Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple Smart Folio for iPad Pro 12.9 (3rd/4th Generation)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Skal & skärmskydd till surfplattor (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Med tanke på priset (1200 kr) så hade jag förväntat mig ett högkvalitativt fodral, men ack så besviken jag är på detta skal. Mer om det nedan. Trots att jag skriver en hel del på min nya iPad Pro så valde jag aktivt bort Smart Keyboard dels pga det höga priset, men också för att "basen" för iPaden blir så stor i uppfällt läge. Jag använder iPaden mycket även när jag inte skriver (som extra-tv när jag gör mat, ligger i badet osv) så jag ville ha en liten bas som paddan står på. Tänkte att det här fodralet var som klippt och skuren för mina behov, och den uppfyller det mesta. Men det är två saker som drar ner betyget rejält:

  Marerialet. Känns väldigt plastigt, och nästan lite gummiaktigt. För de här pengarna borde man nästan ha fått läder eller iaf en bra läderimitation. Det här skalet känns verkligen budget och billigt. Ingen premiumkänsla what-so-ever.

  Vassa kanter. Sanslöst att Apple över huvud taget kan släppa ett skal som är så oergonomisk att hålla i, för kanterna sticker ut på på varje sida (dvs skalet är lite, lite större än själva iPaden) och har dessutom riktigt vassa kanter. Så att hålla i iPaden med skalet på är ingen rolig upplevelse.

  Fördelar? Ja absolut. Sitter stadigt tack vare att det fästs med magneter. Sitter hur stabilt som helst, inga olyckor där skalet lossnar från iPaden som ibland skedde på min gamla iPad med en Smart Cover. Den vita färgen på fodralet är riktigt fin, ser fräscht ut och i samma nyans som Apple Pencil.

  Slutsats: 4 av 10, knappt godkänt. Känns som att jag kommer att ersätta det här med en kinabutiksfodral från Aliexpress när de börjar komma, och som antagligen kommer att kosta betydligt mindre än de här hutlösa 1200 kronorna.