Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Hue Lightstrip Plus (2m+1m)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Ljusslingor (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Alla Hue fördelar och färgåtergivningen är kanon, hur som haver..

  Jag saknar verkligen hörn, hade gärna sett att det följde med minst 12 hörn, 4 st 90 graders och 8 st 45 graders. Som man kan skarva med där man väljer att klippa av slingan.

  Endast en färg över hela slingan. Redan 2008 ägde jag ledslingor där jag kunde välja färg på 4 olika zoner. Här hade gärna Philips fått tillämpa möjligheten att välja färg för respektive diod. Då hade slingan fungerat att använda som Ambilight. En uppdelning på minst 3 zoner/meter med ett alternativ att använda sig av mjuk avgränsning mellan färgerna tog jag för givet att det var, läste inte in mig på produkten innan jag köpte den. Hade jag vetat detta så hade jag köpt TP-links light strip som har denna funktion.
  https://youtu.be/ZnfZYRrysDE?t=445

  Edit:

  De flesta monterar väl listan så att den ger ett indirekt ljus. Men jag saknar ändå en diffusor på listen, om ljuset reflekteras mot t ex blankt kakel, golv etc. då ser man tydligt att dioderna med olika färger sitter en bra bit ifrån varandra. Det ser väldigt B ut, inte minst vid ljuset inställt på ett mellanläge i det vita spektret. Den den gula och blåa dioden sitter ett par cm ifrån varandra.

  Även raka skarvar känner jag nu att jag saknar! Klippte av ljusslingan för att passa en viss möbel. Nu vill jag återanvända listen till bänkbelysning i köket och då är kabeln 60cm för kort, så nu jag måste köpa en ny. Hade varit fint att kunna använda stumpen jag klippt av.