Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 2327 Vivace

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Kaffebryggare (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Mitt första av intryck av denna kaffebryggare hade en ganska så stilren design men kom på ganska snabbt att designen inte var så funktionell. Karaffen kommer enbart in genom 2 håll, locket är väldigt plastigt och ger inte ifrån sig ett bra intryck, hade hellre velat ha en möjlighet att "snurra" karaffen för att få in kaffefiltret. För att hälla vatten i denna kaffebryggare måste man hälla med karaffen och det är inte det bästa då karaffens yttrespets är inte jätte genomtänkt då det spills väldigt mycket vatten om man inte lyfter upp locket. Vad jag märkt är också att vattnet lätt rinner över när man sätter igång bryggaren vilket gör att det kommer ner en del kaffe pulver i karaffen. Det var dock ett väldigt bra pris så är man ute efter en kaffebryggare som brygger kaffe halvdant för en helt OK prislapp så skulle denna kaffebryggare vara en ok kandidat.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Kaffebryggaren har snygg design. Smidigt med kaffekannan i mitten. Det negativa är att filtret kan vara lite krångligt att fästa för dem som inte använt den innan. Upplever också att filtret viker sig lätt, så att det blir sump i kaffet.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det är en elegant modell och kombineras perfekt med mitt kök. Jag rekommenderar det eftersom det är mycket praktiskt och lätt att använda. Det har också kapacitet för fler koppar kaffe för dina gäster. Det enda jag inte gillade är plastmaterialet, det är lite tunt. Annars är det acceptabelt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Produkten jag granskade är kaffebryggaren utan skärmen. Jag gillade det i vissa aspekter men det misslyckades för många för mig att rekommendera. Låt mig förklara varför. Bra med kaffebryggaren är dess storlek. Det är kompakt. Lätt att placera på en bänkskiva. Men den övergripande kvaliteten är enligt min mening ganska svag. Många plastdelar används som ofta verkade mycket tunn. Det övre skåpet är svårt att stänga om du inte riktar in de inre plastbehållarna korrekt. Vattnet kommer ut ur en spray i locket, som om du öppnar under drift kan orsaka allvarliga brännskador om den inte är försiktig. Håll det definitivt borta från räckhåll för barnen hemma. Jag gillade inte heller typen av strömbrytare som användes i produkten men läsarnas åsikt kan variera med den här. Det är en tryckknapp som kommer tillbaka till sitt ursprungliga läge. Problemet som det gör är ganska nyhet vid denna punkt men en sak att beakta ändå. Många vill använda smarta pluggar för att förenkla sina morgonrutiner där du kan programmera ett smart uttag eller sätta på din kaffebryggare från din säng om du vill. Men inte den här. Du måste komma framför den och trycka på tryckknappen. INGEN sätt runt det.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt snygg och smidig kaffebryggare. Min morgonrutin innebär alltid att sätta på kaffe innan jag går in i duschen så att det är klart när jag är. Den brygger upp till 12 koppar, har droppstopp och stänger även av av sig själv! Bara att undvika ångesten ifall man inte stängt av bryggaren när man stressar för att komma till jobbet är ju guld värt!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Första intrycket är att det är en väldigt stilren och snygg kaffebryggare. Men locket gick sönder efter första diskningen, fabrikationsfel. Efter att jag använt den ett tag så är min åsikt att den brygger bra kaffe men att behållaren för påfyllningen av vatten är lite smal samt att det är lätt att spilla kaffe när man häller och inte håller kannan exakt rakt.  
 • Perfekt
  2 år sedan
  Då detta är den första kaffekokaren jag äger så har jag inte så mycket att jämföra med, men denna kokare är otroligt bra. Väldigt enkel att använda, inte alls komplicerad. Kaffet blir jättegott, och det går fort att brygga en kanna. Är riktigt nöjd!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Snygg stilren bryggare som gör gott kaffe. Använt den dagligen några dagar sedan den dök upp på posten och tycker att det är en "keeper", Visst önskar man att det fanns tex klocka och timer, men det är en bra bryggare även utan dessa funktioner.
 • Bra
  2 år sedan
  Har bara hunnit testa den ett par dagar hittills, men den verkar fungera helt ok. Inte jättesnabb, men kaffet blir lagom varmt (inte ljummet, eller överdrivet hett heller). Kannan har en förmåga att "pinka bakåt", men det är tyvärr ett rätt vanligt fenomen oavsett kanna dock. Jag är ingen finsmakare av kaffe, men jag tycker kaffet är klart godkänt :)