Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dovado WiFi XL Mesh Kit

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dovado Routrar (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Fin tanke, men haltande implementering...

  Snygg design och rimligt enkel installation, jag når ungefär 40 Mbit /s som bäst nedladdning från internet via 4G-modem, och typiskt kring 70 Mbit/s på wifi-närverket. Det som drar ner betyget är följande:

  - Den kraschar totalt ibland så att jag måste bryta strömmen och starta om den för att få den att fungera igen

  - Den gör ganska ofta korta avbrott, typiskt något tiotal sekunder, både i wifi och i internetuppkopplingen via 4G-modem, vilket gör att den är tämligen värdelös för IP-telefoni och musik-streaming, det klipper och hackar väldigt mycket i tid och otid, det är väldigt frustrerande när jag pratar i telefon och det ofta försvinner typ 30 sekunder av samtalet...

  - Funktionen för automatisk övervakning av uppkopplingen mot internet via 4G-modem funkar inte alls, för det går inte att ställa in tiden det tar för modemet att koppla upp sig, vilket innebär att den hela tiden bootar om, och aldrig lyckas koppla upp sig mot internet...
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Vi hade utmaningar med att nå dels vår kamera utomhus och dels grabbens rum med den befintliga router som vi hade i vårt relativt stora hus. Kom i kontakt med Dovado som utlovade att deras WiFi XL skulle lösa problemet.
  Installationen var busenkel och efter att ha placerat ut noderna kan jag till min glädje alltid nå min kamera (och allt annat) och nu slipper jag även grabbens tjat om "dåligt internet". Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Hade en hyffsat modern router innan men fick inte till täckning i hela huset. Valde Dovados Mesh Kit tack vare snygg design. Var mycket enklare än vad jag trodde det skulle vara att sätta upp. Allt funkade automatiskt med nedladdning av uppdateringar och sedan var det igång. Super smidigt och väldigt mycket bättre täckning än tidigare. Mer än nöjd.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Vi fick fiber till vårt fritidshus och behövde ett bättre WiFi för att nå hela huset, gästhuset och trädgården.
  Dovados kit satte jag upp på några minuter och direkt fick jag önskad effekt.
  Nu kan jag streama, surfa och styra alla mina smarta enheter överallt utan problem. Och det fungerar dag efter dag, vecka efter vecka utan några omstarter!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har detta i mitt fritidshus med usb modem. Det bara fungerar utan problem.

  Väldigt smidigt att ha detta system, fungerar även till stugan bredvid.
  Rekommenderar denna produkt