Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Boretti Barilo

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Boretti Grillar (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Min är knappt 10 månader gammal. Förvaras alltid med skydd. Nu ser jag att den börjar rosta. Och de är inte lite. De är på en Landmann nivå. De är inte kul när den än mer än dubbelt så dyr som en Landmann.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Första grillningen idag. Ca 2 mm tjock plåt i grillen samt riktiga gjutgärnsgaller och stekbord. Inget problem att få upp temp se till att inte snåla med kolen. Ordentligt med grillyta. Minus för avsaknad för avställningsyta i och utanför grillen. Fördelarna överväger dock nackdelarna. Den här kommet hålla många år. Till skillnad från skräpgrillarna är den här tät när man stänger lock och ventiler. Man kan då släcka kolen och återanvända den. Återkommer med uppdatering om något visar sig krångla.
 • Dålig
  1 år sedan
  Gör jag fel eller?

  Har alltid gillat Landmanns "tunnor" - man kan ha glödhet kolbädd på ena sidan för att bränna på köttet, sen lägga det på andra sidan grillen för att passivt värmas upp till rätt temperatur. Men efter att ha tröttnat lite på att dom rostar sönder var 3e år så tänkte jag köpa mig något bättre och då blev det den här grillen. Det gick förvånansvärt bra att sätta ihop den. Det saknades dock en liten bit men det fixade dom direkt, stort plus för snabb kundservice.
  Men sen när jag började grilla så började jag fundera på om jag byggt fel eller helt enkelt grillar fel? Att få upp en glödhet kolbädd är inga problem. Men så fort man stänger locket så kvävs glöden och temperaturen går ner. Det verkar helt enkelt inte komma in tillräckligt med luft i den för att det ska fortsätta glöda!? Jag har såklart öppnat spjällen på båda sidorna men det räcker helt enkelt inte. Och att grilla med öppet lock fungerar ju inte om man ska värma på saker "på sidan om". Med locket på så går termometerna max upp i 180'C och går sen ner sakta men säkert. Och det finns ingen hylla i locket att lägga upp saker på så det inte är så nära glöden.
  Så för mig är den här grillen helt värdelös då jag inte vill köra med öppet lock hela tiden vilket verkar vara det enda sättet att köra den på.
  Jag skulle hållt mig till Landmann grillarna som är så mycket billigare att jag kunde tagit att köpa en ny var 3e år.

  Jag har mailat deras kundtjänst och om jag nu skulle få svar eller om någon annan visar mig en magiskt knapp jag missat uppdaterar jag den här, men tills dess ger jag denna en 1:a.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte min grill på Grillat.se och det var överlägsen service. Billigast och ruggigt snabb leverans. Lägg därtill att grillen är sinnes och maten blir vansinnigt god på den här kolgrillen. Bästa grill jag ägt!