Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Elgato Cam Link 4K

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla ElGato Videoredigering (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Fungerar perfekt! Jag hade problem initialt med en grön/lila "tint" över bilden som skickades ut till OBS, men det var en känd bugg och efter en FW-uppdatering var det löst. Använder tillsammans med en Canon 80D, Elgato Green Screen och Elgato Stream Deck mobile.

  Om du vill uppdatera FW till senaste se till ha ha senaste "4K Capture Utility" installerad på din dator. Anslut din Elgato CamLink 4K och öppna upp 4k Capture utility. När det är gjort så håller du helt enkelt ner "CTRL"-knappen och trycker på kugghjulet uppe till höger som heter "Öppna inställningar" i svenska versionen. Du ska då se vilken FW-version du har samt om du kan uppdatera så finns det en knapp som heter "Update".

  Se till att inte göra annat på dator samtidigt eller stänger av den, då din CamLink kan bli "brickad" dvs oanvändbar.

  Tänk också på att helt använda en direkt i ett eget USB 3-nav, dvs inte via några förgreningar, förlängningskablar från tredje part osv då det kan ställa till problem. Jag kan tex inte ha både CamLink 4K körandes i 1080p @ 60 FPS samtidigt som jag ha en extern hårddisk inkopplad i den andra USB 3 porten fram på datorn. Så har du problem koppla ur andra enheter och prova.

  Den får lätt 9/10 i betyg då det är en bra produkt som kostar en fjärdedel mot vad vissa andra motsvarande produkter kostar. En stjärna bort pga att jag var tvungen att uppdatera den själv efter att ha varit i kontakt med deras support.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Perfekt för användning. Cam Link fungerar inte bättre än kamerautrustningen. Så om du överväger detta bör du ha en enhet med Clean HDMI-utgång. För att kontrollera om du har en kamera som stöds (som de har testat) rekommenderas att du kontrollerar: https://www.elgato.com/sv/gaming/cam-link/camera-check/