Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Trust GXT 144 Rexx

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Trust Möss & pekdon (86)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag tror jag snart har testat alla vertikala möss på marknaden utan att hitta någon fullpoängare... Den här har dock blivit en favorit. Jag gillar utformning, material, känsla, placering av knappar etc.
  Jag vill ha en mus som funkar både till spel (spelar endast WoW) och vanligt surfande.

  Svindyra musar över tusenlappen känns inte så prisvärda - men jag har provat en del såna också, och jag gillar denna bättre. 300kr är bra.

  Högerklick, vänsterklick scrollhjul (som även går att trycka på) 2 knappar vid tummen (framåt/bakåt vid surf etc) och en knapp högst upp för att ställa dpi/känslighet.
  Bra program för inställningar (ändra knapparnas funktion, ändra färger/effekter på belysning)

  Möjligen hade jag önskat en större nederdel så att lillfingret kunde "stanna på musen" liksom. Nu blir det så att man "glider ner" och handen vilar på bordet.
  Det hade varit trevligt om den varit lite mindre hal också, så att gummeringen gett bättre grepp - men det funkar. Har testat vertikala musar som är så hala att det är rent löjligt (rugga ytan med sandpapper jahaja)

  Jag hade en Evoluent som jag verkligen gillade (1000kr) men den är så hög så man råkade ofta sopa till den med handen. Den gick i golvet ett par gånger & slutade fungera.

  Efter problem med musarm kör jag nu med denna mus både hemma (surf+spel) och på jobbet (kontorsarbete) Jag har t.o.m köpt en extra att ha i reserv.
  Önskar att det fanns möss med ännu mer lutning - det vore intressant att testa en med 90graders lutning. Inbillar mig att det varit mest bekvämt...
 • Acceptabel
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Mitt första intryck av den här var skit, knapparna var tröga och musen var så hal så jag fick spänna armen för att hålla handen på plats..

  Efter att ha gett den lite mer tid och en stöd under handleden i kombination med handsvett för att motverka den glatta ytan så blev den ganska prisvärt.

  Knapparna är fortfarande lite tröga men det har jag vant mig vid. Det mest negativa nu är att den är lite för smal mellan tummen och pekfingret så rörelsen för att använda tumknapparna blir lite obekväm eftersom jag har en ganska stor hand. En person med mindre hand skulle nog inte ha samma bekymmer.

  Helt OK mus för den summan men jag kommer nog testa en MX Vertical istället.