Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica Air Force 360 EO9051NO

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Dammsugare (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.26)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  En mycket smidig dammsugare. Den kommer åt överallt och sugförmågan är otroligt bra. Jag är mycket nöjd och rekommenderar denna till andra också! :)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Vid första intryck tyckte jag att dammsugaren var lite tung och jag tenderade att "bära" den när jag dammsög, men jag behövde bara slappna av och efter 2användningar så kände jag inte allt likadant, dammsugaren sitter perfekt i handen.

  Jag har hund och lampan framtill såg till att jag kunde se noga var dammet och håret var, detta var en mycket omtyckt detalj (även av resten av hushållet).

  Dem dammsög damm och hår väldigt bra men vid lite grus vid dörren så behövdes boosten för att gruset skulle nå behållaren annars åkte det ut igen. Att den ligger framme var både positivt och negativt. Den syns hela tiden vilket känna stökigt men man tog tag i den och dammsög lite oftare, så den är väldigt smidig på det sättet hela tiden redo att användas. Batteritiden var på det låga hållet, men i lägenhet räcker det gott och väl.

  2 negativa saker; jag hade velat att man kunde vrida motorn 90 grader utan att munstycket lutade upp från golvet och när jag dammsög under säng och andra möbler kom jag åt boost knappen flera gånger.
 • Bra
  1 år sedan
  En mycket lättanvänd maskin eftersom man slipper sladden, extra bra när man har två våningar, bara att hugga från väggladdaren när man behöver den. Lätt att komma åt med överallt och lyset på munstycket gör att man ser bra där man far fram. Jag har dammsugit på ställen där jag aldrig gjort det förut. Bra med många olika munstycken, flera tvättbara filter och boostläge för extra kraft.
 • Bra
  1 år sedan
  Jag gillar att jag slipper dra med mig en sladd som fastnar överallt. Dock måste man använda en annan teknik än när man dammsuger med en vanlig dammsugare. Den suger upp bra och är extra bra på mattor. Jag har katter och den får upp kattsanden lätt vilket inte alla dammsugare klarar. Lyset på munstycket ger ett extra plus och att munstycket är motoriserat. Den är dock svår att komma in under hyllor och sånt. Mycket pga att handtaget är tjockt och att munstycket inte går att villa lika mycket som på en vanlig dammsugare. Den är lite tung att använda och batteritiden hade gärna kunnat få Vasa lite längre.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  En fin produkt, med många tillbehör för att lösa alla möjliga uppdrag. Känns skönt att kunna dammsuga trådlöst utan att ha någon sladd att hålla koll på. Tack vare dess smidighet så kommer man åt att dammsuga på fler ställen nu utan att behöva möblera om. Gillar också lyset längst fram på dammsugarmunstycket så att man verkligen kan se hur dammigt det är innan jobbet är gjort. Tycker dock att det lite dumt att det inte är någon teleskopfunktion på själva dammsugarröret. Känns även lite tung i längden eftersom "bär" hela motorn och behållaren. Tycker nog att den är lite för dyr för att kännas prisvärd.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Liten smidig dammsugare kraftfull rackare har hund som hårar som denna tar bort lätt även i soffa samt 4 döttrar som drar in sand så denna har varit utmärkt endast den korta batteritiden som kan amärkas på samt höga priset .. annrs har denna bra lösningar då man behöver kortare skaft samt sladdlös smidigt dock så är den lite tung att använda men barnen dammsuger billigt o glatt med denna samt otroligt vad rent det varit denna vecka 😃
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Enkel att installera och lätt att dammsuga med, så skönt att slippa sladdar.
  + sugkapaciteten får upp det mesta
  + enkel och smidig kommer åt nästan överallt
  - hade velat ha längre batteritid
  - priset är något i överkant
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag har testat denna damsugare i ungefär 3 veckor nu och sammanfattar nedan min upplevelse. Som hundägare är man van vid hundhår på mattor och som trött student är man vad vid dammtussar i diverse hörn... Denna damsugare har en stark sellingpoint, och det är hur lätt den gör det att faktiskt damsuga. Den är så tillgänglig, enkel att styra och tillräckligt bra för att plocka ner från laddaren när man ser att det behövs.

  Fördelar:
  + Slipp krångliga sladdar och stånk och stök, den är enkel att använda
  + Den har ett smidigt munstycke med bra lampa som gör att man ser damm och dylikt under soffa el, så
  + Den tar inte mycket plats, har du en större kökslåda får den (nermonterad) plats i den!

  En produkt är sällan felfri så här kommer mina nackdelar:
  - Hur mycket man än vill så räcker inte en handhållen damsugare som ersättning för en 'vanlig', den är helt enkelt inte stark nog. Dambehållaren är på tok för liten och behöver tömmas ungefär en gång/rum.
  - Den är dyr
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Väldigt lätt och smidig att damsuga med. Gör vardags städningen enkel och lite roligare.

  Har du mycket hundhår hemma och skall in bakom soffan där det samlas bollar med hår kommer du få tömma både behållare samt rören ofta då det annars blir stopp.

  + Lätt och smidig
  + Bra för vardagsstädning

  - Låter rätt mycket
  - Kort batteritid (Men sätts den på laddning emellan är det inga problem)
  - Blir stopp i rören när det är väldigt dammigt och hårigt
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Lätt att bära runt på och super enkel installation.
  Batteritiden var inte den bästa, vi har en 83kvm lägenhet och batteriet höll inte för hela vår lägenhet.
  +lätt
  +snygg
  -För dyr
  -batteritiden
 • Bra
  1 år sedan
  Detta är en bra och lätt dammsugare som man kommer åt i dom flesta utrymmen med. Dock var den lite knepig att sätta ihop då instruktionsboken var otydlig. Borsten låter också en hel del mot parkettgolvet men är i övrigt en bra och kraftfull dammsugare dom jag kan rekommendera. Dock är priset högt.