Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 7974 Immersion PRO

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Sous vide (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Hämtade hem sous vide maskinen men det tog ett tag innan jag fick tid att använda den. Dumt nog hade jag öppnat den och förlagt bruksanvisningen. Men som tur kan man lätt hitta den på OBH Nordicas hemsida.
  När jag väl använde den så känns den tålig. Har använt andra sous-vide maskiner som känns sådär plastiga, OBH Nordicas känns mer rejäl. Tillagningen tog sin tid ( Hela grejen med sous-vide ) men resultatet är så mödan värd! Jag tillagade maten vacuum förpackade (OBH Nordica vacummaskin) och skulle rekommendera att man se till använda en vakuum maskin för bästa resultat (man vill inte att maten ska komma i kontakt med vattnet) och smakerna kommer verkligen fram och du kan göra annat under tiden. Jag använde en behållare med lock, om man ska tillaga något en mycket längre tid (lamm) så kan ju vattnet avdunsta om man inte ha lock. Har inte använt mig av bollarna, känns lite jobbigt fast det kan vara bra om man inte ha en behållare med lock. Maskinen i sig är lätt att använda, se bara till att läsa anvisningarna - hitta du inte dem så finns det OBH NORDICAs hemsida.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Mkt bra! Enkel att använda - bidragit till många trevliga middagar! (Men du behöver vakuumförpackare)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Nu har jag använt min Sous Vide i ett par veckor här. Det var med spänning som jag packade upp min Sous Vide PRO när jag fick hem den. Man hade hört så mycket gott om Sous Vide. Nu skulle man äntligen få prova skarpt. Det man slås av är tyngden i maskinen när man packar upp den. Känns verkligen som det är kvalité produkt. Displayen är tydlig och enkel att ställa in. Den är enkel att fästa på kärlet som man ska tillaga i. Ljud nivån är inte mycket att säga om. Den är näst intill ljudlös. Temperaturen som man ställt in håller den perfekt vid mina mätningar. Vad det gäller maten som levereras av Sous Vide är det både mört och saftigt. Men det kräver några körningar innan man får till det där extra med kryddningen. Tiderna på tillagning som finns i instruktionsboken tycker jag är bra hjälp att komma igång med tillagningen. Ska jag säga något negativt om denna produkt . Så är det bollarna som man lägger på ytan för att hålla värmen. Dessa tycker jag är lite onödigt att hålla på plocka i när det finns enklare lösningar till det. Jag rekomenderar verkligen denna produkt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Ny favorit I köket

  Tyvärr tog det ett tag innan jag kunde börja använda den, men när jag väl fick möjligheten så blev jag genast otroligt överraskad! Lättanvänd (så fort man läst hur den funkar) och väldigt smidig, maten blir perfekt och man slipper tänka på de råvarorna som körs i sous vide och kan fokusera på annat under tiden. Jag har inte direkt haft användning av de små plastbollarna, men vi längre tillagning kan jag absolut se hur de hjälper till. Har provat att både köra kött och fisk, samt tillbehör och allt har blivit så nära på perfekt man kan komma, rekommenderas starkt!

  + Tyst och smidig.
  + Perfekt tillagning av mat.
  + Sköter sig själv så fort man ställt in inställningarna.
  + Klarar av flera förpackade råvaror samtidigt.

  - Har faktiskt inte upplevt något negativt, efter man läst instruktionsboken.