Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Somneo Wake-Up Light HF3672

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Väckarklockor (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • 3 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 3 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 3 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Dålig
  1 år sedan
  Har haft min i två veckor och nu har Wi-Fi-delen slutat funka. Den kopplar kontinuerligt upp och ner så appen klagar hela tiden på att den inte har någon uppkoppling. Inga andra Wi-Fi-enheter i hemmet har liknande problem och det är inte problem med signalstyrka eller så. Detta började såklart hända cirka tre dagar efter att ångerrätten löpt ut.
  Utöver det funkar den inte för mig i alla fall. Vaknade aldrig av själva ljuset utan det nödalarm man kan ställa in. Vilket låter som om ryssen kommer samtidigt som man vaknar mitt i en strålkastare.

  Om något så var det ett sämre uppvaknande än bara mitt alarm på telefonen och ca 2500kr i sjön så här i efterhand.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag blev lurad att köpa den här produkten av fejkade recensioner med fem stjärnor som nu har blivit borttagna. Appen fungerar inte. Jag har försökt i en timme med iPhone 8 och senaste iOS att koppla upp den och lampan utan att lyckas. Jag har en del smarta prylar hemma så jag är van vid att konfigurera. Köp en billigare lampa utan wi-fi som funkar istället. Släpper de inte någon uppdatering som lagar lampan inom en vecka går jag tillbaka till webbhallen och häver köpet.

  Edit: Efter en timme tog jag en halvtimmes paus. Bestämde mig för att försöka igen och det fungerade plötsligt. Jag gjorde dock precis likadant som innan. Jag höjer betyget till en försiktig tvåa. Det var inte en trevlig process att konfigurera den minst sagt.