Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kygo E7/900

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Kygo Hörlurar (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Bra ljud, bra batteritid, sitter jättebra i öronen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  För er som klagar på ljudnivån. Höger knapp höjer samt vänster knapp sänker. Dessutom kan ni ställa ljudnivån på telefon. Brutalt högt enligt mig. Bra ljud men återkommer efter inspelning.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har haft de i ett par månader. Upplever inga problem som helst. Bra ljud, bra räckvidd. Helt nöjd....
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Lurarna känns premium och levererar premium.

  Har inte haft några av de problem som beskrivs av några andra.
  Snygga! betydligt snyggare än ex. Airpods som ser rent löjliga ut där de hänger ut ur öronen.

  Plus:
  Sätter man i lurarna på rätt sätt (de måste ända in) så ger de mycket bra ljud och kan spela väldigt högt. Högre än vad som nog är lämpligt. Riktigt tung bas om de sitter i ordentligt.
  De sitter stadigt och funkar jättebra vid träning eftersom de är fukttåliga.
  Laddetuiet är litet och smidigt och väldigt välbyggt.
  De parar jättesnabbt och har en stadig och bra uppkoppling.
  Priset! Väldigt prisvärda om man får dem för under tusenlappen.

  Minus:
  Knapparna är naturligtvis små eftersom lurarna är små och det gör att de är lite svåra att trycka på. Använd kontrollerna i mobilen istället.
  P.g.a. storleken så ger de inte så bra ljud för motparten vid mobilsamtal.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Plus:
  + Proffsig förpackning
  + Innehåller bra möjligheter till anpassa passformen utifrån örat och örongångens storlek.
  + Kopplar upp sig enkelt för det mesta
  + Bra räckvidd

  Minus:
  - Vänster lur tappar synk för ett kort ögonblick ganska ofta, vilket gör att det blir som ett hack i ljudet när man lyssnar på musik. Har skickat tillbaka ett par och fått ett par nya. De nya lurarna hade samma problem. En dealbreaker för mig, då jag tycker detta var otroligt irriterande.
  - När laddningsetuiet har slut på batteri och man har lurarna i etuiet slås inte lurarna av(vilket då gör om det finns batteri). Detta gör att man har ett par urladdade lurar nästa gång. Trots att man hade nästan fullt batteri när man lade dem i etuiet. Sjukt irriterande!
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Helt ok lurar för en rimlig peng (649 kr på Power).

  + Sitter bra med memory foam-topparna
  + Helt ok ljud om man sätter in lurarna bra.
  + lätta och smidiga
  + bra funktioner: öka/minska volymen, pausa, hoppa låt etc.
  + Bluetooth: hittar/parar bra och håller räckvidden
  + bra laddask för extra batteritid

  - Utan memory foam är passformen dålig - lurarna hoppar ur, oavsett storlek
  - kort batteritid: max 2.5 timmar i praktiken
  - tveksam hållbarhet: ena luren blev betydligt sämre efter en svettig löprunda; bättre efter den torkat, men inte helt bra
  - med memoryfoam på kan laddningen glappa --> lurarna laddas ej i asken

  Tveksam trea mtp. hållbarhet, passform o batteritid, men plus när det funkar ger ändå godkänt betyg.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Bra passform, följer med olika storlekar så de sitter perfekt i örat.
  Ljudet är bra! Förvånad att vissa tycker det är så dåligt!
  Dessutom fukttåliga och med helt OK batteritid.
  Enda lilla minuset är snabbknapparna som kunde vara lite mer logiska.
 • Usel
  11 mån sedan
  Denna produkt får en stjärna för att lurarna parar snabbt, och laddfodralet känns högkvalitativt. Där slutar alla bra saker tyvärr.

  Ljudet som helhet fruktansvärt dåligt. Bas och mellanregister är okey, men diskanten. Herregud. Diskanten låter som ett krasigt knastrigt ljud, nästan så knastrigt och skräpigt att det blir ett vasst pipande ibland. Metal och rock låter allra värst, en del pop och house låter inte riktigt lika illa, men detta är verkligen skräp. Förstår inte alls hur de kan sälja denna produkten, tillverkarna har uppenbart inte lyssnat på lurarna innan dom började sälja dessa.

  Köp absolut inte dessa lurar under några som helst omständigheter!
 • Dålig
  11 mån sedan
  Köpte dessa för att använda i samband med styrkelyft (gymmiljö) efter det att mina Supra Nitro X slutat fungera, samt att jag ville ha ett par som var helt trådlösa istället.

  De sitter perfekt i öronen och de är lätta att parkoppla. Känns relativt välbyggda också trots sin låga vikt. Skönt med BT 5.0 och USBC. Allt bra så långt.

  Men ljudet....

  Vad i hela friden är detta? Det är nog det plattaste och tråkigaste ljud jag hört i en hörlur alla kategorier. Ljudvolymen är alldeles för låg och ljudkvaliteten är verkligen på gräsen till pinsamt. Ett par hörlurar som medföljer gratis till allehanda telefoner har mer dynamik än dessa.
  Jag vet inte vilken målgrupp dessa riktas till, men inte till någon som dagligen lyssnar på musik. Då menar jag riktig musik och inte dagens musik som på påminner mer om reklamjinglar och sönderprocessat autotune á la ”Hits for Kidz”. Dessa lurar känns gjorda för det sistnämnda, där låtarna helt saknar dynamik. För oss som tränar och använde musiken i peppande syfte, slutade det enbart med att jag stod och skrattade med stången över axlarna när man inväntar en rejäl uppbyggnad i en låt som mynnar ut i nånting som får blodet att pumpa lite extra.

  Nä, dessa åkte tillbaka samma väg som de kom!
  Rekommenderar ej dessa till dig som som är vuxen och lyssnar på annat än Smutfhits.
 • Acceptabel
  12 mån sedan
  Ljudet och räckvidden tycker jag är bra men jämför jag dessa med Apple airpods så finns det en del minus.

  - Förvarings/laddnings-fodralet är stort och klumpigt
  - Dom sitter inte särskilt skönt i öronen, processen att få dit dom är bra mycket jobbigare än airPods.
  - Ljudupptagningen är fullkomligt värdelös, faktiskt till den graden att jag inte kunnat använda dom till telefonsamtal eftersom personen i andra änden inte hör vad jag säger (skriker)
  - Knapparna är av den klickiga sorten med en hel del motstånd vilket gör att när du trycker ner dom så pressar du också ner hörluren i hörselgången vilket känns obekvämt.
  - Verkar inte pausa uppspelningen när man tar ur dom. Kanske inget konstigt, dock en funktion man har vant sig med efter att ha använt airpods.

  Jag betalade 649 kr för mina och är ganska nöjd med vad jag fick för dom pengarna, ordinarie pris på runt tusingen känns dock inte prisvärt. Då skulle jag lägga en femhundring till på ett par airpods som inte har dom minus som jag nämnt ovan.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Bra ljud och funkar perfekt för träningen. Ramlar inte ut öronen. Endaste nackdel är knapparna som inte funkar helt perfekt, till exempel när jag vill pausa musiken. 9/10
 • Perfekt
  1 år sedan
  Sitter perfekt i örat bra tryck i basen. Riktigt isolerade lite otäckt när man springer bland bilar mm då allt ljud stängs ute även om du sänker volymer rejält så upplever jag att det inte går att höra något runt om. Riktigt nöjd med dessa tog chansen nu när power sålde dom för 649:- jämför jag med mina Defunc BT Earbud Plus Sport som jag också är riktigt nöjd med för det priset 229:- så är det som natt och dag skönt att slippa sladden i nacken också.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Som andra sagt så måste man trycka in dem i öronen och det är ett minus men inte avgörande. I övrigt tycker jag att ljudet och komforten är väldigt bra.

  Angående volymen så kan jag få den så högt att det är otrevligt så där är inga problem heller.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Håller med föregående recensenter. Sitter som ett smäck och kvalitén känns över förväntan för 649kr, både ljud och byggmässigt. Som nämnt sitter knapparna så att man trycker in dem i örat för varje kommando, drar av en stjärna pga det. I övrigt jättebra lurar!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Också supernöjd med mina lurar, lika bra eller bättre ljud än mina Bose Soundsport Wireless för mindre än halva priset (649), grymt bra! Dessutom helt trådlösa och väldigt bra kvalitetskänsla både i lurarna och laddcaset.
  Passformen är bra och de sitter stabilt i öronen.

  Endast två nackdelar som jag ser det;
  - Kort batteritid på 3-3,5h som dock kompenseras med ett smidigt laddcase som håller de toppade.
  - Tryckknappar på sidorna vilket gör att man trycker in lurarna i örongångarna vid varje tryck. Lite obekvämt, hade varit skönare med touch även om fysiska knappar brukar funka bättre rent tekniskt. Kunde satt knappen på ovansidan istället så hade man inte tryckt in dem i öronen vid användning.

  Toppenlurar för priset och jag skulle gladeligen betala mer för dem!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  För priset 649 kr är dessa lätt värda 10 stjärnor! Det finns inte mycket att klaga på egentligen för det priset, dessa hade enkelt kunnat kosta dubbelt så mycket och fortfarande varit ett bra köp (dock hade väl betyget anpassats något). Hela registret är bra, bluetooth-räckvidden är mycket bra, en enkel fysisk knapp på vardera sidan (ingen touch!).
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Ljudet är nästan kristallklart i låtar med instrument och mer techno. Tyvärr knappt någon tryck alls på basen. Ändrat inställningar och fått det låta lite bättre men fortfarande under förväntan. I låtar med "mörk/djupare" bas så låter det ganska bra faktiskt. Har beställt ett par andra hörlurar jag ska jämföra med. Som tidigare nämnt är ljudet ganska lågt, men funkar om man höjer mycket på mobilen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Riktigt riktigt bra true wireless lurar, jag är väldigt positivt överraskad eftersom de är relativt billiga jämfört med t.ex beoplay e8 o sennheiser momentum free.
  Jag har e8 som jag kan jämföra direkt med och dessa är i princip likvärda ljudmässigt, men halva priset. Kvalitetskänslan är bra, men i mer sportigt utförande än beoplays lyxiga etui etc. Passformen var jättebra för mig med standard pluggarna, man får med massa comply foam tips och vingar för att säkerställa bra passform.

  Ljudet som är det viktigaste är mycket trevligt, det är bastungt men inte mullrigt, bra detaljrikedom likt e8. Min enda kritik är att maxnivån är relativt låg på dessa, inte för att de på något sätt är tysta utan spelar högt nog, men psykologiskt känns lite ovant att klicka upp telefonens ljud på nära max, när på övriga lurar jag brukar hålla mig på ca 70% för samma styrka.

  Superbra köp för true wireless, vattentäta och tåliga med
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Överraskande bra till ett billigt pris!

  Jag köpte dessa för endast 750kr och det är så mycket bra med dessa!

  + Bluetooth 5.0 är något som många dyrare hörlurar inte ens har och är ett stort plus.

  + IPX7 vattentät! Jag kan bokstavligen gå och simma med dessa!

  + Vacker ljudkvalitet

  + Ansluts automatiskt så snart jag tar bort den från lådan.

  - Kort batterilivslängd.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Hade dessa en vecka nu, brukade de spendera lite träning och är mycket nöjda.
  Pluggarna är döende och intervallet är fantastiskt med min S9.

  Ljudet är mycket bra. Avser ljud och foto test.