Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica Air Force 460 EO9282NO

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Dammsugare (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.65)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Den har allt jag behöver, lever verkligen upp till sitt namn all in one. Smidig och lätt att komma åt även de tighta utrymmena. Supernöjd!
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Förvarnar om att detta inte är en konstruktiv kritisk kommentar.

  Grymmt besviken med kvaliten på laddaren. Ser ut som en laddare som kommer med billiga kinesiska b-produkter och den låter som att man glömt stänga kranen i badrummet så fort man kopplar in den.

  För 3000 kronor förväntar jag mig en laddare som inte skriker "Hallå! Jag håller inte längre än ett år!" Samt är en dekal på dammsugaren fastsatt snett vilket ser roligt ut.

  Synd, själva dammsugaren var annars fin. Den är väl ihopsatt och är tystare än förväntat men jag går nog över på en Bosch och hoppas på något med lite mer kvalité för inte mycket mer pengar.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Köpte denna för att testa då jag läst att många batteri dammsugare numera är ganska bra.
  Får säga att denna är över alla förväntningar, det man ser i dammsugar påsen är allt från super fint damm till större partiklar.
  Vi har hund och nu ser man hur mycket den fäller, håren tas lätt upp via roterande borsten.

  Det enda jag kan "klaga" på är att det borde funnits ett enklare sätt att bli av med håren i borsten, annars är jag sjukt nöjd.
 • Bra
  1 år sedan
  Har testat denna dammsugare några veckor nu, enkel och skön dammsugare som laddas upp fort. Tar bort djurhår på kort luggade mattor och jämna golv bra, dock kan den skjuta skräpet framför sig men bara att lyfta upp dammsugaren lite. Dock på ojämna galv så missar den mycket tycker jag, samt för många munstycken. Men överlag nöjd med dammsugaren.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Jag har nu testat denna produkt några veckor och det är dags för min recension.
  Första intrycket vid start var att den har ett högt ljud och är tung.
  Började med att testa det motordrivna munstycket som är bra på golv/mattor.
  På mattor med kort lugg är den super bra, har någon i familjen långt hår stannar dock borsten fort och håret måste klippas bort från valsen (vilket stör städningen).
  Mattor med lång lugg är den tyvärr ingen hit på, det blir bara trögt och tungt.
  Det går inte att ställa röret i olika längd så den är inte speciellt ergonomisk.

  Det ser ut som att tanken för smutsen är relativt stor och att man ska kunna städa en del innan den blir full, men det finns en markering för hur mycket smuts det MAX får vara i tanken och denna nivå fylls upp efter 2 mattor, en stolsdyna, en fåtölj och en soffdyna.
  Det är dock smidigt att ta ut och tömma behållaren, men den blir lätt dammig på utsidan och måste städas av emellan. Det går att skölja av filtret och behållaren, men detta ville jag inte göra vid varje tömning för det tar alldeles för lång tid att städa då (vi har 4 RoK att städa).

  De små munstyckena var ganska överflödiga, bara det vita munstycket för damning av hårda saker (tex. tangentbord, högtalare) var bra och sög upp dammet ordentligt. De andra hade knappt något sug och gjorde ingen nytta.

  Det lilla motordrivna munstycket för soffor var mycket bra på stoppade dynor. Den tog bort djurhår snabbt och effektivt. Tyvärr gör tyngden på maskinen att det är svårt att köra flera dynor på en gång utan att få ont i handleden/axeln. Ska man städa saker i axelhöjd så kommer utblåset i huvudhöjd och det var mindre trevligt.

  Munstycket för soffor (med 2 röda filtremsor) fungerade bra på släta tyger (madrass/soffa) men hår/damm fastnade bara i filttyget på munstycket och jag fick manuellt plocka bort det. Detta munstycke fungerade inte alls på grovt tyg (stolar).

  Det gick smidigt att ladda dammsugaren. Blå lampor indikerar att den laddas och släcks då den är fullt laddad. Det medföljer en smidig hållare som går att fästa på väggen.

  Den här dammsugaren kan användas som en extra maskin när man bara ska städa som hastigast, bara gå över soffor eller på liten yta. Men personligen är den alldeles för tung och otymplig att använda.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Praktiskt, lättanvänd dammsugare med väldigt många tillbehör, kanske för många. Blir lätt att många ligger oanvända. Ok ljudnivå. Laddas snabbt, kommer åt på trånga ställen. Extra plus för lampan i fronten.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Stark dammsugare som verkligen gör rent
  Perfekt utan sladd. Bra med tillbehör dock något tung men passar super bra till min husvagn många saker på liten plats. Kanon för djur ägare.
  Slippa ta fram tunga saker och leta kontakt denna finns tillgänglig hela tiden.
  Saknar dock påse till övriga tillbehör.
 • Bra
  1 år sedan
  Ett bra komplement till vanliga dammsugaren. Perfekt att ta fram när man vill dammsuga lite snabbt, men funkar även som enda dammsugare vid lagom stora hem. Suverän i trappor, då man slipper snubbla på sladdar och släpa på en otymplig dammsugare. Många tillbehör (för många?), men ingenstans att göra av dem. Hade kunnat önska en liten tillbehörslåda/påse istället för en snygg kartong som dammsugaren levererades i. Långa hårstrån och lösa sladdar på golvet lindar gärna upp sig i spolen längst fram. Är dock relativt lätt att ta loss/göra rent, men är bra att känna till. Rekommenderas i alla fall!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag har nu haft OBH Nordica Air Force i snart 3 veckor. Eftersom jag har hundar och småbarn så kan det vara jobbigt att behöva dra ut stora dammsugaren hela tiden så denna funkar utmärkt när man vill städa upp ett ställe snabbt. Det tar 3 tim att ladda upp den helt och det räcker i ungefär 30-40 min.
  Tycker att denna dammsugare funkar jättebra som ett komplement till den vanliga, traditionella dammsugaren. Nackdelen är att man behöver tömma behållaren ofta då den har en maxgräns samt ha koll på att hår och dyl inte har fastnat i borstarna i munstycket.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En riktigt bra dammsugare, många olika tillbehör och batteriet räcker helt okej vid sporadiskt användande. Den är suverän med att dammsuga upp grus som dras in men även att dammsuga ur soffan med.
  Den är relativt lätt att hålla i men blir tung under längre period av dammsugning.
  Den är tyst, både motor och borstarna när dom snurrar i munstycket. Drar man däremot på turboläget så låter den betydligt mer.
  Då den är ganska lång med alla rören på så behöver man sätta upp laddstationen på väggen och det följer inte med någon golvvariant.
  Batteritiden är helt okej, den är lätt att tömma ur på skräp som man dammsugit upp och fint att det följer med extra filter.