Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sudio Tolv Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sudio Hörlurar (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  6 tim sedan
  Bästa lurarna jag haft, lång speltid och bra ljud, dom sitter bra i örat och åker inte ur som t.ex air pods eftersom dessa har en gummiplupp.
 • Mycket bra
  2 dagar sedan
  Ritkigt bra och prisvärda trådlösa in-ears. Fin och elegant design. Tycker dock att dessa borde ha åtminstone två andra färger till som indikerar statusen. Just nu syns det röda ljuset hela tiden och det känns som att dessa måste laddas hela tiden.
 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Riktigt nöjd över mina Sudio Tolv hörlurar. Sett till priset får man ett par premium-lurar som både känns och hörs som om de kostade en tusenlapp extra. Som intensiv och kräsen användare som växlar mellan både produkter och miljöer uppskattas en riktigt välgenomtänkt ease of use. Ljudet levererar tydliga toner, med extra bra bas.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Riktigt snygga, men ljudet är bara ok och klipper lätt med BT. Kan bero på störningar runt omkring mig fast de verkar känsligare än de andra jag har. Headset funkar ok, men går oftast över till telefon.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Använt Sudio Tolv 8 veckor nu. Riktigt bra ljud och enkla att använda. Beställde på Elgiganten, snabb leverans
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Har använt de en vecka nu. Är för stunden de bästa trådlösa hörlurarna jag har haft. De är väldigt smidiga att använda. Har inte trillat ur öronen ännu och ljudet är väldigt bra för att vara in ears. 5 av 5!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Måste inledningsvis trycka hårt på hur viktigt det är att använda rätt storlek på pluppar för det förändrar HELA ljudbilden. Från att ha gått från tunt ljud till att genom byte av pluppar (som följer med i kartongen) uppleva bra tryck i basen, bra mids och highs.

  Parar direkt med iPhone när man tar ut dom ur fodralet så inga problem där. Sitter snyggt i öronen till skillnad från många konkurrenter och är tillräckligt små så man slipper se ut som Shrek.

  Grymt positivt överraskad och kan rekommendera Sudio Tolv till alla som vill ha nåt annat än airpods!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Gör det de ska och gör det bra! Använt mina i två månader nu och det är otroligt hur bra de isolerar så man slipper tjöt runtom.
 • Ganska dålig
  4 mån sedan
  Har kört med dem någon månad då jag använder hjälm och behöver inear. Men måste säga att de va riktigt skräp.
  Tappqr teckning mellan varandra när man har dem i örona. Räckvidden till telefonen är nästan ner till fickan och ljudvolymen bör vara antalen dB högre.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Har nu ägt dessa i 24h och jag är väldigt imponerad. Batteri tiden är ju fenomenal. Ljudet tycker jag är bra lagom. De är lätta att koppla till blåtanden i mobilen, går några sekunder när man tar ur dem från fodralet.
  Bruksanvisningen under all kritik. Fick t.ex. leta efter hur dioderna på etuiet fungerade.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Har nu ägt dessa i lite drygt 24h och jag måste säga att jag är väldigt imponerad. Batteri tiden är ju fenomenal. Ljudet tycker jag har ett bra lagom? ljud och de är lätt att koppla till blåtanden i mobilen, går några sekunder när man tar ur dem från fodralet.

  Kan nog inte vara mer nöjd. Toppen produkt!

  Update 29/4 2019
  Numera har de börjat krångla, lägger man ner den i laddnignsfodralet kan den ena luren få för sig att sättas i på och i parläget ändå. Det irriterar mig!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Tolv levererar en tydlig och ren ljudbild med alldeles lagom bas. Även vid högre volymer tycker jag att de levererar ett fint och rent ljud och att lyssna på podcasts är en ren fröjd när allt utomstående ljud isoleras. Samtalskvalitén är också bra då båda hörlurarna har mikrofoner.

  För ca 1 200 kronor får man väldigt mycket hörlurar för pengarna.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Helt gryma, läste en kommentar om dålig signal men jag har inte haft några problem med anslutningen alls. Lurarna har ju bluetooth 5.0 så räckviden är helt grym jämfört med tidigare generationen.

  Ljudet är perfekt för mig som lyssnar på mycket blandat och podcasts, balanserat med bra bas men inte så att man yr av den.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Bra ljud och passform men urusel bluetooth-mottagning, det räcker med att vrida på huvudet så klipper ljudet. Även med sändande enhet bara 30cm från hörlurarna klipper ljudet om jag stoppar ned enheten i innerfickan på jackan eller ens sätter på mig mössan. Jag hoppas att detta är ett "måndagsexemplar" och att det inte är samma problem med nästa par för ljudet, passformen och framför allt batteritiden är det inget fel på.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Extremt bra hörlurar med perfekt passform och ljudet är underbart.
  Batteritiden måste ju vara bland dom bästa i klassen! 7 timmar per laddning!
  Dessa behåller jag helt klart.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Med Comply är dessa helt fantastiska. Bra stans i bas och bekvämt. Oproblematisk Bluetooth och landets batterilivslängd.