Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HTC HD2

 Lägg i lista  Jämför
HD2 är en smartphone från HTC (som för övrigt utvecklat Googles Nexus One). HD2 har Windows Mobile 6.5 som operativsystem, pekskärm, 1 Ghz-processor och en skärm på 4,3 tum. Andra funktioner är FM-radio, kamera och naturligtvis Internetuppkoppling, Facebookapplikation, med mera. Stäng
HD2 är en smartphone från HTC (som för övrigt utvecklat Googles Nexus One). HD2 har Windows Mobile 6.5 som operativsystem, pekskärm, 1 Ghz-processor och en skärm på 4,3 tum. Andra... Läs mer
Jämför pris på alla HTC Mobiltelefoner (59)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag har nu använt telefonen i en vecka och är mycket nöjd.
  Jag har använt HTC telefoner i över 5 år och detta är klart den bästa hitintills. Min förra telefon var en HTC HD och telefonerna är mycket lika. Den stora fördelen med HTC HD2 är naturligtvis den snabba processorn och den stora skärmen. Jag tycker att skärmen fungerar lika bra som IPhones.
  Jag kör utan problem push mail mot både en Exchange server och live.com.
  Det enda som jag saknar från min HTC HD är pennan. När man kör HTC's alla applikationer fungerar det bra med fingrarna eftersom de är gjort för det. Men om man köra andra applikationer där knappar och annat är små är det rätt svårt att klicka rätt med stora fingrar. Det tråkiga är att det inte fungerar med pennor på skärmen, den reagerar inte ens på dem. Jag kan alltså inte använda mina gamla stylus pennor.
  Den är grymt snabb och skärmen är underbar när man tittar på mycket film.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Efter några timmars användning är jag väldigt positivt överraskad. Jag trodde telefonen var bra men inte såhär bra, väldigt bra respons på skärmen och i menyerna, allt flyter så otroligt fint. Jag trodde att den skulle kännas väldigt stor att handskas med men det gör den inte alls utan den känns stabil och ligger bra i handen. Det var första känslan, får återkomma med ett nytt omdöme efter en längre tids användande.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köpte telefonen när den kom ut. Bytte ut den senare till en HTC Sensation XL bara för att man ville ha något nytt. Det jag vill berätta är att HTC HD2 har ett stort utvecklar-community bakom sig. Många har nog missat vad allt de kan göra med denna telefon.

  Ni kan köra:
  - Win Mobile 6.5 (så klart)
  - Win Phone 7
  - Android
  - Ubuntu
  - MeeGo

  Installerade nyss Android 4.1.2 på den. Allt fungerar perfekt och flyter på väldigt bra. Glöm inte att detta är en lur från 2009!
  http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=531

  Alla dessa telefoner där man marknadsför hur många kärnor processorer, backa till 2009 och gör så. Mjukvaran ska optimeras! Bra gjort Google.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Riktigt nöjd!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Haft den i ca 1,5år och vill fortfarande inte byta till något annat som finns på marknaden idag :) Finns tom en chans att jag köper ett nytt batteri om någon månad och kör mobilen tills den dör :)

  +Skärmen
  +Kameran
  +Utbytbart OS
  +Storleken

  -Stor skärm drar mycket batteri.
  -WM6.5 är helt värdelöst,
  så be någon hjälpa dig byta om du inte klarar det själv.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bra helhetsupplevelse. Det man kan klaga på är batteritid och att den inte gillar att ha WLAN och Bluetooth igång samtidigt.

  Synkar jobbepost samt privat hotmail och gmail utan problem. Användet google Maps med Latitude dagligen. Fungerar smärtfritt.

  Kör nu även Android på SD kortet. Fungerar bra, men MMS strular.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Efter 1 års Användning, Måste jag skriva att detta är en av dem Bästa telefonerna jag testat! Hårdvarumässigt, Bygg och utsende!
  Visst är WM6.5 "döende" men har allt jag behöver i den. Och har massvis med Warez progs i den och fortf stabil. "nån bug här och där finns men man får leva med det då man instalera en massa saker"
  Så den rekomenderas högt för den som Kan/använder en Smartphone som den ska.
  Och storleken som vissa tjatar om, Komigen har nä fel på synen? Den är Slimmad och Hur lätt som helst och hantera! Kommer aldrig köpa en tel med mindre än 4 tums skärm.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fin fin mobil, haft den ett år nu och är mycket nöjd. Framför allt eftersom Android lirar felfritt på denna lur numera. Bytte till Android i slutet av Juli och har inte kört Windows Mobile sedan dess :)
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mkt fin byggkvalite, snabb och den stora skärmen är helt fantastisk
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Efter 9 månaders användning blir jag fortfarande lika glad varje gång jag tar upp den ur fickan. Det är en mycket kraftfull mobil. Extra kul nu när man kan köra Android felfritt !

  KÖP!KÖP!KÖP!KÖP!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bästa luren som jag har ägt! Och jag har ägt många lurar! Kör android 2.2 på den, har även ubuntu i den! :) Denna lur är helt gränslös! Du kan tweaka sönder den! :)
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Måste instämma med ZeXaR. Denna mobil är nog bland de bättre som än så länge tillverkats. Ironiskt nog är det suveräna det faktum att den från början kör Windows Mobile 6.5. Detta har inneburit att det är möjligt att köra Android 2.2, även kallat Froyo. Det fascinerande är att, som ZeXaR påpekade, prestandan är verkligen i topp. Och det är jämfört med enheter som kommer med Android från början. Alltså Desire, Nexus One osv...

  När det gäller Windows Phone 7, så är det inte alls omöjligt att HD2 kommer att kunna köra det OS:et också. Trots allt var det som förmodligen gjorde att HD2 inte fick WP7, att den saknade en speciell hårdvaruknapp.

  På tal om hårdvaran så är den rejält tilltagen och matchar de flesta mobiler som lanseras nu.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Grym telefon nu när man kan köra Android på den och med bättre prestanda (som fortfarande blir förbättrad) än ex. Nexus och Desire.
  Med den stora skärmen blir det en oslagbar kombination!
 • Usel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Detta måste vara det sämsta köp man kan göra då det gäller mobiltelefoner.
  Vi har på vårt arbete 10 stycken HTC HD2 som bara krånglar.
  Telefon stänger av sig själv, går inte att ladda, har dålig ljudkvalité rent ut sagt denna modell borde heta HTC disaster.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Väldigt bra telefon både prestanda mässigt och användarmässigt, utom att den kommer med windows mobile som är värdelöst.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Suverän telefon speciellt nu när man kan köra Android på den, och det t.o.m. bättre än genuina Android-telefoner. Suveränt att kunna dualboota WM och Android.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Strålande telefon! Bland de få modellerna på marknaden som klarar av att hantera Windows Phone 6.5 med HTC Sense och fortfarande vara riktigt snabb. Skärmen är också mycket bra, perfekt storlek för mig som har stora händer. Rekommenderas till alla som är sugna på det bästa.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  HTC har lyckats igen. Underbar!
 • Ganska bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Känns som ett stickspår i telefonutvecklingen. Androidtelefonerna är en bättre kategori.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag hade aldrig använt denna telefon idag om jag inte hade haft tålamod. denna telefon var helt horribel första veckan, massa buggar och seg som bara den.

  Skicka tillbaka den till återförsäljaren som snällt bytte ut den mot en annan, jag vet jag fick en ny därför att den gamla vara den en liten repa på som bara jag visste var den låg typ, och den nya hade ingen repa :)

  Jag har nu personligen förstått att den första jag fick var ett "måndagsexemplar". På tre månader nu har det nya exemplaret inte hakat sig, segat eller visat en tillstymmesle till bugg.

  När allt funkar som det ska så är det helt klart den bästa telefonen jag någonsin använt.

  Min iPhone 3GS (förmodligen den sämsta smartphone jag någonsin använt) ligger numera i byrålådan som reservmobil och bara gud vet hur mycket jag älskar att slippa iTunes.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Hur bra som helst! Solklar tiopoängare efter ett par dagars användande.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Haft telefonen i några månader nu, och kan helt klart säga att det är den bästa telefonen på marknaden!
  det krävs dock att man skaffar senaste hotfixarna och lite bra program från Xda dev. Sen är telefonen helt oslagbar!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag har bara haft telefonen i 2 dagar nu, men jag är så jäkla nöjd med mitt köp. Anledningen till att jag valde HD2 var för att den har just WM 6.5 som är ett mycket vettigt OS enligt mig, speciellt när jag har outlook som jag synkroniserar min HD2 mot. HTC Sense gör inte saken sämre heller. Skärmen är otroligt bra, har inte sett någon skärm som kan mäta sig med HD2.

  Det enda som jag har svårt för just nu är att hitta och förstå hur telefonen fungerar, men det skulle vara likadant med Android eller annat OS.

  Hade Iphone tidigare och det enda som höll mig kvar var AppStore. Apple har en förmåga att hålla i tyglarna, vilket har både för och nackdelar för användarvänligheten. Den avgörande faktorn var just synkroniseringen som enligt mig är katastrof när vi pratar om Iphone. Varför måste jag installera Itunes för att få in outlookdata i min Iphone? HD2 krävde endast Active Sync från Microsoft och saken var biff.

  Möjligheten att tweaka är oändlig och jag har nu fått till telefonen helt enligt mina önskemål. Kan inte bli bättre. En klar 10 från mig.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Börjar få kläm på den nu. Det tar lite tid att bli kompis med finger-styrningen om man inte är van. Och jag föredrar fortfarande vanliga rullister.

  Men den här telefonen/PDAn har potential, det är ett som är säkert. Skärmen är underbar!

  Att använda penna fungerar inte då den uppenbarligen behöver en större träffyta. Detta ställer till det då man ibland vill ha/behöver en penna.

  Den har en förmåga att frysa några sekunder ibland vilket jag inte förväntat mig av en så pass kraftfull maskin. Framför allt händer det i MS office-applikationen "Uppgifter"

  Tangentbordet tillhör inte mina favoriter då man måste hålla inne och dra för att skriva å, ä, ö alt. siffror vilket är tidskrävande. Jag förderar Resco Keyboard Pro men dess knappar blir för små för att man ska kunna pricka dem med fingret.

  Den är ju ganska stor och tung men faktum är att den är tunnare än de flesta mobiler så jag kan inte påstå att jag tycker storleken är något stort problem.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Utmärkt telefon på alla sätt. Den har i princip allt man kan önska.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Kraftfullaste telefonen någonsin! Har allt man kan önska sig av en windows-telefon. Den är riktigt stor... en fröjd för ögat att titta på, men nästan aningen för stor att hålla bekvämt i handen.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Trots WM så ger jag denna 9/10. Otroligt stor och klar skärm. Riktigt bra touch för att vara HTC och helt enkelt superbra mediaenhet. Denna är den ända telefonen jag skulle ta istället för iphone om den bara hade app store.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Är verkligen helt grymt nöjd med mobilen! Stor skärm samtidigt som den är tunn så att den inte blir otymplig att ha med sig, WM6.5 som hittills fungerat felfritt och som lämnar utrymme för modifieringar!

  Jag har satt upp allt jag behöver för mitt arbete när det gäller e-mail (ta bort proxyn om du har Telia så funkar det bättre), kalender, kontakter m.m. Helt suveränt!

  Sedan har jag installerat Coreplayer för film vilket fungerar riktigt bra utan lagg, härligt med 4-tumsskärmen!

  Jag har även moddat den lite funktions och utseendemässigt, exempelvis med följande http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483 där överblicken blivit fantastisk på och från Startsidan. xda-developers.com är f.ö. en väldigt bra sida att hitta moddar för HD2'an på!! Det bästa är att man kan trixxa hur mycket som helst och skiter det sig så gör man bara en busenkel ominstallation av hela mobilen (kom ihåg att synca kontakter osv med datorn först!) genom att trycka volym-upp/volym-ner och powerknappen lite snabbt...

  Batteritiden är helt OK, ca 1-2 dgr av "arbetsanvändande" om man kommer ihåg att stänga av WiFi och Bluetooth när det inte aktivt ska användas. En snabblänk på Startsidan till CommManager gör den hanteringen väldigt enkel...

  När jag hade lite frågor kring minneskort (32Gb ska visst funkar bra) och mail så ringde jag HTC-support och fick svar direkt av en mycket duktig kille! Inget att klaga på där, faktiskt blev jag glatt överaskad av hur smidigt det gick!

  Det enda jag kan ha någon synpunkt på är Facebook-klienten som inte fungerar särskilt bra, känns nästan som en Beta-app så här långt! IPhones Facebook-app är grymt mycket bättre! Hade Facebook-appen funkat bättre hade det blivit en solklar 10'a!!
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Hyfsast bra lur, schysst skärm, snabb, tangetbordet är dock inte i närheten av Sation, vilket drar er betyget, har hängt sig 2-3 ggr på en månad vilket man kan acceptera på ett en så avancerad lur...

  Det finns en uppdatering på HTC:s sida (25/1) som ska fixa det mesta, tex. sms-problem
  http://www.htc.com/se/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=856
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Tips till alla er som har problem med SMS. Går att fixa enkelt genom att gå in på Avancerat nätverk under Anslutningar. Välj sms i bottentarmen och ändra till GSM. Bara GSM!!! Efter jag gjorde det går den som en klocka:-) Dock strular mina MMS...HTC har en bra support på 08-50556438
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Helt sjukt grym mobil. Surfar man via wifi är det nästan som att sitta vid datorn, sidorna bara flyger in i mobilen.

  Kameran är över förväntan men en riktig blixt hade varit på sin plats.

  Med Coreplayer behöver man inte konvertera filmer till mp4 utan det är bara att lägga in dom direkt från datorn.

  Youtube-filmer ser ofta bättre ut på mobilen än på datorn. Galet.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  FINNS INTE SÅ MYCKET ATT SÄGA ÄN: HELT MAGISK MOBIL!!!

  Den är inte så stor som tror, utan slimmad och man vänjer sig snabbt!

  Skärmen är SUPER!!

  REKOMNEDERAS STARKT!!

  BÄSTA LUR JAG HAFT! SÅ MÅNGA FUNKTIONER OCH TOUCHEN ÄR SUPER!
 • Dålig
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Köpte min första htc hd2 strax före julafton , kommer hem laddar batteriet några timmar , skall köra igång mobilen, händer ingenting .Åker tillbaks till butiken var jag köpt den, får en ny. Den fungerar som vanligt , efter några 2-3 veckor slutar den att skicka sms , kör en uppdatering , allting ok , tills idag , går ej att skicka sms. Har kontaktat deras support , och nu väntar jag på svar igen. En mobil som kostade/kostar närmare 7000 kr förväntar man sig mer.Verkar som vi konsumenter skall fungera som testare för denna halvfärdiga produkt.
 • Acceptabel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har tidigare haft en Touch HD, körde tom LEO ROM på den...
  HD2:an är laggfri, jämfört med Touch HD:n.
  HD2:an klarar av att visa film utan något lagg alls! Coreplayer är att rekommendera!
  Gränssnittet känns fräscht extremt lätt, man behöver inte gräva i Windows Phone alls!
  HTC har verkligen gjort rätt här, HD2:an är allt som Touch HD utlovade...en riktig media värsting!
  Tycker att batteritiden är bra, klarar 1,5-2 dagar hårt!
  Gillar små saker som att volymen för ringsignalen sänks när du tar upp telefonen för att svara, skärmen stängs av när du sätter telefonen mot örat!
  Fullpott får den inte pga att
  Finns inte mycket appar, svårt att hitta, förhoppningsvis kommer marketplace att lösa det!

  Hade varit perfect fit med Android!

  EDIT: SÄNKT BETYG
  Ny rom...skillnad? Nä
  Haft problem med SMS fixen som nog är rätt känt problem med denna telefon!

  SMS fastnar i utkorgen och skickas inte...man måste starta om skiten, ja nu blir det faktiskt SKITEN...och skicka ett sms till sig själv för att det ska lossna...

  Värdelöst kommer att reklamera skiten, fan mobiltelefon 2009/2010 där SMS inte fungerar...och folk dissa Iphone för att MMS inte fungera förrut!? haha HTC har ju lyckats bättre...
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  inget fel på mjukvaran här...funkar fel fritt...blev lite bättre efter uppdateringarna...största minne16gb??har 32gb i min..inga problem...många på jobb har såklart iphone, jämnfört dom...hd2 vinner varje gång.
  det ända jag kan störa mig lite på är blixten som är i starkaste laget. skärmen är helt otrolig. använt den som router, funkade perfekt. Windows märks inte alls längre, begränsningar som fanns i min diamond är helt bort...htc har lyckats till 90% denna gång :)
 • Dålig
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Denna telefon var för mig en stor besvikelse, lägger man alla dessa pengar på en mobil ska den vara helt färdig i mjukvaran utan alla dessa buggar som tex musikspelaren "ett problem har uppstått med audio maneger.exe." och den rosa kameran.

  Jag köpte den men reklamerade dagen efter, var inga problem då kundservicen tydligt kunde se felaktigheterna.

  den har dock en väldigt stor skärm med mkt bra bild och touch,

  Nu fattar jag varför alla säger att windows mobile inte är bra, alldeles för mkt buggar som sagt. tycker att det är fult av htc att släppa en halv färdig produkt.

  Övrigt funkar telefonens funktioner som ringa, smsa osv utan några anmärkningar.

  jag rekommenderar ej denna produkt till någon som inte är beredd att sitta hela kvällarna och försöka hitta fixar för problemen som uppstår.

  vänta att köpa mobilen tills windows mobile 7 kommer.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Den bästa telefonen jag haft! Jag är mycket nöjd!
  Den har allt man kan tänka sig och en stor skärm som gör filmtittande på resor underbart.
  Har en vana att byta telefon ganska ofta, men den här stannar nog kvar länge. Har haft den sedan den kom ut i Sverige och har inte tröttnat än.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Fantastisk PDA med telefonmöjligheter :)

  Windows Mobile ger otroligt mycket mer än f.ex. Android eller iPhone telefoner, det är dock därmed inte sagt att en HTC HD2 alltid är bättre än dessa - för de som endast vill ha något som fungerar 'right out of the box' kommer en iPhone vara ett bättre val - de som vill ha något som fungerar med samtidig möjlighet att personifiera telefonen till 100% bör välja en HD2.

  Många klagar över att det inte finns några "apps" att tillgå på WinMo, vilket är helt fel - visst, Microsoft's Marketplace har kanske inte lika många apps som iTunes Store, men eftersom WinMo är "öppet" hittar man applikationer lite överallt - XDA-Developers.com är ett bra ställe att börja leta.

  Bytte till denna från en iPhone 3GS 32GB och saknar absolut ingenting.

  Minuspoäng då kameran i HD2an borde varit bättre (ja, även efter installationen av HTCs HotFix är den inte helt 100%).
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Fantastisk telefon! Inga problem överhuvud taget. Bara lite e-post problem som fixas om man tar bort proxy!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Köpte HD 2:an som min första touch mobil och var ärligt ganska skeptisk till just touch, vilket jag fått äta upp rejält.

  Mobilen i sig är stor, enorm- vilket gör det super enkelt att surfa osv, den laggar aldrig och film flyter på extremt bra, lyssna på radio via windows media player (sr.se) och se web tv med webläsaren skyfire är coolt :) Jag har även laddat ner ett verktyg för att skriva sms osv, slidIT, googla det och se vad ni tycker, det är sjukligt nice, skriver så förbannat fort med det :P Enda minus är batteritiden eftersom man inte kan sluta pilla på HD 2:an, vilket såklart drar iväg i strömförbrukningen.
 • Dålig
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag gav HD2 en chans då jag hade haft min iphone i ca 6 månader och ville prova nått nytt.

  HD2n var en stor besvikelse. Iaf det exet jag fick, problemen låg i:

  Seg när man skulle skriva sms, man kunde inte börja skriva direkt utan var tvungen att knacka ca 40 gånger på skärmen.
  Buggiga menyer, Koppla inte upp och avbröt samtal. Det var dom större problemen jag hade.

  Jag tröttna efter 7 dagar och vände mig till noyes.se där jag köpt den, jag trodde att jag skulle bli lika väl bemött som när jag köpte telefonen, men nej dom skicka mig till en reparatör, som förövrigt tog 20:- bara för att ringa till dom. Efter att ha slösat 100:- på samtal på reparatören så köpte jag mig en iphone 3GS 16GB.

  Tråkigt nog så brukar Microsoft produkter alltid lägga av efter en vecka eller så.

  Vi som gått från MS till Appel känner nog till den enorma skillnaden.

  En 2a för Bra skärm och en ok browser.

  Rekommenderar också ingen att handla från noyes.se, Dom är likadan som de flesta andra som säljer teknik, Visst super service när man handlar men man är inte direkt välkommen när man ska lämna tillbaka alt få hjälp med nått som inte funkar.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Klockren telefon. Skönt med ett öppet system med mycket apps.

  Gillar WM 6.5 det flyter på klockrent.

  Laddar youtube/ websidor grymt snappt snapdragon snabbt.

  =)
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Toppentelefon! men några översättningar till svenska är inte 100% men potential finns..
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Komplett. Har även en N97:a och den känns, ja, inte alls bra i jämförelse. Inte ens i närheten. N97:an som skulle vara Nokias nya flaggskepp har ingenting att komma med. HTC:n har allt jag saknar på N97:an och lite till. Betydligt snyggare menysystem och bildhantering osv skall vi inte ens diskutera. Enda nackdelen är att jag saknar tangentbordet lite från Nokian...
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Det är en Handdator med riktig kamera som även går att ringa med.

  Känns fel att sätta något annat betyg än en 10a. HTC har verkligen lyckats med både design och funktion i ett. Tycker lite synd om htc kunder som köpt tidigare modeller. Som exempel kan ni leta på youtube efter jämförelse mellan HTC HD2 och HTC HD, det är enormt stor skillnad i prestanda. En web sida går 10ggr snabbare att ladda i denna lur.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket nöjd. Mail funktionen fungerar som den skall och HTC support svarade inom 4h. Skärmen är underbar och tack vare att den är så tunn så känns den inte i fickan trots den stora skärmen. Jag gillar finessen att den stänger av volymen själv när jag är på möten. 1Ghz CPU'n levererar, telefonen är grymt snabb!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Denna luren överträffade mina förväntningar! Hade först en iPhone 3GS men sålde den då jag var mycket missnöjd med den. Köpte denna luren istället och känner att jag inte kunnat göra ett bättre val. Menyerna är snygga och flyter på laggfritt, bra musikspelare, snygg bildvisning, helt fantastisk att surfa på och skärmen WOW! För dem som tcker att mobilen verkar vara för stor så kan jag glatt meddela att den inte alls känns stor i fickan. Jag tänker oftast inte ens på att den är där. Igår lät jag ett tiotal olika personer prova att ha telefonen i fickan och gå runt och alla var överraskade över att den inte kändes stor i fickan. Är du på jakt efter en smartphone/pocketpc så är detta ett självklart val;)
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Haft mobilen i några dagar nu och jag är helnöjd. Jag bytte från en Htc Hero och enligt mig är allt en förbättring (förutom Android då). Skärmen är helt otrolig och förbannat stor, dock tar den inte mycket plats i fickan. Bara att vänta tills i februari då svenska Microsoft Marketplace hoppar igång på riktigt. Då lär ju mobilen bli jäklit svårslagen. Toppen telefon. Punkt !
 • Usel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Reklamerade telefonen snabbt då jag upptäckte att mailfunktionen i telefonen inte fungerade! HTC SUPPORT (som för övrigt är ytterst svår att nå) hänvisade till en bugg i telefonen och för närvarande har man ingen lösning.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bästa telefon Ive någonsin köpt.
  Massive 1 GHZ CPU oerhörd til nu i mobiltelefon arena
  Anpassnings till Android eller Windows Phone 7 om du vågar
  Massive 4,3 tums skärm tätar affären - nästan en tum större än någon iPhone-skärmen! Vi vet precis som verkliga livet varje tum räknas ...
  Få en.
  Nu.
  Du kommer inte ångra det.