Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon AVR 260

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Surroundförstärkare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.10)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Helt menystyrd från TV:n (klarar 1080-upplösning) vilket ger en bra översikt över den stora mängd funktioner som finns (tänk inte ens tanken att förska använda den utan att ha den inkopplad till tv eller annan bildskärm). Högtalaranslutningarna sitter väldigt tätt och är underdimensionerade. 4mm2-kablar borde en förstärkare i denna prisklass klara av utan problem, nu får man lirka och pressa för att få in kabeln. Har en mängd ljud och bild-ingångar och man kan via menyn styra vilken bildingång som skall kopplas till vilket ljud. Detta ger en stor flexibilitet när man skall ansluta sina olika apparater. Högtalarna justeras automatiskt via medföljande mikrofon och därifrån kan man finjustera manuellt och få bra ljud. Jag upplever dock att ljudet blir lite vass i diskanten om man använder sig av de optiska ljudingångarna. Som alla HK-förstärkare levererar den mycket ström så den kan driva de flesta högtalare. Gannarna kommer att klaga innan förstärkaren gör det.
  Klarar alla möjlia Dolby-format.
  Brusnivån på bakre surroundhögtalarna(!) är i högsta laget, märks dock bara om man har 7.1 högtalarsystem. De bakre högtalarutgångarna kan användas för musik i annat rum då man kan skicka ut separat ljud på dessa (lyssna på Cd i ett rum och radio i ett annat) utan att behöva en separat förstärkare.
  Har problem md lipsync om man kör bilden till TV:n genom förstärkaren via någon annan ingång än HDMI-ingången, men det kanske bara är jag som fortfarande har prylar som har S-videokontakter?!
  Blir fruktansvärt varm (mycket varmare än min förra HK-förstärkare). Försökte att ha den i min TV-bänk med glasdörrar, men redan efter någon timme dör den pga värmen. Efter en stunds avsvalnande startar den igen. Den kräver alltså mycket luft och skall nog helst stå helt fristående.
  Fjärrkontrollen måste riktas för att fungera, men den är gedigen och lättanvänd. Möjlighet att styra massor av andra prylar finns, har även macro-programmering.

  Möjligen skulle NAD T747 och ONKYO TX-NR708 (har möjlighet att spela musik från datorn) kunna vara alternativ till denna.

  Hade det inte varit för den otroliga värmeutvecklingen (som jag tror kommer minska livslängden) hade jag gett två stjärnor till, för du får mycket (och bra) ljud och massor av inställningsmöjligheter till ett bra pris.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  jävligt nöjd.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Haft den ganska precis ett år och är supernöjd såg de där om lipsync som även jag stört mig på men nu är de borta, rekommenderas!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Funkar efter 1 års användning tillfredsställande :)
  Har uppdaterat mjukvaran så lipsync problemet jag hade med BluRay filmer är borta.

  Ända irriterande problemet är att fjärrkontrollen måste riktas rätt för att få kontakt.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Helnöjd med den.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Kanon. Dock lite sopigt att man inte kan använda rumskorrigeringen utan att ha ett komplett 5.1 system anslutet.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Snygg och gör sitt jobb! Lite dyr dock
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Grymt bra för pengarna.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket nöjd med den än så länge!