Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 7974 Immersion PRO

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Sous vide (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Hämtade hem sous vide maskinen men det tog ett tag innan jag fick tid att använda den. Dumt nog hade jag öppnat den och förlagt bruksanvisningen. Men som tur kan man lätt hitta den på OBH Nordicas hemsida.
  När jag väl använde den så känns den tålig. Har använt andra sous-vide maskiner som känns sådär plastiga, OBH Nordicas känns mer rejäl. Tillagningen tog sin tid ( Hela grejen med sous-vide ) men resultatet är så mödan värd! Jag tillagade maten vacuum förpackade (OBH Nordica vacummaskin) och skulle rekommendera att man se till använda en vakuum maskin för bästa resultat (man vill inte att maten ska komma i kontakt med vattnet) och smakerna kommer verkligen fram och du kan göra annat under tiden. Jag använde en behållare med lock, om man ska tillaga något en mycket längre tid (lamm) så kan ju vattnet avdunsta om man inte ha lock. Har inte använt mig av bollarna, känns lite jobbigt fast det kan vara bra om man inte ha en behållare med lock. Maskinen i sig är lätt att använda, se bara till att läsa anvisningarna - hitta du inte dem så finns det OBH NORDICAs hemsida.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Nu har jag använt min Sous Vide i ett par veckor här. Det var med spänning som jag packade upp min Sous Vide PRO när jag fick hem den. Man hade hört så mycket gott om Sous Vide. Nu skulle man äntligen få prova skarpt. Det man slås av är tyngden i maskinen när man packar upp den. Känns verkligen som det är kvalité produkt. Displayen är tydlig och enkel att ställa in. Den är enkel att fästa på kärlet som man ska tillaga i. Ljud nivån är inte mycket att säga om. Den är näst intill ljudlös. Temperaturen som man ställt in håller den perfekt vid mina mätningar. Vad det gäller maten som levereras av Sous Vide är det både mört och saftigt. Men det kräver några körningar innan man får till det där extra med kryddningen. Tiderna på tillagning som finns i instruktionsboken tycker jag är bra hjälp att komma igång med tillagningen. Ska jag säga något negativt om denna produkt . Så är det bollarna som man lägger på ytan för att hålla värmen. Dessa tycker jag är lite onödigt att hålla på plocka i när det finns enklare lösningar till det. Jag rekomenderar verkligen denna produkt!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Perfekt tillagat
  Har nu provat både kycklingfile och rostbiff i bit. Måste säga att enklare sätt att få köttet perfekt finns inte, så enkelt att bara ställa in önskad tid och innertemperatur. Våra matgäster blev riktigt imponerade och kommer själva att köpa en Sous vide  
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Ny favorit I köket

  Tyvärr tog det ett tag innan jag kunde börja använda den, men när jag väl fick möjligheten så blev jag genast otroligt överraskad! Lättanvänd (så fort man läst hur den funkar) och väldigt smidig, maten blir perfekt och man slipper tänka på de råvarorna som körs i sous vide och kan fokusera på annat under tiden. Jag har inte direkt haft användning av de små plastbollarna, men vi längre tillagning kan jag absolut se hur de hjälper till. Har provat att både köra kött och fisk, samt tillbehör och allt har blivit så nära på perfekt man kan komma, rekommenderas starkt!

  + Tyst och smidig.
  + Perfekt tillagning av mat.
  + Sköter sig själv så fort man ställt in inställningarna.
  + Klarar av flera förpackade råvaror samtidigt.

  - Har faktiskt inte upplevt något negativt, efter man läst instruktionsboken.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Köttet har blivit mycket bra. Maskinen fungerar bra på den. Men du måste ha så stora pannor för att göra riktigt stora enheter. Så för min användning blir det lite besvärligt. Du måste också ha mycket höga pannor för skruvfästen på sidan som ska fästas. Hade det varit bättre hade det varit en flexibel lösning på höjden
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag var verkligen glad över att testa den här produkten när jag hörde rykten om att matlagning med sous vide ger restaurangen känsla. Jag kan säga att det här ryktet är sant. Maten är vansinnigt bra, riktigt öm och saftig och med en härlig smak. Även resterna är ömma och saftiga nästa dag! Jag brinner för både smak, kvalitet och näring i maten jag äter. Detta är en produkt av god kvalitet om du vill ha god mat, såväl som livsmedel som bättre håller kvar näringsämnen i maten i stället för att steka på hög värme. Det är också mycket lätt att använda. Den medföljande bruksanvisningen har också en tabell över tid och temperatur som olika livsmedel kan tillagas under lång tid, vilket gör det mycket enkelt att komma igång utan mycket tid att undersöka webben först. Det är lätt att inspireras att förflytta receptet mer efter en viss användning, och sedan har det stora internetet oändligt med fantastiska tips! Om jag måste påpeka något negativt angående den här produkten, är det förmodligen att jag ville ha möjlighet att tidlägga den så att den kunde hålla längre än rekommenderas nu. Detta är av praktiska skäl eftersom det kan vara svårt att vänta på att maten tar några timmar innan den slutar efter en hektisk dag. Men om du åker hem, sätter på dig maten, går ut och tränar eller något annat, är det helt fantastiskt att komma hem till färdigmat med restaurangkvalitet. Kanske perfekt på dagar då du inte arbetar, det är lätt att samordna tiden maten behöver vara perfekt. I dessa dagar kan du sminka lite extra i mer hektiska dagar, så du har möjlighet att utsökt mat varje dag! Det faktum att den inte har förmågan att förinställa räcker inte för att dra ner den totala bedömningen, eftersom maten är helt fantastisk, och att det handlar mer om ens rytm i vardagen än om produkten tillfredsställer enligt. vad den är gjord för. Det är också perfekt att ha när man till exempel inbjuder gäster till middag. köttet "gör sig själv" med sous vide, medan du förbereder resten av maten, och det gör det heller inte lättare och mindre stressande att bjuda in folk till middag. Sammantaget får det 5 stjärnor från mig. Älskar denna produkt och rekommenderar den till alla som brinner för kvalitet, smak och näring!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Fantastiskt att prova en helt ny matlagningsmetod. Som enligt vår åsikt är absolut bra för både fisk och kött. Fisken blir så perfekt att man kan beröras med tårar. Perfekt kärna, härlig smak och bra flingning av köttet.

  Köttet är så saftigt och smakrikt och har aldrig likat traditionella matlagningsmetoder.
  Fantastiskt att kunna säkerställa goda råmaterial en perfekt kärntemperatur med hjälp av den konstant temperatur apparaten är inställd på. Köttet / fisken packas i vakuum tillsammans med olja, smör, kryddor, marinader etc. och tillsammans med köttets egen juice blir det mycket smakrikt. Den goda kraften finns kvar i påsen och kan användas för att göra en god sås medan köttet snabbt bruntas i pannan för en mer gyllene rostskorpa.

  Ser verkligen fram emot att prova fler ingredienser.
  Sous vide är så mycket älskad av oss i familjen att vi till och med tar den på helgeturen till stugan.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Imponerad av hur lätt det var att använda. Resultatet var underbart ömt och läckert kött. Kommer nog att använda detta mer Anledningen till att jag gillade den här var att det var lätt att förstå hur man skulle göra det både med maten och inställningen av maskinen. Ingen svår inställning bara tryck på finish.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Öppnade produkten idag, fick prova direkt. Köpte en 1,2kg kalkonfilé, kryddade och vakuumförpackade den .. använde en 15L panna som passade enheten perfekt, den värmde snabbt vattnet till önskad temperatur. Med de medföljande bollarna håller det också temperaturen bra. Hade kalkonfiléen i pannan i 4 timmar, perfekt resultat. Obh nordica har skapat en mycket enkel och otroligt funktionell enhet som tar lite plats i lagring. 100% rekommenderas!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Fantastisk produkt som medföljer mitt nya vakuumpaket. Skulle rekommendera till alla!