Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair LL120 Dual Light Loop RGB White PWM 120mm LED 3-pack

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Chassifläktar (42)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Kör med 6 av dessa det senaste året. Funkar grymt bra och inget strul.
  Dock låter fläktarna mycket då de går på max. En bra fläktstyrning med en kurva som maxar på ca 40-50% är att föredra.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Varning, köp ej.

  Allt fungerade bra i några veckor. Gick att sätta alla fläktar på statisk färg eller någon av Corsairs schema genom iCUE. Fläktarna har nu börjat blinka, stanna på en solid färg, eller stänga av individuella LEDs i fläktarna vid slumpvis valda tidpunkter.

  För att försöka lösa problemen har jag provat att flytta runt fläktarna i olika portar, provat 4 olika lightning hubbar från LL samt ML samt provat olika versioner av corsairs mjukvara.

  Googlar man lite snabbt på problemet hittar man massor av poster på Corsairs egna forum men inga svar eller fungerande lösningar, det är enbart prova flytta runt fläktarna, installera om mjukvaran och i slutändan RMA-ärende, men det finns inga garantier att du får en fungerande produkt tillbaka så det är mer eller mindre meningslöst.

  Notera att detta enbart gäller LL fläktar och inte ML som fungerar utmärkt i samma hubbar, men de finns inte i vitt i skrivandets stund. så undvik dessa då det inte finns någon lösning på problemet och jag kan garantera att det kommer driva er till vansinne.