Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 mån sedan
  !PERFEKTA! Makalöst ljud!
  Har köpt Kef LSX runt nyåret och fick dem för en vecka sedan , i början av Januari, har aldrig haft några 'Hi-fi' högtalare innan. (från https://www.hifiexperience.se)

  Mitt intryck:
  Ljudet som kommer från högtalarna är otroligt 'rent' och rikt , bassen är väldigt bra, så bra att man egentligen inte behöver någon Subwoofer om man använder dem i mindre rum. (ska senare köpa Kef Kube 10b Subwoofer)
  Jag använder dem , för nuvarande, som PC högtalare (ansluten via optical port till ljudkortet på min dator). Kef LSX är inte för stora för att användas med PC men kan också användas som TV högtalare och kan lätt fylla ett rum.

  I spel, film och musik märker jag mycket mer detaljer och ljudet är so djupt att man lever in sig i filmer o spel. Viste inte vad folk menade med 'soundstage' ... nu vet jag och herregud ... vad man gick miste om. Once you go hi-fi you dont go back.

  Kef LS50Wireles kostar runt 24 000Kr (är nog bättre för XXL Vardagsrum) , LSX är 1/2 priset men ger ljud i samma bollpark. Har läst massa recensioner innan jag köpte LSX och kan bestämt säga att du inte hittar en lika fullkomlig system för dessa pengar och med dessa funktioner.
  Funktioner:
  Sub-utgång
  Spela upp via Wi-fi
  AptX Bluetooth
  Apple AirPlay 2 (Kommer tidigt 2019)
  Tidal
  48kHz/24bit trådlöst (96kHz/24bit med kabel) dvs kan användas utan sladd mellan 'master - slave' högtalarna.
  Spotify Connect