Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Box S 4K HDR

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Mediaspelare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har testat den i mer än en vecka nu. Jag är väldigt kunnig inom denna värld och har testat det mesta som går på boxen. Den har inte havererat en enda gång. Tvärtom levererar den mycket bra. Den klarar allt videomaterial som jag kört och den håller vad den lovar.

  Jag rekommenderar dock att man köper till en usb hub med ethernetport (rj45) för att expandera minnet, få trådat nätverk och fler möjligheter att koppla in extern hårdvara.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Mycket bra och otroligt prisvärd box, speciellt med uppdateringen som de nu lyckats få till. Använder den till IP-TV,div streamingtjänster (Netflix, Viasat, Disney, etc) utan några som helst problem. Eftersom den är beroende av WLAN (ok, du kan köpa adapter) så behövs såklart ett stabilt sådant. Ett tips för er med IP-TV, mikrolaggar sändingen eller laggar i övrigt, gå över till Kodi som extern spelare så fungerar det klockrent.
  Jag har också en Nvidia Shield att jämföra med.som såklart är snäppet bättre, men denna spelare är inte långt efter.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Grym, köpte den på cdon för 629 kr, extremt prisvärd. Grym enhet o på köpet får man en Chromecast med 4 K. Fantastiskt
 • Alla omdömen

 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Update: skräp som ska kastas! Den har dåligt stöd för 4k och hdcp att min receiver inte funkar väl i 4k. Resultatet blir att bilden stängs av randomly. Detta är tydligen ett känt fel sedan oreo uppdateringen. Man får det man betalar...

  Du får det du betalar. Som enhet funkar den bra och gör det den skall. Men har en nVidia shield också som kostar 2000 kr mer men är betydligt mycket rappare. Denna känns lite seg i menyerna jämfört med nvidian. Ger den ändå fyra stjärnor för att den gör sitt jobb
 • Mycket bra
  22 dagar sedan
  Jag köpte min box för 500kr strax före jul 2020 för att det kändes som ett billigt sätt att kunna få en liten TV att bli en portabel monitor i livestreamingssammanhang men den lilla TV'n kom till annan användning så boxen "blev över".

  Har dragit igång boxen hemma nu utan större förväntningar och måste säga att den funkar riktigt bra. Jag saknar någon streaming-app, men det är snarare ett problem med appen och Android TV-systemet än ett specifikt problem med denna box. Jag har tittat för lite för att kunna avgöra om boxen laggar så därför blir det inte full pott.

  Jag har heller inga problem att få flerkanalsljud vare sig via HDMI eller via S/PDIF (optisk S/PDIF via 3,5mm Mini-TOSLINK, dvs AUX-uttaget) så jag vet inte vad "Frogus" menar att det bara finns PCM-ljud. Inställningarna för digitalt ljud är dessutom flexibla från "full auto" till att välja vilka specifika format som ska skickas vidare alternativt kodas om. Detta är smidigt om boxen kopplas till en äldre förstärkare som t.ex. inte klarar lite modernare format för flerkanalsljud som Dolby Digital Plus (a.k.a DD+, E-AC-3 eller EC-3) utan bara Dolby Digital (AC-3).
 • Dålig
  1 månad sedan
  Helt värdelöst. Apparna kraschar hela tiden och allt är super slö. Klarar av mycket enligt specifikationerna men verkligheten är helt annan.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Prisvärt alternativ för att uppgradera den 10 år gamla TVn som Smart-TV.
  + Enkel installation
  + Android så det går att ladda ner de flesta apparna man behöver
  + Bra bild
  + Upplever den som snabb
  + Inbyggd Cromecast Ultra som funkar utmärkt
  + Fjärrkontrollen
  - Ljudet. Väldigt låg volym. Sätter man det på högsta i boxen blir det burkigt ljud, dubblar man det ljud man normalt har på TVn (eller förstärkaren) och sätter det på mellannivå i boxen blir det ändå acceptabelt. Bättre ljud och det hade blivit 5 poäng.
  - Det finns en lampa som lyser när den är på men det är väldigt svårt att upptäcka den. Men det går att justera tiden för automatiskt avstängning om man skulle glömma stänga av den.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Grym android box
  Tro mig, för 500:-, du ska aldrig kunna hitta sån fantastisk box

  Testat 4k i flera timmar, den laggar inte som andra säger.

  Kanske några små lag då o då i själva systemet, men inte ens märkbart.

  Mikrofon som sitter på fjärrkontrollen är skit, helt ärligt, totalt skit, den tolkar vad jag säger 90% fel.

  Med usb och aux 3.5mm, denna är den bästa för pengarna.

  Cheers!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Funkar bra. Stabil och app-lösningen ger bra stöd för olika TV-leverantörer. Har endast haft AppleTV tidigare men den var mycket mer opålitlig med krascher och svårt att strömma från iPad et.c. I jämförelse är Xiaomin avsevärt bättre på detta område. Det enda negativa jag kan komma på är att det saknas nätverksuttag, men det löste jag med ett USB-nätverkskort.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Köpte denna för att ha till barnens tv. Efter några år med Nvidia Shield av olika versioner så känns denna boxen seg och laggig. Men det är inte så konstigt med tanke på skillnad på hårdvara.
  Största problemet med den här boxen är dock avsaknad av högupplöst flerkanals ljud. Den kan således inte skicka vidare ljud till en förstärkare. Som PCM signal funkar det men då är signalen nedskalad i upplösning och antal kanaler.
  Detta missade jag vid köp.
  En stor nackdel om man tänker använda boxen med ett flerkanalssystem.

  Annars funkar väl den behjälpligt. Om man orkar med segheten. Känns ungefär som en snabb smart tv. (Android TV)
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Har bara kört Apple TV som i jämförelse är en bättre enhet men också dyrare. Xiaomin duger och är prisvärd men min dotter kommer få denna då jag upplever den som lite för långsam samt att casta till den krånglar ibland. Men som extra enhet i gästrum, sommarstuga etc är den perfekt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag hade från början problem vid uppspelning från usb men efter att ha ändrat inställning för HDMI försvann problemen.
  Uppdatering efter 2 månader:Allt fungerar utan några problem. Man får mycket för pengarna...
  Vlc fungerar dåligt så jag laddade ner MX-player som fungerar utan några problem.
  Tyvärr har boxen börjat krångla och fryser mycket ofta. Det är ju bara att dra ut och sätta i nätsladden så kommer den igång men det är irriterande...
  Uppdatering: Laddade ner en ny uppdatering som fixade en del buggar som att Chromecast hade sluta fungera mm.
  Uppdatering: Den har slutat frysa och jag antar att det fixades vid en uppdatering.
  Boxen är ju otroligt prisvärd.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jätte bra meny och den funkar väldigt bra för vad jag behöver göra om man ser till priset.

  MEN den hade behövt en kraftfullare CPU och med den senaste Android versionen så blev den väldigt instabil.
  Den har uppdaterats och vissa problem har åtgärdats, med det finns fortfarande vissa saker kvar, som att menyn inte funkar när man klickar på menyn och den fryser i svart bild när man går bakåt från en app vilket är väldigt trist och Kodi kan hänga sig när ett avsnitt är klart vid enstaka tillfällen.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har två stycken. En i barnens allrum och en i sovrummet. Fungerar suveränt och alla appar jag eftersökt finns Tycker det är otroligt skönt att den har en smartfjärr i klass med Samsung. Lyfter hela användarupplevelsen. För priset är det en no brainer. Lådan är android certifierad så jag hoppas det kommer kontinuerliga uppdateringar.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Fantastiskt bra för pengarna, rapp och smidig, de som klagar på seghet eller påstår att det behövs trådat wlan har nog dåligt wifi, jag har 200 mbp på 5ghz och inget laggar, allt flyter på i högsta kvalitet och byte mellan appar går snabbt och smidigt.

  Ljudet funkar också klockrent Dolby DTS genom min Yamaha-receiver så där är heller inga problem, fjärrkontrollen smidig med blåtand och helt rätt antal knappar - till min lycka är högra direktknappen Amazon Prime, i alla tester och youtube-videos har den knappen hetat "Live" vilket jag inte har nån nytta av, på de senaste svenska batcherna verkar det som om det är uppgraderat till denna fjärr för jag har sett den andra i svenska butiker med, hursomhelst en positiv överraskning då jag mest kollar Prime och Netflix!
  Röststyrningen funkar som den ska, styr Philips Hue och annat utan problem.

  Mycket nöjd. Its a keeper!
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Hade denna ett slag men lämnade tillbaka den direkt. En bra box men extremt seg i jämförelse med Nvidia Shield TV (2017) och 2019 NS kan väl bara vara ännu rappare. Men tillbaka till denna, Mi Box Det är en bra box om man inte är den som vill bläddra genom menyer i rappa steg, vänta lite längre vid uppstarten och öppnande av appar (även bläddrande i apparna) Nvidia Shield äger Mi Box på alla områden så det ryker. En ärlig jämförelse skulle vara en Rallybil mot en F1 på en F1 bana. Men har man ej höga krav kan man köpa denna och en USB ethernet adapter till för stabilare internet, speciellt vid IPTV tittande, annars behövs det inte. Youtube, Netflix osv funkar den bra till, även casting.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Extremt prisvärd och väl fungerande produkt. Köpte när min Apple TV dog, har testat flera Android enheter, det här är i särklass den bästa hittills. USB-nätverkskort, Artikelnr: 69087 från Kjell&Co funkar finfint till denna enhet.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Initiala tester med IPTV så funkar den galant, känns rapp och smidig!
  Mest problem att vänja sig vid Android baserat operativ :)
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Helt överlägsen mot chromecast, bättre på allt och kan nycket mer. Löjligt prisvärd! KÖP!
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Efter att ha haft alla generationer av Nvidia Shield TV samt två Sony TV med Android TV inbyggt, kan jag lätt säga att jag är besviken.

  Boxen är liten och smidig. Men tyvärr är den lite svag, gränssnittet bitvis buggigt och inte särskilt användarvänlig jämfört med "stock android". Layouten och antalet knappar på fjärren gör att den är rörig och ganska ofta är det en liten fördröjning vid tryckande på knapparna.

  Men jämfört med Android på TCL:s TV-apparater är den kraftig och responsiv. Så allt är relativt.

  Man bör därför se denna som en 4K Chromecast där du dessutom kan plugga i en hårddisk och styra den med en fjärr istället för telefonen. Då är det ett bra köp.

  Men om du är ute efter en mediaspelare som klarar i princip allt är mitt råd att du sparar pengarna och köpa den dyrare Nvidia shield TV istället. Eller en Apple TV om du bara streamar.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Är den första boxen jag ägt som bara fungerar. Inga specialprogram, inget hackande, sideload, meckande och tjafsande för att den ska bli bra. Den bara startar och gör det den ska.

  Tänker att det främst beror på att den har en ren Android TV installerad.

  Mycket bra för att streama YouTube, SVT eller liknande appar. Chromecast fungerar perfekt.

  Mycket prisvärt köp.

  Därmed inte sagt att allt är helt perfekt: -Android TV har de flesta populära appar för steaming. Men den saknar också mycket.

  -Xiamo boxen har också bara en USB kontakt så du behöver en USB splitter om du vill koppla in flera prylar.

  -Xiamo boxen stängs aldrig helt av utan ligger i sleep-mode. Om du vill använda en extern hårddisk så innebär det att den aldrig stängs av utan snurrar dygnet runt. Vill du te.x köra film med Kodi från extern hårddisk så behöver du stänga av / plugga ur hårddisken annars fortsätter den att jobba.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Många har upplevt denna som seg. Jag tycker den fungerar hur bra som helst. Jag uppdaterade den till Android 9 och har den kopplat till mitt wifi hemma. Den ligger på ca 60 Mbit. Min mobil har 160 Mbit på samma wifi. Chromecasten fungerar som den ska . Köpte den på mistore och är jättenöjd än så länge. Koppla kontrollen var lite segt, gick inte sådär jättesmidigt men när den kopplade så gick det fort.
 • Bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Köpte den för att koppla med 7 år gammal FullHD-TV. Funkar överlag bra. Lite smålaggig ibland, men fullt funktionell.

  Kodi funkar hyfsat. Netflix, Viaplay etc funkar också fullt tillräckligt, men ibland laggar det till. SVT's app stöder inte strömning av live-TV av någon anledning, men det är inte boxens fel.

  Min besvikelse är nog mest på Android TV-versionen som inte ger stöd till alla appar man har på telefonen, men det är inte boxens fel.

  Provade nått spel bara för att, men ska man spela är nog inte detta rätt lösning.

  Provade att spela upp 4k från min Synology NAS, funkar men hackar lite när boxen skalar ner till 1080p (fullHD). Vanliga FullHD-filer funkar perfekt utan lagg eller buffring. Annars funkar det generellt sett problemfritt att komma åt NAS-innehåll som film, musik osv.

  Jag körde allt på 5GHz wifi och det har funkat felfritt, även med avstånd på 15 meter och väggar/glas emellan.

  Försökte koppla upp PS3- och PS4-kontroller till den, funkade inte alls. Letade på nätet, visar sig att det inte går med PS3 kontroller och inte med "första generationen" PS4 kontroller heller. Besviken.

  3,0-3,5 av 5. Fullt tillräcklig för att dra liv i den där gamla extra-TVn man har. Lämnar dock en del att önska för full pott.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Lätt den bästa Android TV-Boxen för priset!
  Strulade lite när jag uppdaterade Android, fick systemåterställa och vänta 1 vecka på en stabil uppdatering.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Det verkar inte gå att få passthrough för DTS till receivern. Det är väl den främsta nackdelen enl. mig. Annars är den bra och prisvärd.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Fungerar hur bra som helst. Perfekt till en "dum"-tv. Kör viaplay, netflix, hbo, cmore m.m utan några problem.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Använder den som mediaspelare till min projektor. För priset 799 SEK är jag väldigt nöjd. Spelar Netflix och Youtubeklipp i 4K HDR utan några problem.

  Tänk på att använda HDMI-sladden som följer med, annars kan det hacka om ni har en egen HDMI-sladd som inte fixar 4K,HDR.

  Det enda problemet jag haft är att den hackat lite när man ska titta, om man glömt att stänga av den gången innan. Det löser man i så fall lätt med en omstart. Nu har jag pluggat in den i ett grenuttag med on/off knapp vilket löst det problemet permanent.

  Allt i allt ett mycket bra köp!
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  För priset 719 kr är detta en utmärkt produkt för att köra Kodi 18.6 med addons, Forks, eller builds.

  Har också en Nvidia Shield 2015 och det är STOR skillnad i hastighet i menysystem, att starta igång en film i kodi och att uppdatera programvaran.

  *MEN*. För priset får du mycket för pengarna. Och för priset presterar denna box bra.

  Du får också *Ultra* versionen av Chromecast, samt en riktig licens från Google på deras "AndoidTV"-OS. Gör t ex att du får bra upplösning om du kör Nertflix.
  Bara Nvidia Shield och denna enhet som har det. Det betyder att uppdateringar kommer först till denna och att ny OS-version kommer först till denna.

  2 GB minne räcker bra för att streama film. Mer hade varit önskvärt, men minne kostar pengar. Så 2 GB är en bra kompromiss.

  8 GB lagring är i minsta laget om du lägger till ett gäng appar. Men, eftersom det finns en USB-kontakt är det bara att koppla in extra lagring där.

  Med speedtest klarar enheten 150Mbit/s via wifi, vilket är mer än väl även om streaming av 4K ska göras. Oavsett via kodi eller t ex Plex från lokal NAS.

  Fjärren är OK. Kvalitetsskillnad mot Shield - men igen, det är också stor skillnad i pris.

  Klarar allt jag förväntade mig av den.

  Tips. Ett snabbt tryck på power, viloläge.
  Ett längre tryck på power, starta om.

  Rekommenderar att du startar om den inför varje stream av 4K för att minnet ska vara optimalt redo.

  Omstart tar 25 sekunder.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Laggar ofta och jag får starta om.
  Köp EJ på Elgiganten! Dom ful importerar och Xiaomi ger ej support och Elgiantens support återkommer inte.
  När den fungerar, fungerar den bra.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Första känslan var att den var lätt att installera och väldigt användbar. Men problemen började hopa sig:

  - Det senaste problemet, som nu är droppen för mig, är att boxen kopplar upp och från sig på det trådlösa nätverket runt var 15:e sekund, och därmed gör produkten i princip oanvändbar.
  Övrigt:
  - Mikrofonen i fjärrkontrollen har slutat att fungera.
  - Enheten blir långsam efter några dagar så man måste starta om den. (Att man inte kan stänga av den helt utan att dra ur sladden känns också dåligt.)
  - Det har slutat att fungera att casta till enheten. Den dyker upp i listan för enheter att casta till, men när man trycker på enhetsnamnet för att casta händer inget.
  - När castingen fungerade var ljudet alltid distat och dåligt.
  - Det hackar till då och då, kanske runt var 10:e sekund, när man streamar film över Plex, inte bara i 4K utan även i full HD. Det går också väldigt långsamt att spola i filmerna och röra sig i menyerna ibland. Till och med till den grad att appen hänger sig och man får starta om.

  Jag är hyfsat kunnig och har gjort fabriksåterställningar, uppgraderingar av operativsystemet osv., men problemen kvarstår. Kommer att lämna tillbaka denna.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra för pengarna men definitivt ingen Shield.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Chromecast Ultra och Android TV för samma pris som en Chromecast Ultra? Dra mig nu baklänges in i fågelholken!
  Behöver en omstart någon gång ibland. Kan bli smyghackigt i 4k och skulle behöva fler appar. Trots det så är den extremt prisvärd!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Behöver startas om med att dra ut sladd varje dag, bilden hackar annars
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Räkna med lagg i VLC. Inte bara p.g.a subtitles(som laggar väldigt mycket. Men en fix är på gång till det i senare uppdatering av VLC). Hursomhelst är den väl prisvärd om du ska slötitta.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt grym och prisvärd mediaspelare!
  Sjukt lätt att få igång första gången. Riktigt smidig.
  Gick från en Chromecast men ville ha funktionen med att spela film från usb. Vilket fungerar utmärkt, .mkv filer på 10gb+ flyter på bra.

  Jag har märkt två nackdelar
  -först hackade den väldigt mycket, var tvungen att bocka i några rutor under "HDMI" på inställningar för att få det att sluta
  -ibland hittar min mobil inte spelaren om jag vill casta något, detta hände på Chromecast också men det händer oftare nu.

  Annars väldigt prisvärd! (799kr)

  Jag har bara kört 1080p
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Min mi box fungerar bra nu. Och jag är nöjd med min mi box.

  Xiaomi har uppdaterat boxen till Android TV 9 och fungerar bra.
  Dplay har fått en officiell app och går att ladda hem via play store, den stödjer nu fjärrkontrollen så man slipper använda en dator mus. Något som var viktigt för mig.

  En bra box att ha med sig utomlands, installera en vpn så kan man se svensk tv vart som helst.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ersatte en gen 1 Chromecast som vi har till TV:n i sovrummet.
  Kör den via WIFI utan några problem som helst.
  Önskvärt hade ju varit om man kunde köra med ComHem appen så man slapp casta via telefon.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  När frun som inte gillar teknik är nöjd så måste den vara riktigt bra😁. Jag är också nöjd med den. Inget strul eller lagg. Hade en gen 1 Chromecast innan. De playappar jag använder finns.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Väldigt nöjd med produkten, funkar klockrent! Varför köpa en chromecast ultra när denna redan är detta och lite till?
 • Perfekt
  1 år sedan
  Magisk box i förhållande till pris. Fixar perfekt streaming av 4K (använder VLC till streaming). Funkar perfekt som Chromecast. Finns massor av bra appar: Netflix, HBO, SVTplay, TV4, Kodi mm.

  Ett av mina bästa köp, tom HDMI-kabel ingår.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Haft i två veckor och fungerar ganska bra. För film och sånt är den verkligen perfekt, dock är det lite roligt att spela spel på den. Ett roligt spel är Asphalt 8 men den är dock lite klen för det så det är lite segt. Plus är att man kan koppla in tangentbord, möss och PS4 Kontroller! Så man kan spela väldigt bekvämt.

  Stödet för HDMI CEC är fantastiskt. Det gör att man kan använda kontrollen för att starta TV:n (ifall din tv har stöd för det). Du behöver därför bara ha Xiaomi kontrollen och inte själva tv kontrollen!

  Rekommenderar starkt över en Chromecast!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt enkel att komma igång med och stort plus att man kan ladda ner apparna och streama direkt, istället för att slösa batteri på sin telefon/surfplatta vid streaming till Chromecast!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  köpte den till sovrummet för enkel smarttv till min gamla tv. fungerar bra men inte som min nvidia shield i vardagsrummet. bra bild, enkel hantering och man hittar runt i gränssnittet precis som shielden. jag kör den över wifi5 och det laggar inte nämnvärt på svt play, netflix och hbo. 4k har jag inte så det kan jag inte uttala mig om
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ingen dolby licens. Så kan inte konvertera dd+ till vanligt dd för använding av toslink/spdif-porten och äldre ljudsystem. 4k uppspelning hackar också väldigt mycket.

  Annars, om man bara ska glo på 1080p och inte tänkte använda sig av vanligt dolby digital så funkar den säkert perfekt! :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt nöjd . Har använt den nu i 3 år , inget problem alls kan jag säga . Brukar spela 4k video och 1080p utan krångel . Smidigt och videouppspelning har aldrig hackat . Glömt och säga att 4K och HDR på Netflix fungerar klockrena.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag, som många andra, har problem med microlagg och stuttering.
  Rimligt pris trots allt, men man får vad man betalar för.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nöjd, vissa appar fungerar ej. Men det beror nog på apptillverkarna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag använder den huvudsakligen för TV, Netflix, Youtube, mm och för detta funkar den felfritt. Går att installera chrome och surfa med den. Fjärrkontrollen använder bluetooth och fungerar kanon, det går även att ansluta andra tillbehör som en mus, tangentbord eller hårddisk etc via BT och den USB A-porten som finns. Vill du ha en enkel och prisvärd streaming box funkar denna perfekt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Perfekt
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Testat den en månad ca. IPTV flyter på bra. Inte självklart hur man installerar via APK filer från början men lite googlande löste det.

  -. Netflix knappen. Jag använder inte netflix och avser inte att göra det i framtiden heller. Jag hade velat remappa knappen på fjärrkontrollen att öppna något annat istället.. Inte lyckats än tyvärr...

  - Live knappen kopplar inte till min IPTV app. Kanske för att den är installerad via APK och inte fanns i playstore.. Denna knappen är helt död i nuläget.

  +Bluetooth fjärrkontroll. Otroligt skönt att slippa lyfta dosan och sikta på boxen.

  - Inget nätverksuttag. (Finns adapter om man vill ha detta, även för fler usb kontakter)

  +Inte hängt sig en enda gång. HDMI cec kan styra TVns på/av, vilket gör att Mi boxens dosa är det enda jag behöver.

  Android pie har inte släpps än till denna, kommer nog i vår.

  Trots ovan minus ger jag en 8a, hoppas på en lösning till knapparna i framtiden (tar gärna emot tips)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Ersätter min gamla Minix Neo X7 med bravur. Tycker den är rapp. Kan spela upp diverse film från USB och ersätter en Chromecast.
 • Dålig
  2 år sedan
  Första känslan var att man får väldigt mkt för priset och att man får en grym produkt. Det var enkelt att installera nya appar och att ansluta till mitt wifi. Den har också ett intuitivt gränssnitt så att alla i familjen enkelt kan använda den. När jag sedan glad över köpet startar första filmen sänks mungiporna.

  Filmerna hackar, både från app och via castning. Alla andra enheter, tom en gammal chromecast 1, spelar upp allt streamat på ett mkt bra sätt. När jag har full wifi-täckning på andra enheter visar boxen mindre. Om det är den dåliga wifi-mottagningen, minnet eller cpu som är problemet vet jag inte men jag blev väldigt besviken och skickar den i retur i väntan på något som lever upp till förväntningarna. Jag kan dock absolut tänka mig android tv igen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Valde att köpa denna då HBO Nordic sedan november 2018 haft en app till Android TV 8, vilket denna har! Har nu haft den i några veckor och är helnöjd - den är responsiv och stabil med ett lättförståeligt UI. Har inte använt den för mer krävande spel eller dylikt, men de åldrande komponenterna håller för det jag använder den till - vilket främst är streaming. Jag använder den huvudsakligen för streaming från Netflix, HBO Nordic, Youtube, SVT mm och för detta funkar den felfritt!100 Går att installera Chrome och surfa med den, vilket jag gjorde med en APK som sedan förs över via USB. Guider för detta finns. Fjärrkontrollen använder Bluetooth och fungerar kanon, det går även att ansluta andra tillbehör som en mus, tangentbord eller hårddisk etc via BT och den USB A-porten som finns, vilket rekommenderas ifall ett intresse att använda Chrome finns!

  Det finns, självklart, bättre alternativ än denna ifall prestanda är en prioritet. Prissättningen på denna lilla Mi Box S är dock mycket låg jämfört med dess kraftfullare kusiner och för det man får, med en Chromecast Ultra inbyggd som bara den kostar som denna så tycker jag absolut att den är värd sitt pris. Vill du ha en enkel, billig och prisvärd liten streamingbox funkar denna galant!