Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

NAD AMP1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla NAD Stereoförstärkare (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Vad jag letade efter: förstärkare som kan driva ett par Elac FS137 Jet med castingmöjligheter och som utseendemässigt är fin att kolla på och lite diskret.

  Google Home: Fungerar, enkel konfiguration via appen sedan dyker den upp i Spotify.

  Ljud: Bra. Inte mer eller mindre. Jämförde med NAD C338 på HiFiklubben och gillade bilden mer på denna. Tyckte den levererade mer bas i dom låtar där det är mycket bas. Men det är en klass D förstärkare som är byggd i Kina. Klipper inte vid mellanhög volym (ca 80% enligt appen) och då skakar hela flerfamiljshuset som jag bor i.

  Utseende: Fininsh i svart, har man den i direkt ljus så är det skimrande svart. Har man den i ett skuggbelagt utrymme så är den svart. Konstruktionen känns stabil, inget plastigt eller tattigt. Jag tycker den är skitsnygg, ingen stor jävla LED display som man kan streama Netflix på. Fem blåa dioder som lyser.

  Denna är alltså vad jag ville ha. Om jag byter högtalare i framtiden till någonting som är mer krävande hänger jag på ett slutsteg.

  För att få användarmanual så bör man maila till HiFi Klubbens kundtjänst så löser dom det.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Här driver den ett par Q Acoustics Concept 20 och en aktiv sub Harman Kardon TS7 (kopplas via fullregister Pre out) vilket jag tycker den gör väldigt bra.

  Tyvärr är det fortfarande är väldig sparsamt med info om hur den funkar etc. NAD har exempelvis ingen info på sin hemsida om AMP1. Manualen som medföljer i kartongen var i princip hur man koppla in den och inget mer.
  Men i det stora hela så sköter den sig själv kan man säga. Den väljer ingång om det kommer en ny ljudkälla och det går att trycka på den stora volymhjulet för att byta runt på källorna eller byta med fjärren.

  Den inbyggda Chromcasten funkar jättebra och låter väldigt bra i mina öron. Jag märker att jag spelar väldigt mycket mer Spotify sedan jag fick in denna här hemma. Jag har även länkat ihop den med min Chromcast audio i köket i en "grupp" för att få multirumljud i köket (funkar bara med ljud som går via chromcast som ex spotify).
  Den tar även in ljudet från tvn via toslink vilket funkar bra och när jag höjer på tv följer AMP1 med.
  Spelar även en hel del skivspelare, men har inte provat att köra via phono-in då jag har ett externt RIAA-steg som jag kör in på vanliga analoga ingången. Men det låter superbra!
  Bluetoothen har jag bara sporadiskt provat och den funkade väl helt ok. När man är van med Spotify via Chromcast så blir bluetoothens räckvidd direkt märkbart om man går runt i lägenheten etc. Så jag håller mig till den inbyggda Chromcasten och använder mobilen som fjärr.

  På den lilla minussidan:
  Är du intresserad av att trixa runt mycket med ljudet med EQ etc. är detta nog ingen förstärkare för dig. (I mitt fall gillar jag att det låter bra direkt, jag blir nog mer förvirrad av att behöva ställa in saker själv.)
  Jag har laddat hem NADs app men den verkar inte hitta AMP1 så det verkar som det inte finns någon app-styrning till den. (har inte forskat i det så mycket).
  Ljudnivåerna är något upp och ner ibland. Byte mellan tv och Spofity gör att Spotify blir superhögt. Dock verkar AMP1 fatta det och sänker ljudet lite efter någon halv sekund. (Det kanske är jag som har lite dålig koll på volymerna bara?)

  Vill ni ha en enkel förstärkare som låter bra men utan xtra allt så är detta ett mycket bra alternativ.

  Hifiklubben överraskade mig genom att skicka 500 kr i presentkort då jag köpte förstärkaren en månad innan Black Friday då den prissänktes fram till jul. Jag tycker var supersnyggt gjort av dom och inget jag förväntade mig.