Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei Watch GT Classic

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Smarta klockor (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Måste ge denna klocka full pott.Har haft en billigare klocka innan som var rätt kass så köpte jag denna för 2 månader sedan,är som dag å natt. Jag är ute efter träningsdata och det har denna i överflöd .Även sömndata är intressant ,allt ifrån djupsömn till vakentid i grafisk sammanfattning.Bra batteritid ,minst en vecka med ca 4 rundor i veckan och kontinuerlig pulsmätning .Snygg är den också och många urtavlor att välja på . Har en Huawei p30 pro så synkningen är 100 % . Negativt då...... Kommer faktiskt inte på något ,den har det ja vill ha .
 • Ganska dålig
  4 mån sedan
  Denna klocka är snygg, stilren, och lätt för att vara 46mm. Det som dock är riktigt irriterande är vibrationsmotorn, som skrammlar som en marakkas när det kommer ett samtal eller ett meddelande. Detta går ej att dämpa eller stänga av, vilket gör att man inte kan ha på dessa funtkioner under möten och så vidare, när man egentligen skulle vilja få diskreta meddelanden och inte behöva ta fram mobilen hela tiden. Som aktivitetsklocka är den riktigt bra, men den är mest inriktad för löpning och cykling, då det saknas olika träningsformer som nästan alla andra klockor av detta slag har. Tex innebandy, styrketräning, fotboll, snowboarding osv.

  + GPS - Riktigt bra
  + Snygg
  + Sömnanalys
  + Riktigt bra batteritid för att ha inbyggd GPS
  + Bra skärm - OLED
  + VO2Max mätning

  - Totalt värdelös vibreringsmotor
  - Kan inte stänga av vibrering eller justera styrkan på denna
  - Saknar automatisk start av träning, typ promenad eller löpning. Du måste själv aktivt gå in och starta vilken typ av träning du kommer att utöva.
  - Båda fysiska knapparna går att snurra på. Men de har ingen funktion. Det skulle varit perfekt att kunna navigera i menyerna med hjälp av dessa.
  - Saknar olika träningsformer
  - Saknar möjlighet att använda som fjärrkontroll för musik samt kamera. (Billgare Band 3, fungerar till att fjärrstyra mobilens kamera, vilket är guld värt vid tex norrskens fotografering och långa slutartider)

  Denna klocka skulle ha fått nästan full pott om det inte vore för vibrationsmotorn. Jag är otroligt glad över att jag inte betalade fullpris för denna klocka. Frun har en Huawei Band 3 och den är bättre på nästan alla punkter, förutom utseendet och batteritiden.

  Uppdatering: försökte få klockan reklamerad på garanti, men fick som svar att jag får nollställa klockan eller ha på stör ej läge för att inte vibrationerna skall höras.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Precis det jag vill i en smartwartch. Jag vill har en fin klocka som jag kan ändra utseendet när jag börjar bli utråkade att använda samma klocka. Och det ska ha bra batteritiden. Ibland vill man använda de sportfunktioner men inte ofta.
  Jag bara vänta på Huawei att skapa mer watch faces att ladda ner. Inte bara watch face med sport funktion utan även klassik watch faces.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Till skillnad från många andra smarta klockor så är denna lika bekväm som en ”riktig”, och har samma eleganta utseende. Det gav den ett direkt plus i min bok, och den har även ett ganska rimligt pris (dvs väldigt billig jämte sina släktingar).

  Nedsidan med denna är att smartheten är begränsad, den kan helt enkelt inte göra allt som en Apple Watch kan. Men i det här konceptet tycker jag det fungerar. Den kan helt enkelt göra tillräckligt för att absolut motivera priset, och för att kännas som ett väldigt prisvärt, snyggt och bekvämt alternativ.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Utseende:
  Den här klockan ser ut som en riktig klocka, inte som många andra smarta klockor som är rentav fula. Den känns gedigen och välbyggd men är trots detta relativt lätt. Armbandet är av silikon som har tunnt äkta läder fastsytt på ovansidan. Detta medför att du kan träna med klockan, men att den trots detta inte ser ut som en typisk sportklocka.

  Funktion:
  Det jag vill ha av min klocka är att den kan vidarebefordra meddelanden, att den kan kolla puls samt att den har GPS, samt att den är vattentät (5 Atm). Dessa funktioner finns i denna klocka. Dessutom har den en riktigt bra skärm (Oled) samt bra batteritid. Analyserna man kan läsa i den tillhörande mobilappen är riktigt djupa och detaljerade. Som exempel kan man se hur mycket REM-sömn, lätt sömn samt djup sömn man haft under natten. Dessutom finns referenser till vad som är normalt och om man sticker ut på någon mätpunkt.
  Det jag kanske hade önskat mer från klockan är att den kunde skicka enkla meddelanden som svar, att den hade kunnat styra exempelvis spotify i mobilen. Men i det stora ser jag det som en fördel med mindre funktioner och mer batteritid.