Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audio Technica ATH-M50xBT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audio Technica Hörlurar (113)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  22 dagar sedan
  Bluetooth-implementationen är den värsta jag någonsin upplevt med hörbart oljud när de är igång, batteriladdning som inte alltid fungerar och en mikrofon som är näst intill helt oanvändbar även i de bästa av omständigheter. Med en sådan prishöjning från dess icke-trådlösa motsvarighet går det inte att rekommendera dessa om du inte hittar dem nedsatt till samma pris som de icke-trådlösa och ser bluetooth-funktionalitet som en bonus snarare än en nödvändighet, vilket var fallet för mig.
 • Ganska dålig
  1 månad sedan
  Måste tyvärr ge denna modell detta låga betyg. Och det enbart pga låg kvalitet på av/på-knappen. Denna gick sönder på mina hörlurar redan efter 4 månader av sporadisk användning.
  Däremot är ljudet fantastiskt för prisklassen och spöar samtliga BT-hörlurar I samma prisklass. De är neutrala, och spelar det som producenten gjort med musiken. Vare sig mer, eller mindre.
  Hade kvaliteten varit bättre hade de lätt fått 4.5 stjärnor.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Plus - Underbart ljud och okomplicerade lurar,
  Minus - de har små reglage som utan vantar nästan är omöjliga att trycka rätt på, microfonen är mycket opålitlig vid samtal och fungerar ofta inte als sedan har ljudet idag börjat skorra hoppas få felet avhjälpt.
  Tror verkligen på dessa lurar och hoppas mitt är ett måndags ex.