Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fossil Sport FTW6024

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fossil Smarta klockor (113)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Egentligen gillar jag den här klockan. Den har fullt stöd för WearOS, den ser ok ut och har i princip de funktioner jag har. Jag hade tidigare en Sony Smartwatch 3; denna har klart bättre GPS-synk, som gör den mer användbar om man t.ex. vill springa utan mobil.

  Några saker som gör mig lite besviken ändå:

  - NFC-stöd, men Google Pay fungerar ännu inte för WearOS i Sverige - detta är en stor besvikelse och jag hade nog inte köpt den om jag vetat
  - Snapdragon 3100 tycker inte jag förbättrar klockan särskilt mycket från 2100. Batteritiden är ungefär densamma och interfacet är ganska slött.
  - Appstödet för att ha klockan utan mobil är begränsat, t.ex. Spotify verkar vägra att göra stöd för lyssning offline. Det som återstår för musik är då Google Music. Det finns dock en bra podcast-app, som heter Navcast. Även Strava funkar kanonbra.
  - Batteritiden varar en knapp dag med batterioptimeringar gjorda.

  Slutsatsen är väl ändå att jag är halvnöjd, den gör det den ska, men det var ingen wow-effekt, snarare överraskade den lite negativt.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Har bara haft klockan några timmar, men det första som slår mig är att urtavlan inte går ända ut till kanten. Klockan har en 3 mm bred svart ring runt urtavlan.

  Jag har tidigare haft en Motorola som hade en svart kant nertill som dolde en del av urtavlan (flat tire). Detta är nästan lika störande.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  relojes replikor