Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Låter bra och är snygga. Bra köp för 10000. 15000 är de dock inte värda, IMO. Med tanke på sin storlek låter de mycket bra. Jag har dem i ett ganska litet rum så basen är fullt tillräcklig. Jag trodde innan köpet att de skulle låta lite mer som större högtalare. Mina trevägs golvare är nog inte lika raffinerade, men vinner i längden på att de har mer kraft och låter större. LSX är som en liten trimmad japansk bil. Funkar för det mesta mycket bra, men ibland vill man bara ha en amerikansk SUV att gunga fram i.

  Positivt:
  + Ljudet
  + Formatet
  + Designen. Jag tog de gröna.
  + Funkar bra utan tp-kabeln mellan dem inkopplad.
  + Spotify Connect.
  + Hög WAF, för att vara högtalare ;)
  + Allmänna kvalitetsintrycket.

  Negativt:
  - Fjärren fick 0,1% av budgeten under utvecklingen.
  - Två appar behövs vid installationen. Efter ett strömavbrott fick jag göra om installationen, då lamporna indikerade att jag skulle kontakta en reparatör.

  Rekommenderas? Ja, men lägg för all del inte dina sista slantar på dessa. Låter nog inte dubbelt så bra som aktiva för 5000 kr.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Jämförde dessa mot Argon Forte A4. Det är stor skillnad på diskanten. Det är betydligt mer närvaro med dessa högtalare. Ljudet låter mer naturligt och det låter som att musiken spelas live jämfört med Argon högtalarna som man tydligt hör att ljudet spelas upp via mindre högtalare. Basen är väldigt lik Argon. För egen del var det för lite skillnad på dessa och Argon, sett till prisskillnaden. Skulle Argon Forte A4 ha en inbyggd justering av DSP, skulle jag kunna tro att Argon skulle vara ett självklart val framför dessa. Hade den gröna varianten på prov. Färgen på bilderna är inte likadan som i verkligheten, då färgen på tyget är betydligt ljusare/blekare samt är själva fronten mörkare, nästintill militärgrön.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Helt perfekta som dator högtalare. Så rent o fint ljud.
 • Perfekt
  1 år sedan
  !PERFEKTA! Makalöst ljud!
  Har köpt Kef LSX runt nyåret och fick dem för en vecka sedan , i början av Januari, har aldrig haft några 'Hi-fi' högtalare innan. (från https://www.hifiexperience.se)

  Mitt intryck:
  Ljudet som kommer från högtalarna är otroligt 'rent' och rikt , bassen är väldigt bra, så bra att man egentligen inte behöver någon Subwoofer om man använder dem i mindre rum. (ska senare köpa Kef Kube 10b Subwoofer)
  Jag använder dem , för nuvarande, som PC högtalare (ansluten via optical port till ljudkortet på min dator). Kef LSX är inte för stora för att användas med PC men kan också användas som TV högtalare och kan lätt fylla ett rum.

  I spel, film och musik märker jag mycket mer detaljer och ljudet är so djupt att man lever in sig i filmer o spel. Viste inte vad folk menade med 'soundstage' ... nu vet jag och herregud ... vad man gick miste om. Once you go hi-fi you dont go back.

  Kef LS50Wireles kostar runt 24 000Kr (är nog bättre för XXL Vardagsrum) , LSX är 1/2 priset men ger ljud i samma bollpark. Har läst massa recensioner innan jag köpte LSX och kan bestämt säga att du inte hittar en lika fullkomlig system för dessa pengar och med dessa funktioner.
  Funktioner:
  Sub-utgång
  Spela upp via Wi-fi
  AptX Bluetooth
  Apple AirPlay 2 (Kommer tidigt 2019)
  Tidal
  48kHz/24bit trådlöst (96kHz/24bit med kabel) dvs kan användas utan sladd mellan 'master - slave' högtalarna.
  Spotify Connect