om mobilen och då blev skärmen svart och den sökte efter uppkoppling.
  Det höll den på med i flera dagar!
  Skickade tillbaka efter kontakt med Netonnet och fick direkt en ny! Nu uppträdde den likadant i måndags, men då den hann laddas ur så gick den igång igen på kvällen och funkar nu som vanligt! Efter kontakt med Netonnet, så vill dom få in den och kolla vad som händer!
  Läste att om dom inte hittar något så får tydligen jag stå för kostnaden av denna koll!? Så bryr mig nog inte om att skicka in den.
  Köpte den första i oktober -19 och den andra kom i november-19
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag tror det är hart när omöjligt att hitta en mobil som är mer prisvärd just nu. Ett tips är att köpa direkt från deras hemsida då priset är det samma, och man får ett halvårs längre garantitid jämfört med de övriga. Jag har aldrig varit så nöjd över ett mobilköp. Har du rätt OS (Linux) dyker den upp så det går att skicka filer samt styra datorn via wifi:t, vilket är praktiskt om man ser film via den. Att den sen är snygg som ett as om man vågar köpa en i blått eller rött istället för svart, gör inte saken sämre.

  +

  Otroligt prisvärd
  Bra och ljusstark skärm
  Vettiga funktioner
  Snabb
  Snygg
  USB C (snabbladdning)
  "IR-kanon" (du kan använda mobilen som fjärrkontroll)
  Bra batteritid

  -

  Har inte 4K-filmning i den installerade appen, men det finns gratisappar som löser det problemet.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Kan bara ställa mig i hyllningskören bland övriga.

  Det enda jag ser som väldigt opraktiskt är det medföljande gummiskyddet. Man verkar inte ha tänkt på att kameran sticker upp och således kommer vara den del som kommer ligga an mot den yta man lägger telefonen på. Med andra ord en repig kameralins inom kort om man inte är försiktig.

  Edit: Wifi kopplar ifrån och kör på 4G. Får manuellt byta tillbaka till Wifi. Sjukt drygt. Uppdaterat systemet men har fortfarande problem.

  Kameran känns seg och kvaliteten på bilderna sådär.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Första Xiaomin. Rätt fantastiskt hur många rätt denna telefon har: lyxig design, robust, känns som om den kan ta ett fall, skarp ljusstark skärm, stabil bluetooth koppling, tillräckligt rapp, väldigt bra batteritid. Enda minuter är en opålitlig kamera
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har använt telefonen i ett par månader och tycker den fungerar väldigt bra. Känns som den håller bra kvalitet i förhållande till pris! Förstår inte folk som betalar 10000+ för en telefon...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bytte från iPhone 6 plus och kan säga att jag är mycket nöjd.

  + Mycket fin skärm, känns otroligt nära och fina färger. Stark ljusstyrka.
  + Bra batteritid. Håller mer än ett dygn.
  + Otroligt bra kamera.
  + Snabb finageravtrycksläsare.

  - Tänk på att fodralet man får med inte skyddar bakkameran så bra.
  - Laddaren man får med stödjer inte supercharging, även om telefonen gör det.
  - Ibland märks vissa småbuggar i programvaran. Inget märkvärdigt dock och MiUI blir ständigt bättre.
 • Dålig
  1 år sedan
  Tyvärr blev jag ganska besviken på denna mobil. Tog lång tid att få den att fungera, Gick inte att ansluta till Google play med det mobila 4g anslutningen. Fick göra det via wifi från en annan källa så fungerade det till slut. Även ganska seg när man surfar.Sen är batteri tiden värdelös håller i ca 4-5h om ens knappt det. Skärmen är inte så jätte ljus stark. Konstigt att denna mobil har fått så många positiva omdömen. Kanske fick jag ett måndags exemplar?. Ångrar mig verkligen att jag köpte den. Rekommenderas ej
 • Perfekt
  1 år sedan
  Extremt bra för sitt pris. Batteriet håller riktigt länge, den är fortfarande kvick efter en månad, bra kamera med tanke på priset, bra skärm, får med ett smidigt fodral. Man behöver inte köpa den senaste iphone XYZ.10 för den här är prisvärd på riktigt.
 • Dålig
  1 år sedan
  För några dagar sedan hade det blivit 4 stjärnor, bra i stort tyckte jag men vissa svagheter t.ex. stängde av mik under samtal mm. Nu efter 3 månader har skärmen lagt av. Går säkert på garantin men jag kommer aldrig mer att lita på den. Billigt skräp, köp hellre något lite dyrare men som håller.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Haft denna mobil i en månad snart:
  * Mycket bra batteritid, efter en dags användande kan telefonen laddas på kvällen med 40% batteri kvar
  * Något tröga tangenter, känns lite hackigt men f.ö. bra
  * Snyggt utseende, blåa, skiftar i färgen
  * Selfie-kamera sisådär men för priset helt okej! Om man siktar på att bli den senaste riks-vlogaren kanske man ska rikta in sig på annat
  * Game-booster, startar upp spel någorlunda snabbt, har ej testat krävande spel, t.ex. pubg, men har en känsla av att det inte ska vara några problem
  * Snapdragon är bra, hade Xiaomi redmi 5 plus tidigare, och det går undan med denna

  Sammanfattning: mycket telefon för pengarna, en ypperlig budgettelefon för dig som inte vill lägga ner 12k på en sociotetstelefon.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Otroligt prisvärd. Gick från Galaxy s9+ , gillar displayen mer på redmi då den känns närmre glaset och skarpare än Amoled dito.

  Batteriet visar kl 22:49 59%, tog den från laddaren imorse 09:30. Har kollat både Netflix och YouTube utöver det vanliga slösurfandet på insta, Pinterest mm.

  Hade fått 5 stjärnor om den hade haft NFC och stöd för mobila betalningar samt Qi laddning.

  Byggkvalitén känns premium.

  I prisklassen och en bra bit upp oslagbar!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Full pott, så mycket telefon för pengarna! Supernöjd med denna luren!
  +Fingeravtrycksläsaren sitter bra och riktigt snabb
  +Kameran levererar riktigt bra bilder
  +Batteritiden är bra
  +Problemet jag hade med bluetoothanslutningen med min förra mobil är som bortblåst

  -Det enda jag kan komma på är att jag skulle vilja ha trådlös laddning
 • Perfekt
  1 år sedan
  Gick helt och hållet på samtliga recensioner och slog till. Trodde väl aldrig att en telefon som ligger på ca 2000kr skulle prestera så här otroligt bra. Galet bra telefon för priset! Seriöst, vem tusan behöver köpa en dyr telefon i fortsättningen?! Go Xiaomi!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt sjukt så bra telefon för drygt 2000kr!

  Har ingenting alls att anmärka på!

  +
  Sjukt bra batteritid.
  Mkt enkelt gränssnitt som inte förstör mot ett rent Android. (Detta är mer likt mot Apples håll)
  Mkt bra kamera!
  Snabb i reaktioner och i program.
  Mkt bra skärm för att vara LCD.
  Mkt bra kvalitetskänsla!
  Reptålig skärm.
  Usb-c.
  Snabb fingeravtrycks läsare.

  Den matchar givetvis inte en telefon med de värsta processorerna tex men den är inte på något sätt slö!

  Tidigare mobiler.

  Nexus 6p.
  Galaxy Note 3
  Galaxy Note 2
  Nexus
  LG G3
 • Perfekt
  1 år sedan
  Tappade min nya premiumnalle, och självrisken mkt dyrare än köpa denna. Som någon redan skrivit väldigt lite skillnad mot premium mobiler. Batteri nästan 2 dagars, med snabbladdning. högtalarna imponerande. Bra bilder och videor, dock sämre mjukvara för fotostabilisering än premium modeller. Märks dock bara videoinspelning. Skärmen inte samma djup som premiummodeller, men inget jag tänker på längre. Med Evie launcher blev den en perfekt mobil till oslagbart pris. Inga fler 10T kr nallar för mig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt bra och prisvärd. Väldigt liten skillnad mot mobiler för flera tusen mer.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Får hålla med alla i hyllningskören........................
  Helt Fantastisk lur
  Stor och bra skärm
  Riktigt bra kamera
  Rapp och pigg som bara den
  Går utmärkt att spela på
  Lyxlurskänsla

  Mycket pengar över
  KÖP
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köptes för ca en vecka sedan på Mi store för 2290kr. Otroligt prisvärd mobil. Valde mellan denna och Moto One vision, men det blev denna. Denna var då nästan en tusing billigare.
  Stort plus är batteriet. Räcker mer än en dag för mig. Kameran är väldigt bra och detaljrik. Bra även att filma med och klarar sig bra i mörker tycker jag. Skärmen är även den väldigt bra med bra färger. Fingeravtryck funkar bra. Helt enkelt en bra mobil till ett väldigt fördelaktigt pris. Enda jag saknar är android One från min fd Nokia 6.1. Den fick sonen ta över..

  Måste uppdatera lite. Fruktansvärt mycket mobil för väldigt liten peng. Ökar från fyra till fem stjärnor. Bara köp😉
 • Perfekt
  1 år sedan
  Haft den en vecka drygt. Tidigare använt iPhone8+ och en Galaxys7. Fantastiskt hur mycket telefon man får för 2290:- i skrivande stund (Inet) kan nog inte säga att jag saknar nånting, tvärtom imponerad.

  Grymt batteri, helt ok kamera (inte hunnit fota så mkt men verkar riktigt bra!)
  Bra flyt i systemet, snabb fingeravtrycksläsare, känns överlag premium, miUI känns helt ok, inte så mkt bloat.

  Skulle nog säga att jag har svårt att motivera mig själv eller någon annan att lägga 3-4 gånger så mkt pengar på en telefon efter denna.

  Nu vet jag inte hur telefonen presterar vid moderna spel då jag inte spelar på telefonen, så tar ingen hänsyn till det i betyget, men enligt reviews jag kollade innan köp så presterar den bra på även den punkten sett till prisnivån.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft min i knappt 2 veckor nu, riktigt bra mobil för så billig peng.
  Gick från min gamla Note 3 som jag haft nu i 6 år som börjat bli riktigt seg, detta var ett riktigt bra köp! Istället för att gå och slänga 7-10 tusen på nyaste modellerna så är xiaomi värt att satsa på.
  stort + för det stora 4000mAh batterikapaciteten, spelade harry potter wizards unite konstant i 4 timmar, med max ljus och ingen batterisparing, var nere på 70% vilket är bra enligt mig, man kommer långt utan powerbank :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra kamera, bra batteritid, snabb med bra prestanda, stor skärm, bra skärm, hörlursuttag, dubbla simkort. Supernöjd!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Prisklassens bästa smartphone!

  Xiaomi Redmi Note 7 är en snabb mobil med utmärkt kamera. Helt enkelt, mycket smartphone för pengarna!

  Skärmen är inte heller dåligt, det är en på 1080p ips panel, med ganska bra ljusstyrkan och lite skiftningar i kontrast, och det går även att justera färgtemperatur manuellt. Ljudet är lite tunt och har låg maxvolym. Saknar nfc. Mobilen har mycket bra prestanda och stabilitet. Processor är på 2,2 GHz, minne 4 GB, Lagringsminne 64 GB + micro sd upp till 1 TB, stort batteri på 4 000 mAh, utmärkt fingeravtrycksläsare och högupplöst kamera.

  Just nu, ingen annan smartphone tillverkaren kan erbjuda så billig och så bra smartphone för pengarna!
  Köpt hos netonnet.se för 2290 kr.

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Gick från en iPhone 6s till den här.Jag saknar ingenting egentligen från iPhone förutom att ljudet vid musikuppspelning via hörlurar
  upplevs som lite svagare.Batteritiden är mycket bra.För 2200kr är det svårt att hitta en mer prisvärd telefon än den här.Rekomenderas starkt om man inte vill lägga 5000-7000kr på en telefon.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra telefon för runt 2000 kr.
  + Tillräckligt snabb
  + Bra kamera
  + USB-C snabbladdning
  + Tillräckligt minne
  + Ganska rent Android
  + 3.5 mm hörlursuttag! (viktigt för barnen)

  Kanske skulle vilja dra av lite på den femte stjärnan för att skärmen är något ljussvag, en telefon för någon tusenlapp mer är det mer tryck i skärmen, men något måste väl sparas till de dyrare telefonerna.

  Klockren köprekommendation från mig, speciellt som telefon till barnen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt otroligt så mycket telefon som går att köpa för drygt 2200kr!
  Jag är helt knäckt, på ett bra sätt.

  Hade förr i tiden alltid "top of the line" telefoner men känner numera att dessa skenat iväg både i pris och i löjligt onödig prestanda samtidigt som att alla batterier numera inte går att byta ut i dom.
  Så att känna ett värde i att betala mera för något som håller längre i vår utveckling finns inte kvar!

  När då nya mobiler med en prisbild kring 2-3000kr nya sopar banan med mobiler som som kostade 6-8000kr för 12mån sedan så känns valet enkelt.

  Haft Samsung Galaxy Note2, Note3, Nexus och sist Nexus 6p som jag vid tiderna tyckt haft grym prestanda och varit toppmodeller när dom lanserades.

  Varit intresserad av detta prissegmentet rätt länge nu då det lanserats bättre och bättre mobiler i det och valde slå till när jag tyckte telefonen som hade allt jag ville ha kom ut!

  Och så sjukt bra lur den är, helt förbluffad över prestandan/kvalitetskänslan man kan klämma ur en telefon för dryga 2200kr!

  Den har...

  Usb-c med stöd för snabb laddning.

  Snabb octa-core processor och bra grafikkrets.

  4gb ram.

  64gb lagring.

  Stöd för dubbel sim alt extra sd-lagring.

  Grymt trevlig skärm. (Trots att det givetvis finns bättre)

  Bra ljud trots mono.

  Tar riktigt jäkla bra bilder! ( Nexus 6p som jag haft tidigare rankades som bästa mobilkameran för 2.5år sedan när jag köpte den och den får spö! )

  Sjukt bra batteritid med 4000mah.

  Bra prestanda även i krävande spel.

  Gorilla glas5 på fram och baksida samt chassi i alu känns riktigt stabil.

  Xiaomi skickar med ett silikon fodral gratis också.

  EN KLAR TIO POÄNGARE UTAN TVEKAN!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För knappt 2600 kronor så måste detta vara den telefon som klår det mesta i mellansegmentet (upp till 3500kr). Krossade skärmen på min S8a och då kostar det 2800kr att laga det. Tittade på nya S10an men det kändes inte som det var värt pengarna. Denna budget-Xiaomi är en överraskning som känns rapp, har bra skärm även i dagsljuset, dessutom bättre batteri än S8an.
  Nackdelar:Den är lite bred (har små händer) och kameran på baksidan sticker ut. Ljudet är det sämsta med den här telefonen men inte dåligt, mer svagt.
  Rent utseendemässigt ser den inte heller billig och plastig ut heller. En svart blank lättglansig yta, Gorilla glas men man ska helst inte tappa den ( har inte gjort det än, får återkomma när jag gjort det.)
  Som sagt tidigare är den rapp så allting flyter på ordentligt. En tia i betyg med tanke på vad man får för pengarna.