Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus VG279Q

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Datorskärmar (225)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har under en tid varit på hugget efter en ny IPS skärm för att ersätta min Dell UltraSharp U2412M, vilket fortfarande är kanon men är endast på 60hz. Med min gamla skärm som referens kan jag säga att jag är mycket nöjd med denna nya. Med en liten blödning i vänstra nedre hörnet och noll döda pixlar kanske jag har fått ett av de bättre exemplaren då jag har hört att IPS panelerna nuförtiden lider av dålig kvalitetskontroll (IPS lotteriet).
  1080p är en "nedgradering" från 1200p för mig men tycker det är en fullt acceptabel upplösning på 27". Skärmen är i övrigt svår för mina kassa ögon att skilja ifrån min ultrasharp. Är finare att titta på än TN och bra betraktningsvinklar.
  144hz är en mycket värd uppgradering, borde ha gjort det tidigare.

  Rekommenderar skärmen helt klart. Hoppas att alla exemplar är lika fina som den jag fått.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag måste haft otur med min skärm, eller så är jag rätt känslig bara. Min skärm hade ganska mycket blödning i hörnen nere och i högra hörnet uppe. 1 död pixel hade jag också. Dock så kommer jag beställa en ny likadan skärm och man får väl hoppas att den är lite bättre.

  Skärmen är bra överlag.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Ganska bra. Man kunde ha haft 2k
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Nu är jag kanske inte så känslig för lite blödning, så jag ser inte mycket sådant, inga döda pixlar, eller annat illa, detta är för sitt pris, en grym skärm, visst att upplösningen hade kunnat vara lite högre, men jag har ändå bara ett GTX970 kort, så 1080p är vad man får inrikta sig på med den kraften under huven, så i stort har vi här en riktigt jämn bild, ingen clouding, färgerna är utmärkta, så även ljus, och för att vara en IPS, så är även kontrasten/svärtan bra, och med tanke på att jag gick från en BenQ G2420HDB, en TN panel, som man måste sitta centrerad framför, för att få en dugligt ren bild, i jämförelse med den, är den är ASUS skärmen en ren dröm, den är fantastisk att spela på, fugnerar utmärkt att se film, och annat, typ YouTube på, inget hackande, laggande, eller annat illa, att är cleant, så jag är mer än nöjd.