Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Hydro H115i RGB Platinum (2x140mm)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Vattenkylningssystem (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  LÄS INNAN KÖP:
  **Edit: Uppdatering längst ner!**

  Googla på "H115i USB Disconnect sounds" och läs på Corsairs forum om hur många användare som helst som har problem med att pumpens ljus börjar flimra och pumpen spinner upp, var 10e-20e sekund.
  Möjligtvis pga att den krockar med Steams USB-implementering, möjligtvis pga dåliga USB-kablar osv osv. Ingen lösning verkar ha hittats till någon av användarna som beskriver problem, i princip.

  http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=182412 - inkl video på det väldigt vanliga problemet.

  Corsair verkar extremt långsamma eller ovilliga att jobba på en lösning.
  Problemen har pågått i närmare ett år, vilket är helt sjukt!

  Pumpen har dessutom skumma ljud, Quiet låter högst (obalans i impellern eller liknande?), Balanced-hastigheten låter helt okej och Extreme är knappt nån skillnad.

  Slutsats:
  Styr undan och välj ett annat märke. Tråkigt nog :/

  **Uppdatering:
  Jag tror bestämt att USB-disconnect-problemet har löst sig. Om det är steam eller Corsair som är ansvariga för lösningen låter jag va osagt.

  Sorgligt att det ska ta över ett år från produktlanseringen oavsett.

  Ljudet har jag kanske vant mig vid, låter helt okej iaf. Dock inte lika tyst som den enklare Pro-modellen tydligen, då Platinum är tänkt att va den bäst kylande kylaren.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag är jättenöjd datorn är knäpptyst när den idlar cpu temp runt 30c (ganska varmt vardagsrummet)

  Alla problem med usb disconnect är fixat med den senaste mjukvaran/firmware.
 • Bra
  6 mån sedan
  Nöjd med prestandan och den ser väldigt bra ut, men monteringslöningen för pumpen för am4 där man använder clips istället för vanliga skruvar i 4 hörn, men det funkade. För intel lga 115x är det vanliga skruvar, så det är bra. Pumpljudet däremot... Rätt missnöjd med ljudnivån på pumpen. Fläktarna däremot är inte jättehögljudda men inte de bästa eller tystaste heller.
  Pumpen är en 3-pinkontakt, så man kan inte ha kurvor som med fläktar, endast 3 lägen i Corsair iCue, Quiet, Balanced och Extreme. icue rapporterar att i quiet går pumpen på ca 2000rpm, balanced ca 2500rpm och extreme 3000rpm. I quiet låter pumpen inte så farligt, men ändå överlägset den ljudligaste komponenten i min dator, balanced och extreme låter båda obekvämt mycket, och i extreme låter pumpen dessutom med en väldigt ljus skarp ton.
  Apropå "h115i USB disconnect sounds" som föregående recensent nämner är sant, kan komma och påstå annat. Pumpen och fläktarna som är anslutna till den varvar upp ca 2 sek, sedan slocknar belysningen på pumpen och fläktarna i en sekund eller två för att sedan bli normal igen. Detta upprepas kanske varje 30 sekunder eller så. det finns en enkel fix: avsluta steam när man inte spelar ett steamspel. Verkar vara något med steam som icue krockar med. Tycker corsair borde släppt en fix till detta nu men drar endast bort 2 stjärnor från betyget pga detta, är nöjd i övrigt, utom monteringen för am4 och att pumpen endast är 3 pin. Skulle kanske satsa på ett annat märke om man inte redan är inne i corsairs RGB-ekosystem som jag är, denna kylaren är också rätt dyr jämfört med cooler master och andra märken, men den ser väldigt bra ut och presterar väldigt bra.
  7/10