Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jabra Elite 85h

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jabra Hörlurar (232)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Egentligen de ultimata hörlurarna. Men hade problem med störningar i anslutningen när jag var uppkopplade mot två enheter samtidigt. Dessutom inte lika bekväma som mina Bose QC35 - fick ont kring öronen när jag haft dessa på mig någon timme eller längre. Så efter upprepade kontakter med Jabras kundtjänst där vi inte kunde få ordning på störningarna med bluetooth uppkopplingen skickade jag tillbaka lurarna till Dustin Home.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  En bra produkt från Jabra. Observera bra; inte utmärkt. ANC är något svagare än BOSE qc25 (och därmed qc35) i kontorslandskap (vilket är min användning). Det liknar Parrot ZIK 2 (ett helt nytt men avancerat fall jag har spenderat några år) på ANC, men är svagare än både på ljud. Jag är inte en specialist och kan beskriva den som lite mindre fullständigt ljud. På ZIK hör jag dem också ett mer granulärt ljud. BOSE har mer bas och BASS.

  Varför köpte jag den här? Eftersom det är utmärkt i tal, bättre på en Bose och mycket bättre än Sony xm3 (som är helt original) och kan anslutas till två enheter samtidigt (telefon och PC, telefon och TV, etc.). Den har en mycket lång batteritid och det är regnigt!

  Misforstå mig rätt; Jabra Elite 85h är inte dåligt, det är bara lite svagare än det bästa på ljud och ANC ... liten. Sitter bra på huvudet, några har skrivit på webben att de känner en röra på huvudet efter någon tid av användning. Lägg märke till det inte. Bra kvalitet känner på den totala produkten; inte plast fantastisk. Det är praktiskt med fysiska knappar i stället för pekskärmen. Anc / hearthrough / off kontrollknappen fungerar bra. Röstassistent som inte testas men tar IOS-standard eller Alexa på Iphone. Observera iOS-standard om du vill använda Google Assistant, kräver Google Assistant-app på iPhone. Smartsound-korttest - Konk: Använd inte, använd ANC-knappen istället. Dessa kommer jag att använda till och från jobbet och framför T.V hemma, men inte som ANC i kontorslandskapet, där det fortfarande rullar qc25. För telekonferenser ska jag använda Jabra eller Airpods. Att musik Perrot Zik fortfarande. Har jag tillräckligt med hörlurar? Svaret är ja.

  EDIT: 3 dagar senare. Byte mellan telefon och TV är inte slät. Scenario: Titta på TV-telefonen, ring, lägg upp. TV fortsätter inte alltid med ljud. Måste slå Jabra på och av för att få det på nytt.