Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ZenBook 14 UX433FN-A5085T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Bärbara datorer (420)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  I skrivande stund har jag haft datorn i endast några dagar, kan komma att uppdatera nedan text:

  ++ Lätt!
  + Hyfsad prestanda. Men man kan få en kraftfullare gamingdator för samma peng. Men då får du ju en släpbar dator. Denna är supertunn och man märker knappt att du har den i väskan.
  +/- Tunna kanter på skärmen. Men hur tålig är de för stötar i väskan?

  - Känns inte som denna kommer hålla i flera år. Känns rigid, men ändå inte. Min minsta och lättaste bärbara dator hittills. Jag brukar inte vara så försiktig med mina grejer.
  - Redan från paketet var det lite edge-bleeding på ett av hörnen på skärmen. Inget som stör på dagen, men på kvällen syns det rätt tydligt. Kanske behöver reklamera produkten.
  - Saknar bakgrundsbelyst tangentbord.
  - Saknar fingeravtrycksläsare. Istället är det webcam som ska användas för ID.
  - Touchpaden är varken förtroendeingivande eller jättebekväm att använda. Tråkigt "klunk"-ljud när man klickar på den. Den har ett numeriskt tangentbord på paddan. Inte jättenödvändig men skön att ha.
  +/- Som standar är översta knappraden inställd att vara snabbtangenter, men det går att växla om man vill ha det som F1-F12 som standard istället.
  - Saknar ethernetport (RJ45). Om man vill ha trådad anslutning får man använda sig av dockningsstation och plugga via USB.
  -- Home/End/PgUp/PgDown ligger på fel ställe i mitt tycke. Det blir alltid kompromisser på små tangentbord och datorer, tyvärr.

  -- Gäller mörkblå ZenBook: Om du rör den så blir det direkt märken på höljet, både locket, innanför och under datorn. Allas fingrar har lite naturliga oljor, de ger fula mörkblå märken man får konstant hålla på och torka av för att höljet ska se fint ut. Man köper denna dator för att man inte vill ha en ful låda som andra har, då vill man också ha en dator utan äckliga fläckar.

  --- STRÖMKNAPPEN PÅ HELT FELT PLATS! Den ligger bredvid Delete och ovanför Backspace. Första jag gjorde var att stänga av knappen i Windows inställningarna, så att man inte råkar stänga av datorn mitt i skrivandet osv.

  Puget Systems Photoshop Benchmark v 810: Overall score 534
  Cpu-Z 17.01.64 CPU Bench: 488 single/2125 multi