Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Box S 4K HDR

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Mediaspelare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Har testat den i mer än en vecka nu. Jag är väldigt kunnig inom denna värld och har testat det mesta som går på boxen. Den har inte havererat en enda gång. Tvärtom levererar den mycket bra. Den klarar allt videomaterial som jag kört och den håller vad den lovar.

  Jag rekommenderar dock att man köper till en usb hub med ethernetport (rj45) för att expandera minnet, få trådat nätverk och fler möjligheter att koppla in extern hårdvara.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Perfekt
 • Acceptabel
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Fungerar ok.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Testat den en månad ca. IPTV flyter på bra. Inte självklart hur man installerar via APK filer från början men lite googlande löste det.

  -. Netflix knappen. Jag använder inte netflix och avser inte att göra det i framtiden heller. Jag hade velat remappa knappen på fjärrkontrollen att öppna något annat istället.. Inte lyckats än tyvärr...

  - Live knappen kopplar inte till min IPTV app. Kanske för att den är installerad via APK och inte fanns i playstore.. Denna knappen är helt död i nuläget.

  +Bluetooth fjärrkontroll. Otroligt skönt att slippa lyfta dosan och sikta på boxen.

  - Inget nätverksuttag. (Finns adapter om man vill ha detta, även för fler usb kontakter)

  +Inte hängt sig en enda gång. HDMI cec kan styra TVns på/av, vilket gör att Mi boxens dosa är det enda jag behöver.

  Android pie har inte släpps än till denna, kommer nog i vår.

  Trots ovan minus ger jag en 8a, hoppas på en lösning till knapparna i framtiden (tar gärna emot tips)
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Ersätter min gamla Minix Neo X7 med bravur. Tycker den är rapp. Kan spela upp diverse film från USB och ersätter en Chromecast.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Första känslan var att man får väldigt mkt för priset och att man får en grym produkt. Det var enkelt att installera nya appar och att ansluta till mitt wifi. Den har också ett intuitivt gränssnitt så att alla i familjen enkelt kan använda den. När jag sedan glad över köpet startar första filmen sänks mungiporna.

  Filmerna hackar, både från app och via castning. Alla andra enheter, tom en gammal chromecast 1, spelar upp allt streamat på ett mkt bra sätt. När jag har full wifi-täckning på andra enheter visar boxen mindre. Om det är den dåliga wifi-mottagningen, minnet eller cpu som är problemet vet jag inte men jag blev väldigt besviken och skickar den i retur i väntan på något som lever upp till förväntningarna. Jag kan dock absolut tänka mig android tv igen.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Valde att köpa denna då HBO Nordic sedan november 2018 haft en app till Android TV 8, vilket denna har! Har nu haft den i några veckor och är helnöjd - den är responsiv och stabil med ett lättförståeligt UI. Har inte använt den för mer krävande spel eller dylikt, men de åldrande komponenterna håller för det jag använder den till - vilket främst är streaming. Jag använder den huvudsakligen för streaming från Netflix, HBO Nordic, Youtube, SVT mm och för detta funkar den felfritt!100 Går att installera Chrome och surfa med den, vilket jag gjorde med en APK som sedan förs över via USB. Guider för detta finns. Fjärrkontrollen använder Bluetooth och fungerar kanon, det går även att ansluta andra tillbehör som en mus, tangentbord eller hårddisk etc via BT och den USB A-porten som finns, vilket rekommenderas ifall ett intresse att använda Chrome finns!

  Det finns, självklart, bättre alternativ än denna ifall prestanda är en prioritet. Prissättningen på denna lilla Mi Box S är dock mycket låg jämfört med dess kraftfullare kusiner och för det man får, med en Chromecast Ultra inbyggd som bara den kostar som denna så tycker jag absolut att den är värd sitt pris. Vill du ha en enkel, billig och prisvärd liten streamingbox funkar denna galant!
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Fungerar kanon med Twitch och Plex, 720p över wifi.