Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SWEDX SM-28K1-03-PP1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SWEDX Bildskärmar (52)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Var också osäker på den här skärmen med tanke på priset och pixelpolicyn. Hämtade ut den igår och kan redan säga att är väldigt överraskande nöjd med den. Färgerna är riktigt bra, ljuset går att få väldigt bra också efter lite justeringar i windows och i den enkla och smidiga menyn på skärmen med fjärrkontrollen. Var förmodligen inte första och sista gången jag köper en skärm från swedx.Har inte heller några döda pixlar så fick ett fint exemplar. Rekommenderas skarpt.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Funderade länge och väl på om den här skärmen var värd att chansa på, med tanke på priset och upplägget med "pixelpolicy". Kan konstatera att den är så prisvärd som den ser ut, med både helt OK betraktningsvinklar och rejäl ljusstyrka. Min har pixelpolicy 1, vilket tillåter en viss mängd pixelfel, men har inte sett något som helst problem med panelen än så länge.

  Det som är mindre bra är att det egentligen är en tv (utan mottagare), så man får ratta inställningar med fjärrkontroll. Foten är fixerad och det finns vare sig tilt eller pivot som på dyrare skärmar.

  Allt det sistnämnda visste jag om och och det är en helt rimlig kompromiss med tanke på att priset vida understiger vad man annars får betala för 4K-skärmar ens i instegsklassen. Blev också positivt överraskad över frånvaron av pixelfel.