Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dead Space 2 (Xbox 360)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mycket bra gjort spel. Köp om ni kan och spela. Awesome.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Älskar 1:an och 2:an. Ruskigt skön spelkänsla. Fienderna är de läskigaste och bäst gjorda jag upplevt i nått spel hittills.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Skräck spelet Dead space 2 har äntligen kommit och tagit oss med storm , årets spel blir nog de här om inte så blir de Battlefield 3 , + Till allt , kört igenom 2 gånger nu blir inte less :) + Miljörna , Kontrollen , Isaac känns mer personlig nu när han pratar och så , Hållbarheten , Ja Allt får ett stort + speciellt MP som är riktigt rolig , - Finns inget :D , För ni som inte vågar spela detta gör de ändå ni kommer inte ångra nåt de är så himmla otrligt grymt bra gjort , de får bara inte missas , Isaac Clarke
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ett fantastiskt spel som alla "skräck fans" inte att missa. Alla som har spelat det första Dead Space, kommer inte ens bli besviken heller. Sedan mer skräck, fler varelser och döda och ännu djupare story. Plus nu kommer med Dead Space MP (Multiplayer), kommer du till och vara de modiga människor som bortkastade för sitt liv? Eller kommer ni och var de så kallade "Necromorphs" att ta sitt liv? Fin i detta spel!