Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ZenBook 14 UX433FA-A6025T

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Bärbara datorer (392)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  6 mån sedan
  Asus, Asus vart ska man börja...Tänkte först att den tillbakalämnade ASUS Lyran var ert bottennapp och jag har alltid gillat Asus laptops på avstånd. Så när denna snygga 14 tums laptop i nästintill 13 tums format släpptes så blev det ett inköp.

  Om vi börjar med det bra
  -Utseende
  -Vikt
  -Tangentbord ok

  Obra
  -Ingen snabbladdning
  -Asus sida för nedladdning av firmware och drivrutiner är ett skämt
  -Ett elektriskt svårdefinierat störande ljud när maskinen jobbar från hårddisken. Detta är ytterst märkligt då det är en SSD/M.2 disk. Men låter gör det. Bytte ut till ny dator då jag antog att detta måste vara ett problem med just detta exemplar, nope samma i nya.
  -Militärklassat chassi hjälper inte när maskinen stendör utan anledning när man jobbar med den efter några månader och måste lämnas in.

  Ang. det störande ljudet så tänkte jag att det kanske kunde fixas med en BIOS uppdatering. Efter lite letande på Asus ytterst dåliga support & drivrutins-site så ringde jag då det var olika sätt att göra detta på beroende på BIOS och modell. Hör och häpna när Asus supporten säger att dom inte rekommenderar att man uppgraderar BIOS själv och att garantin inte gäller ifall något händer vid uppgradering...

  Ang. deras supportsite. Förutom att den är ofantlig dålig att navigera så finns det ingen information om dom få drivrutiner som ligger där. Oftas inga release notes, vilka fel fixar den här versionen etc etc.

  Att sen maskinen helt sonika bara lägger av är ett rejält bottenbetyg. Visst, det kan vara otur men jag har haft många laptops genom åren och aldrig råkat ut för detta. Ingen av dessa har kostat 12000 som denna gjorde.

  Sista Asus'en för min del.