Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Deltaco QI Wireless Charger Car Mount QI-1030

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Deltaco Trådlösa laddare (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Funktionsmässigt är det egentligen fyra stjärnor. Den tappar en pga den oerhört plastiga kvalitén, men så länge telefonen sitter i knarrar det inget om den. Och den är faktiskt helt okej utseendemässigt. (Ska tilläggas att i prisklassen är alla alternativ väldigt plastiga.)

  Tappar ytterligare en stjärna pga att den första jag köpte inte ville snabbladda, kom max upp i ca. 0,9 A (mätt med appen Ampere och la till det som skärmen drar). Och min Samsung S10 visade "wireless charging" istället för "fast wireless charging". Den jag då fick i utbytte snabbladdar i ca. 1,5 A och ibland mer, och telefonen säger tillika "fast wireless charging".

  Sitter bra i fläktutblåset. Ingen risk för att lossna vad jag kan känna.

  Riktigt smidigt med gravitationsfunktion som gör att man kan stoppa i och ta ut telefonen med en hand. Finns liknande fast med IR-sensor som aktiverar klämfunktionen. Men risk för att de små motorerna lägger av efter ganska kort tid. Föredrar gravitationsfunktionen.

  Glöm inte att ni måste ha en snabbladdare i cig-uttaget alternativt att bilens usb-port stödjer snabbladdning.

  Kostar i skrivande stund kring 250 kr. Men jag betalade 175 kr under ett erbjudande på Teknikdelar.se. Klart värt pengarna!