Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei P30 Pro Dual SIM (6GB RAM) 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner (85)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.65)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  12 dagar sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Laggar ibland vid snabb skrivning! Led är svag och helt fel placerad! Stor skärm är bra och skarp men svag i solen, även när jag vänder ryggen mot solen och gör skugga. Mycket bra kamera, dock vet jag inte om den har 3x optisk zoom eller det är hitte på lullul. Hade 2 modeler av P8 lite innan och den gamla hade bättre ljud. P30 har fin färg, mycket minne och bra kamera för makro men med tanke på fet stort pris är det inte 3x bättre än P8! 3,5 stjärnor endast.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fenomenal telefon. Snabb (som förväntat), stor skarp skärm och en riktigt kraftfull kamera.
  Enda negativa jag upplevt var att kopplingen till bilen och Android Auto strulade rejält. Fick igång det till sist, men det var efter många timmars slit och googlande.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Finns inte mycket att klaga på!
  Lite ologisk i menyerna men man lär sig.
  Lite lurigt med bra displayskydd då det är böjda sidor
  Kameran är sjukt bra i mörkare situationer.
  Batteriet är fantastiskt och snabbladdningen på 40W gör det enkelt att ha bra laddning med sig jämnt.
  Skärmen är riktigt bra!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Kommer från en Samsung S8+, anledningen till att jag valde P30 Pro var först och främst kameran och batteritiden samt kul att prova Huawei då jag aldrig haft en tidigare.
  Både kameran och batteritiden imponerar stort, zoomen och mörkerfoto är enastående och batteriet håller mer än en hel dag med flitigt användande.
  Riktigt snygg i breathing crystal och byggkvaliteten är riktigt bra
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Edit: Bara älskar hur alla Huawei-fanboys röster ner negativa omdömen. 😂

  Fick möjlighet att testa denna under några dagar. Förstår inte hypen. Kameran är definitivt sämre än S10. Inte minst ljudet i videoklipp. Gränssnittet i telefonen är märkligt. Och självklart har den något bättre batteritid än S10. Den är ju mycket större och därför får ett större batteri plats. Personligen tycker jag den är alldeles för stor, hellre 6,1" och något mindre batteri. Dessutom kommer den snart ha 0 andrahandsvärde pga att Huawei inte kommer få Androiduppdateringar eller Google Play store. Även om det inte påverkar annat än kommandet Huawei-telefoner så påverkar det värdet av dagens telefoner, det är så det funkar.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Mycket bra telefon som jag var tveksam till i början. Har ägt samsung s8 och iphone x som de två senaste. Jag har alltid varit nöjd med mina val med mobiler. Dock har det alltid kommer till en fråga om batteritid. Jag har sällan varit nöjd nöjd med det.
  Denna telefon har allt som premium telefoner har idag men är en av få som har en bra batteritid. Jag klarar mig två dagar med 7-8 timmar skärmtid. Lyssnar mycket på Spotify, youtube och netflix.

  Tråkigt bara den utveckling som har skett senaste tiden med svartlist. Telefonen i sig är väldigt bra. För att inte glömma kameran...
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Kan inte bli annat än full pott! Har haft dom flesta flaggskeppsmobilerna sen tidigt 90-tal men den här slår allt, speciellt med tanke på priset. Det närmsta perfektion hittills!
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Vet inte vad ”difference” pratar om. Jag äger inte telefonen men har suttit i timmar med huawei P30 pro.

  Kunde inte hålla med honom mindre.. Förutom att den möjligen är för stor och att kameran kunde ha varit bättre. EMUI är väl.. En vanesak.

  För pengarna så får du en hel del telefon.

  Kameran är bra. Det huawei är dåliga på är videos och lite granna på dagbilder skulle jag vilja säga. Video duger.. Det går inte att klaga på skulle jag säga men det finns helt klart bättre alternativ om du prioriterar video.

  Lika med Dagbilder. Det finns bättre men det är minimalt. Nästintill lika kvalité på dagsfoto. Huawei skiner på mörka bilder. Jag tar oftast mer bilder där det är en mörk miljö för det är då det ”vackra” kommer fram oftast.

  P30 och P30 pro är värdiga sina pengar. Helt klart.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Efter några veckors användning: Bra batteri, kamera, ljud & den är en fröjd att hantera. Så är sjukt nöjd. Så kööööp! 😊👌
 • Perfekt
  5 mån sedan
  BOOM! Äntligen en telefon med fantastisk ljudåtergivning! Aldrig haft så bra ljud i telefonen sedan Sony övergav sina Walkmanmodeller. I övrigt, HELVETE vilken fet lur
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Herrejävlar är allt jag säger. Nä men den är grym. Byggkvaliten är superb, allt är galet bra och jag har haft alla senaste mobiler. Bästa nånsin , speciellt kameran. Emui är inte perfekt dock men allt annat är så premium att jag tycker denna mobil spöar allt. Köp
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Har haft mobilen i ett par veckor och hittar inget att klaga på. Köpte den för den fantastiska kameran, men allt är så gediget och premium att jag blev helt såld. Supersnabb och responsiv. Batteriet behöver jag bara ladda varannan dag.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Wow, vilket batteri, samt kameran lika bra den.

  Kommer från Samsung s9+, tidigare S8+ så batteri tiden är som natt o dag jämfört med samsung.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  +kameran är helt fantastisk
  +batteri
  +stor oled skärm
  +snabb
  +laddas snabbt

  Mycket nöjd hittills! Inte mycket att klaga på faktiskt. Gick från en LG v30.

  -inte så ergonomisk, volymknappen är långt upp tycker jag, och så är den hal, p30 är skönare i handen, även galaxy s10 och iphone x

  -lite smågrejer som stör när man jobbar med den, lite fönster som man råkar öppna och pilla pga skärmen är kurvad.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Grym telefon! Gick från en iPhone 7.
  Mycket stor skärm men ändå bekväm att hålla i, och batterier är de bästa jag haft. 2 dagar utan problem alls med bra mängd användning.

  Hade dock lite problem med notiserna men de löste sig efter jag fått gräva runt i olika inställningar.

  + Skärmen
  + Batteriet
  + KAMERORNA
  + Flytet

  - Notis default inställningarna

  Grymt najs så länge, inte använt android sen Samsung S6 och oj vad det blivit bättre.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Enkel beskrivning: En Huawei Mate 20 Pro på steroider.
  + Bättre kameror
  + Större skärm
  + Mindre "notch"
  Jag har bara sett positiva recensioner på den här telefonen. Fick hem mitt exemplar nu ikväll, och inledningsvis är jag bara glatt överraskad. Jag tror det här kan vara ett utav dom bästa flaggskeppen 2019.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Den bästa telefonen någon av dem! Extremt bra pris, extremt bra kamera och extremt bra batterilivslängd! Hoppas amerikaner vill inte göra Huaweis framtid.
 • Usel
  5 mån sedan
  Jag fick den trasiga produkten
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Helt fantastisk telefon. Kameraet är det bästa jag har sett på en smartphone, och dessutom ser telefonen sig ganska vacker ut. Prestanda är förstås högklassig. Det enda jag kan klaga på är att talaren inte är bäst och att den lätt kan täckas, men låter inte hindra dig från att köpa telefonen.