Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nordic Home Culture FT-550

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nordic Home Culture Fläktar (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Köptes för 689kr på maxfps. Helt okej fläkt För dom pengarna, den fläktar. Men inte det minsta tyst om man inte har på det lägsta läget, men då blåser den knappt luft heller. Den har även låst sig på något vis så den rör sig fram och tillbaka även om jag har stängt av den. Måste dra ut sladden för att den ska sluta röra sig. Spelar ingen roll om jag knäpper av det läget på dosan eller på knapparna som finns på fläkten, den går fram och tillbaka ändå.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Det bästa med just denna fläkt är väl designen, även om plasten känns billig. Resten är inget speciellt. Sleep och Nature funktionen är ett skämt, bokstavligen.

  Fläkten slår bara om från låg->hög effekt var 10 sekund, och ibland slår den även av helt innan den slår om till max - bara jobbigt. Dessutom är led-lamporna rätt starka och lyser upp rummet under natten.

  Rekommenderas om du ska ha på den i t.ex vardagsrum där det gärna ska se snyggt ut. Rekommenderas EJ om du vill ha extra funktioner som t.ex Sleep eller andra finesser som andra fläktar inte har. Kort sagt: En budgetfläkt med snygg design - that's it.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snygg och stilren. Tar lite plats. Bekvämt med fjärrkontroll. Köptes för 600kr.